Wke

Hur kan man hantera förlägenhet

Lär dig att skratta åt dig själv och du ska vara mycket lyckligare.

Steg

Hur kan man hantera förlägenhet. Låt den och skratta åt det.
Hur kan man hantera förlägenhet. Låt den och skratta åt det.
 1. 1
  Låt den och skratta åt det. Det första du bör göra om du är generad inför andra människor är att visa för andra att det var ett skämt. Staten överlåtit på andra att det aldrig slagit dig att du plågas över det. Bara skratta högt och säga "Det var roligt!". Folk kommer att erkänna att du inte tog det på allvar och de kommer definitivt att sluta göra det eftersom du inte svarade på hur de vill att du - de vill att du ska lida. Men åtminstone du lyckas "agera" som om du inte skulle lida. Nu, detta beror egentligen på vad du skäms över.
 2. 2
  Tänk på ditt problem noggrant. När du går tillbaka till din komfortzon - ditt rum - bara ta en stund att tänka hur gjorde att incidenten hände. Är du alltid slarvig? Överväga sätt om hur att rätta till problemet.
 3. 3
  Förbättra din medvetenhet. Försök att vara mer medvetna om vad som händer runt omkring dig om du alltid är oförsiktig. Kom bara ihåg inte bli upprörd över det, de människor som skrattar åt dig kommer förmodligen gjort något liknande eller kommer att göra senare, bara skratta med dem vid den tiden och inte ta upp det eller de kommer att minnas händelsen för en längre tidsperiod. Stay cool njuta av resten av dagen låt inte det störa.

Tips

 • Glöm inte att det också inte slutet på världen, vad någonsin den situation som orsakar förlägenhet har varit och gått, det bästa man kan känna en känsla av ökad självinsikt att du inte kommer att upprepa de åtgärder som följaktligen leder upp till förlägenhet.
 • Inte över tycker pinsamma ögonblick och incidenter. Den andra personen har förmodligen glömt bort det, så det är ingen idé att du tänker pinsamma stunder.
 • Folk har behandlat förlägenhet innan, och så att du kommer att kunna hantera det också, så länge du tror på dig själv och kan förstå hur man handskas med din förlägenhet.
 • Cirka 99% av tiden, saker är inte så illa som du tror. Till exempel om din lillebror berättade din dejt att du fortfarande sover med ett uppstoppat djur - Din dag kan göra det så bra, och så det kanske inte är så pinsamt.
 • Försök att inte skrika på folk utan anledning, för de kanske tror att du är galen och du kanske blir generad.
 • Var inte generad över triviala saker. Saker som verkar ack så viktigt nu, oh nej, har den flickan samma topp som du, kommer att vara helt bortglömd när du blir äldre.

Varningar

 • Om du säger saker som verkligen betyder, kan man bli sårad och blir generad. Det är när du gör dina egna beslut.
 • Fortsätt inte att ignorera folk när de har slutat retar dig, så att du inte blir generad av att ignorera personen utan anledning.
 • Förlägenhet kan orsaka en person att rodna! Detta kan förstöra din "inte bryr sig" look. Ta ett djupt andetag, och försök att kyla ner - och du kan kolla in några av de Relaterade Google artiklar för mer hjälp om rodna.