Wke

Hur kan man vara säker

Många människor vill veta svaret på denna fråga: Hur jag känner mig trygg? Även om det inte är enkelt, det är möjligt. Inse att det är vanligt att känna sig otrygg, men att det finns realistiska sätt att förbättra ditt självförtroende och att vara en glad, utåtriktad person.

Steg

Hur kan man vara säker. Aldrig låta andra rättfärdiga din existens.
Hur kan man vara säker. Aldrig låta andra rättfärdiga din existens.
 1. 1
  Aldrig låta andra rättfärdiga din existens. Var stark. Bara du kan vara vem du är, så var dig själv och njuta av det. Frossa i realiteten att alla är olika, inklusive dig.
 2. 2
  Leva för stunden. Om du är våndas över det förflutna eller om du är på väg, är du dömd till ett liv att leva någon annanstans. Ta dig tillbaka till här och nu. Var närvarande. Njut av vad du gör, även om det är tråkigt, vardagliga eller obehagliga. Det finns alltid något värt att hittas i din verksamhet för att förankra dig.
 3. 3
  Säg till dig själv att du är en självsäker, trygg person. I berätta själv, kommer du lyckas övertyga dig själv. Osäkerhet är ett sinnestillstånd förstärks av ordet. Om någon berättar för dig vad du är, avfärda denna dom, eftersom det är oftast dem speglar deras "osäkerhet" på dig!
 4. 4
  Bli inte så absorberad av dina "osäkerhet" som du inte inser när någon är elak eller ovänlig mot dig. Om någon inte gillar dig och får dig att känna sig sårad, (som kommer och händer 24/7 för alla), inser att det är deras problem, inte ditt. Den "ont" som du upplever är ett önskat resultat av deras, inte en automatisk reaktion att hålla. Lär dig att skjuta undan de dagliga unkindnesses och ersätta dem med rationella tankar i stället för magkänsla. Prova det: "Det är deras problem, inte min personlighet".
 5. 5
  Alter vad du inte gillar om dig själv istället för att älta dina fel. Tillsammans med att ändra ditt perspektiv, ta reda på vad du vill uppnå mer och göra det! En person som ständigt säger att de kan inte, kan inte. Får inte så i första hand, agera nu istället MOPE hela tiden.
 6. 6
  Tänk utåt men glöm inte dig själv. Du måste vara i fred med dig själv innan du kan vara i fred med världen omkring dig, du måste älska dig själv innan du kan älska andra, måste du ge dig själv innan du kan ge till andra. Din osäkerhet är inte minimal, de definierar hur du interagerar med andra, så det är viktigt att fixa själv innan du fixa något annat.
 7. 7
  Påminn dig själv om att ingen känner dig bättre än du! Och gillar det så, sluta oroa att "ingen någonsin verkligen kommer att förstå dig". Det är krypa-faktor tänkande och kommer att leda dig in i en återvändsgränd av självömkan hela ditt liv. Uttrycka det här sättet: Är du villig att sätta i arbetet att verkligen känna någon annan inne på det sätt du vill att någon ska veta att du inifrån och ut? Startar känsla läskigt inte det? Hålla vissa saker för sig själv, alltid. Folk kommer att veta mer än tillräckligt om du given tidpunkt.
 8. 8
  Tänk framåt och fatta rätt beslut mot en ljusare framtid. Du kan inte ändra vem du var, bara vem du blir.
 9. 9
  Bestäm var du vill vara i 10 år och att få det att hända. Till exempel, vill du bo i det stora huset i närheten av stan? Planera, spara pengar, och låt inte någon säga till dig att du inte kan göra det. Om du inte har en plan, kommer du lätt övertalas av andras kartor.
 10. 10
  Kom ihåg att alla plågas av osäkerhet, vissa väljer bara att inte uppehålla mig vid dem. Bli en av de människor som inte bor Det betyder inte din ilska, frustration och smärta går bort, men det betyder inte att du handskas med dessa känslor betydligt mer konstruktivt och inte låta dem äta upp dig och hindra dig från att göra saker i livet.
 11. 11
  Titta på folk när de pratar med dig, och när du vill att deras uppmärksamhet. Om någon säger "Hej" till er, hälsar dem tillbaka. Om du inte besvarar dem, kommer du att känna dig konstig och de kommer tror detsamma. Du är där, kan du inte låtsas att du inte är, så är kommunikativ på bästa möjliga sätt.

Tips

 • Även om det känns som om hela världen är emot dig, att vara snäll mot dig själv. Kom ihåg, "detta passerar för."
 • Om du känner för att livet är för mycket att hantera ibland, inte flaskan inte upp - ventilera det. Antingen på papper, till en vän, eller en utbildad kurator, bara släppa ut det.
 • Smile - Du ska inte skada dig själv genom att vara trevlig.
 • Låt inte osäkerhet ta över ditt liv, eftersom de inte är där! Har du någonsin sett en otrygghet?
 • Kom ihåg att vi består av våra brister, liksom våra goda sidor.
 • Om du är en tonåring: inser de flesta tonåringar känner sig känslomässigt och / eller fysiskt osäkra vid något tillfälle, det är en turbulent och föränderliga tid.
 • Fortsätta att påminna dig själv "jag har kontroll" när du känner dig osäker eller paranoid. På bussen, i bilen, på jobbet eller i klassen, även titta på TV - fortsätta upprepa det för dig själv tills det klickar.
 • Delta inte i sexuella strävanden som kan påverka din självkänsla, när du gör något som att det lämnar en känslomässig ärr som du inte kan skaka.
 • Om du är en student, vara i skolan varje dag. Lärande är nödvändigt, och skolan är en av de få saker som du har kontroll över i ditt liv.
 • Få tillräckligt med sömn.

Varningar

 • Var snäll mot människor, även om du tror att de inte gillar dig. Kanske de är bara osäkra, men om de är ständigt oförskämd, sluta interagera med dem på något mer än ett ytligt artig nivå. Aldrig ge information så att de inte kan hänga något av dina kommentarer.
 • Kolla in "hur man ska vara sig själv hela tiden"
 • Om din osäkerhet känns överväldigande, och du känner att du inte kan hantera det, det finns ingen skam i att be om hjälp.
 • Inte alltid tänka negativt om dig själv, hålla huvudet högt och alltid berätta för dig själv de positiva saker om dig själv bara blanda inte ihop det med att vara stor väg eftersom du kan komma ut som är egenkär.