Wke

Hur kan man vara normal

Så du vill vara normal? Här är hur man gör det som ett proffs!

Steg

Hur kan man vara normal. Håll ditt hus rent och snyggt, men inte perfekt.
Hur kan man vara normal. Håll ditt hus rent och snyggt, men inte perfekt.
 1. 1
  Håll ditt hus rent och snyggt, men inte perfekt. Om ditt hus är en total mess, städa upp det. Bara vara säker på att inte överdriva det, du behöver inte se varenda tum av ditt hus är obefläckade hela tiden. Några stökiga områden som vissa rätter i diskhon eller en jacka kastade på soffan är bra nu och då.
 2. 2
  Köp praktiska kläder. kläder behöver inte vara snygga och dyra, men de bör vara förnuftiga. Om du vill ha en casual outfit, bara sätta på en enkel röd eller vit topp som kommer att matcha resten av din outfit. Om du vill göra din outfit stå ut lite, bära ett halsband eller bära runt en liten väska eller handväska. Aldrig över-shoppa. De flesta normala människor hänga med i trender, så du kommer förmodligen vill använda en del i din stil. Bara se till att inte bli ett mode offer!
 3. 3
  Försök att inte överreagera på triviala händelser. Sträva efter att uttrycka dina känslor på ett konstruktivt sätt. Om du blir arg lätt, eller du har känslomässig stress, ser en terapeut allmänhet hjälper. Var noga med att vara snäll mot människor. Om någon stör dig, försök inte att stoppa honom eller henne genom att skrika. Istället, låt den personen vet att han eller hon är irriterande dig och be dem artigt att stoppa vad de gör.
 4. 4
  Ta hand om din kropp. Om du känner att du behöver för att leva ett hälsosammare liv, kom ihåg detta råd:
  • Ät hälsosam mat. Köp ekologiska livsmedel utan konstgjorda färger, konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel. Du behöver inte vara ett hälsofreak! (Hälso-freaks är inte normalt.) Det är okej att äta en enda glasstrut eller en påse Lays potatischips varje gång på ett tag. Bara inte över-hänge, det hjälper aldrig i längden.
  • Få massor av motion. Om du sitter hemma och tittar på TV hela dagen, få ur soffan och in lite frisk luft! Cykla, simma eller ta en promenad. Gör något aktivt kommer att hjälpa till att hålla dig frisk och i form. Slösa inte din tid med att sitta på en soffa. Få upp och motion.
 5. 5
  Ha ett socialt liv. Om du inte har många vänner, försöka göra mer! Bara att säga "Hej!" till någon på skolan eller arbetet kan starta en bra konversation. När du lär känna en person bättre, agerar du och känner sig mer tillfreds. Var inte rädd för att ta första steget. Vem vet? Den ungen du uppehället som stirrar på, men kan inte få upp modet att prata med kan bli din bästa vän!
 6. 6
  Sluta fråga dig själv vad andra tycker om dig. Sluta tänka för mycket om allt och bara försöka att göra det bästa du kan på jobbet, i skolan och socialt.
 7. 7
  Gör en lista över saker du vill förändra i ditt liv. Du bör vara realistisk, men man kan tänka stort, alltför. Se till att du är specifik. Under varje objekt lämna minst 5 eller 6 rader att skriva ned de åtgärder du planerar att ta för att nå varje mål. När du är klar med din lista, gå tillbaka och skriva ner de åtgärder som krävs för att uppnå ett visst mål under målet. Vill du ha en examen? Ring ett community college och be att få träffa en rådgivare. Fråga om ekonomiskt stöd, arbeta studieprogram, etc. Vill du gå ner i vikt? Var riktigt. Titta inte för snabb eller quick fix dieter. Börja gå runt kvarteret i 5 till 10 minuter om dagen. När du kan göra det utan att bryta ett svett eller andas tungt, flytta upp till 20 minuter om dagen. Vi tillbringar timmar och timmar på datorn och på jobbet sammanträde. Promenad i en timme om dagen bör vara vårt minsta mål. Hata ditt jobb? Vad vill du göra? Ta reda på vad certifieringar, kvalifikationer, etc. kan hjälpa dig att få in i ett jobb du skulle älska och sedan se till att du har fått dem. Vidta åtgärder på alla de saker på din lista en i taget eller ett par små i taget. Lycka till!

Tips

 • Kom ihåg, att vara normal betyder inte ändra varje enskild sak om dig. Var noga med att hålla din personlighet och unika egenskaper! Kom ihåg att värdet av att vara en rolig och lojal vän. Låt inte folk ändrar dig.
 • Var inte alltför vanliga. Om alla var lika, skulle livet vara tråkigt.

Varningar

 • Ingen är normal. Alla är konstig på sitt eget sätt (s), så bli inte avskräckt om du inte tycks vara normal. Allas definition av normal är annorlunda.
 • Låt inte någon annan ändra vem du är! Undvik att göra ändringar i din livsstil om inte, vid eftertanke, du bestämmer att de är helt ok med dig.
 • Om du inte verkligen vill vara "normal", det är okej! "Normal" är bara ett ord. Om du verkligen vill vara konstigt, låt inte andra få dig ner! Du är perfekt som du är.
 • Var vem du vill vara! Om du inte gillar de ändringar du har gjort, inte fastnar på dem.
 • När du spelar tabu, om ledtråd är "Strike," aldrig någonsin säga, "en pose." Du är inte Madonna.