Wke

Hur man blir en krigare

Om du vill bli en krigare, läs vidare. Kom ihåg att detta är ett sätt att leva, och du kan inte göra detta över en natt.

Steg

Hur man blir en krigare. Öva och arbeta hårt på dina strategier.
Hur man blir en krigare. Öva och arbeta hårt på dina strategier.
 1. 1
  Lär. Du måste lära dig om en massa olika ämnen och färdigheter för att göra detta. Här är några av dem:
  • Combat: Du bör känna antingen en grundläggande kampsport eller en väg till. Överväga att ta ett självförsvar klass. En krigare vet alltid hand-to-hand bekämpa. Försök tänka på att ta en Krav Maga klass. Krav Maga är en israelisk kampsport som innehåller massor av grejer i. Du kan lära dig mer genom att göra en sökning på Google eller Yahoo.
  • Disguise: Visst, krigare ut hela tiden, men ibland, krigare vet också stealth & förklädnad. Vi kommer att prata om stealth senare. För grundläggande kamouflage, försöka smälta in antingen med publiken eller med miljön. Bär vad alla andra har på sig.
  • Stealth: Lär sig att gå ljudlöst genom att ha en vän hjälpa dig. Har stå honom i mitten av rummet med slutna ögon som du försöker smyga med honom. Så snart du blivit skickliga på detta, försök att smyga på djur som har känsligare hörsel.
 2. 2
  Tåg. Du måste vara vältränad och frisk på samma gång. För att få det intrycket av en krigare,. En hel del. Också vara säker på att köra minst 3-5 miles per dag. Du vet aldrig när du kommer att behöva jaga någon genom en myllrande stadsgata. Och med dessa försöka lära grundläggande parkour, och kom alltid ihåg att börja långsamt och arbeta dig uppåt.
 3. 3
  Öva och arbeta hårt på dina strategier. Om du vill vara en krigare du har praktik hård och plan för att förbättra dina strategier. Lär dig nya tekniker för att utveckla din bekämpa färdigheter.
 4. 4
  Aldrig någonsin ge upp. Att ge upp är inte vägen för en krigare. Du måste pågå till slutet även om du inte är stark. Du bör enbart koncentrera sig på din träning och därmed bara kan du förbättra.
 5. 5
  Lev ditt liv som en krigare från gryningen till midnatt. Ät en krigare frukost inklusive, ägg, skinka, grönsaker, mjölk eller apelsinjuice, och alla andra friska grejer du kan hitta runt ditt kök. Till lunch, äta lite grillat kött eller en deli smörgås med lite potatis och ett äpple eller banan för öken. Det viktigaste här är att äta hälsosamt.

Tips

 • Alltid börja långsamt när tyngdlyftning och löpning. Om du är en kall-sten nybörjare, prova minst 20 armhävningar, sit-ups, jumping jacks, och knäböj.
 • En sann krigare är orädd. Låt inte något stå i vägen.
 • Försök att lära sig överlevnad färdigheter. Bättre säker då ledsen.
 • Var modig.
 • Aldrig sluta lära kampsporter. Du behöver inte bli ett svart bälte i varje kampsport finns, men bara fortsätta att ta in information om strid och självförsvar.
 • Försök också triathlon de sätter dig till det ultimata testet av endurance.

Varningar

 • Detta är mycket farligt.
 • Du kan anpassa den fysiska programmet till din egen nivå, men kom ihåg, gör samma sak hela tiden kommer inte göra dig något gott.