Wke

Hur kan man vara blyg men inte har låg självkänsla

Låg självkänsla är vanligt, massor av människor har det. Men det är inte något att vara stolt över, inte heller är det något man måste leva med - eller kommer du bara få promenerade över, kanske utan att ens inse det. Var villig att förbättra din situation, även om du tror att det är bara en fråga om intensiv blyghet. Låg självkänsla är väldigt olika och det är någonstans på "brist på förtroende" spektrum, men inte blyg. Ibland är det bättre att konvertera något blyg än att bo med någon självkänsla. Människor med låg självkänsla saknar grundläggande sociala färdigheter, eftersom de inte har aktning för att anmäla sig. Enkel.

Steg

Hur kan man vara blyg men inte har låg självkänsla. Kom ihåg att människor gör ögonkontakt / ansikts kontakt 30-60% av tiden.
Hur kan man vara blyg men inte har låg självkänsla. Kom ihåg att människor gör ögonkontakt / ansikts kontakt 30-60% av tiden.
 1. 1
  Kom ihåg att människor gör ögonkontakt / ansikts kontakt 30-60% av tiden. Nu, om du inte gör det beloppet av mänsklig kontakt generellt sett något är galet. Var inte för hård mot dig själv, det är inte slutet på världen. Det är bara folk kanske tror att du är lite arrogant om du inte gör det.
 2. 2
  Alltid komma ihåg att självkänsla och självuppskattning är det viktigaste. Om du saknar dessa, är det bättre att vara blyg, egentligen, eftersom du kan dölja det bättre. Shy betyder inte att du måste vara en utstött, bara lyssna mer än du talar och dela din intelligens bit för bit.
 3. 3
  Var stolt över vem du är. Ge inte efter för människor som försöker mobba dig till någon du är helt enkelt inte. De gör det eftersom de vet att de kan. Alla är olika! Titta på alla! Vet du vilka två personer som är likadana?
 4. 4
  Bli riktigt stark... så länge du kan. Ta inte tjur från någon. Sen när du tror att du är på väg att ge in, gå till rådgivning för att hålla dig upp. Du skulle vara mycket förvånad om du fick reda på hur många människor går till rådgivning bara för att hålla dem flytande.
 5. 5
  Om du hittar någon irriterande - Ja de är irriterande, gå med din första bedömning. Du är du.
 6. 6
  Tänk på en bra ursäkt för att inte göra ögonkontakt, såsom att vara upptagen med något annat medan du pratar. Det tar en viss kreativitet... Hur som helst, är det faktum att det fungerar.

Tips

 • Var civila för alla, bara inte låta folk gå över dig.

Varningar

 • Vissa människor misstag blyghet för elakhet eller att sitta fast upp, så se till att du inte är alltför tyst hela tiden. När folk pratar med dig, alltid verkar intresserade (även om du inte är) och vara artig mot alla.