Wke

Hur känns häftigt

Om du vill känna sig energisk, utåtriktad, allmänt glad, och vara den person som lyser upp alla andra, bara att fortsätta läsa.

Steg

Hur känns häftigt. Vet vad "häftigt" egentligen betyder.
Hur känns häftigt. Vet vad "häftigt" egentligen betyder.
 1. 1
  Vet vad "häftigt" egentligen betyder. Att vara "häftigt" är att inspirera vördnad. Så för att inspirera andra, måste du bli inspirerad. Vilka är de saker som inspirerar dig? Inspiration är smittsam, när du känner dig inspirerad att du kommer att få andra att känna inspiration, också, och det är själva definitionen av awesome.
 2. 2
  Mental revolution. För att få en känsla av att du är fantastisk, först måste du bestämma dig med en tanke om att "I Am Awesome". Oavsett vad du gör i ditt dagliga liv du måste tänka att detta arbete kommer att bli häftigt och andra kommer att gilla detta och om andra inte gillar det här bör du tror att det är det fel om de inte gillar mitt arbete eller mig eftersom " I Am Awesome ". Efter att ha läst detta enda du bör börja tänka att du är fantastisk och du inte bryr sig om andra.
 3. 3
  Underskatta andra. Jag vet att detta låter väldigt konstigt men att känna sig häftigt att du måste ha tro att "andra som är runt omkring mig är mindre meriterade och jag är mer kapabel att allt än andra". Tänk att du är den stora pistolen där och ingen kan besegra dig
 4. 4
  Var självsäker och vara dig själv. För att vara sanningsenlig, att vara och känna häftigt är bara en effekt av att ha förtroende för dig själv.
 5. 5
  Var positiv. Om du fruktar varje liten dålig sak, kommer du aldrig att känna häftigt. Så på nästa stora examen, istället för att tänka, "Oh man, jag kommer att misslyckas detta." Tänk, "Människan, kommer detta att bli lätt!"
 6. 6
  Bär kläder som du tycker är fantastisk. Bär det som gör att du mår bra och stolt över vem du är. Så länge du gillar det, det är allt som räknas.
 7. 7
  Arbeta hårt på dig själv. Att vara häftigt att du måste jobba hårt på dig själv så att du kan förbereda dig för varje sak och om du jobbar hårt ditt sinne startar automatiskt sak som "jag har arbetar hårt för detta så att ingen kan stoppa mig från att vara Awesome".
 8. 8
  Börja prata med dig själv. Detta kommer även att låta konstigt för er men för häftigt och för att må bättre du gör ditt sinne och din inre styrka fortsätter att påminna om att du är fantastisk. Men var inte alltför högt när du pratar med dig själv för att andra kanske tror att du är en galen person.
 9. 9
  Smile. Även om du är obekväm med ditt leende, gör det ändå. Det gör att du ser sociala och fler människor kommer att prata med dig.
 10. 10
  Gör allt med tillförsikt. Stride eller sätta lite spänstiga steg när du går, och alltid hålla hakan höll upp. "Fejkar" förtroende kan faktiskt öka din självkänsla på riktigt också.
 11. 11
  Var träffa. Söker frisk, kommer att ge dig en fräsch känsla. Ta en dusch, borsta håret, borsta tänderna, och allt det bra grejer. Dessutom, kan äta hälsosamt förbättra ditt humör och din hälsa och utseende.
 12. 12
  Gör dina sysslor och läxor. Om du diska den dagen är det din tur, kommer du inte känna ansvar hängande över huvudet. Försök och starta dina läxor natten det tilldelade, och du kommer att känna sig mindre stressade och mer på saker.
 13. 13
  Häng runt höger folkmassan. Du kommer alltid att må dåligt om du umgås med barnen som tror att de är coola genom att göra droger, så istället umgås med de sociala och glada människor, som du vill vara.
 14. 14
  Ha god hållning. Varje artikel som handlar om självförtroende kommer alltid att säga det här, garanterat!
 15. 15
  Alltid uttrycka din känsla och synpunkter. Ljuger om vad du tycker om att passa in, eller bli omtyckt av en grupp människor skulle hinna upp till dig. Plus, kommer människor att respektera dig för att vara frispråkig, ärlig och sann mot dig själv.
 16. 16
  Gå med i grupper och engagera sig i skolans verksamhet, eller ute i samhället. Du kommer att träffa nya människor, och övervinna alla sista bit av blyghet du känner. Även du kan hitta människor som delar dessa awesome åsikter du har.
 17. 17
  Bli inte hängas upp efter en pojkvän eller flickvän. Vet att du är fantastisk på egen hand. Var inte rädd för att driva någon du gillar, men inte beroende. Välj någon som du tycker är speciell, och lära känna dem bättre och sedan be dem ut. Men oavsett resultatet
 18. 18
  Ha alltid detta i åtanke. Blyghet, sorg, och obekväma med att vara sig själv kan rinna tillbaka i ditt sinne när som helst. Kom alltid ihåg att du är fantastisk som dig själv, och du måste visa det.

Tips

 • Var alltid dig själv, bara en ljusare dig.
 • Låt inte någon kontrollera dig, eller sätta dig ner. De kanske inte gillar dig, men jag kan försäkra er, många fler kommer att gilla dig för dig.
 • Ha några kläder som gör att du känner dig fantastisk.
 • Försök att prata med andra människor som du inte känner. Det kommer att låta andra veta att du är frispråkig och villiga att göra vänner. Dessutom, om du är en tjej, kan bära smink att du känner dig fantastisk, men inte för mycket.
 • Tro på dig själv. Tänk att världen är mycket trevlig plats att vara på med underbara människor runt.

Varningar

 • Aldrig sätta dig ner
 • Var inte en idiot.