Wke

Hur kosten ordentligt

Vi känner alla till de allmänna reglerna om bantning. Räkna dina kalorier, hög näring, låg fetthalt, bla bla bla. Här är mina egna unika regler för att få ut det mesta av din kost.

Steg

Hur kosten ordentligt. Veta något om kalorier.
Hur kosten ordentligt. Veta något om kalorier.
 1. 1
  Veta något om kalorier. Inte tillräckligt med kalorier kan vara lika farligt som för många. Om du inte får tillräckligt med kalorier, tror kroppen att det finns en brist på mat, och börjar hamstra kalorier. Detta kallas svält-läge. Din kropp kommer att lagra varenda kalori som går in i det som fett eftersom den inte vet när den kommer att få mer mat. Detta är givetvis kontraproduktivt till viktminskning.
  • Vissa människor tror att om du klipper tillräckligt med kalorier för tillräckligt länge, att du kommer att gå ner i vikt även i svält-läge. Detta kan vara sant, men det kommer inte att vara bara fett du förlorar, men din kropp kommer att börja bryta ner muskler och organ vävnader för att få de näringsämnen den behöver. Detta kan påverka din hälsa.
 2. 2
  Drick inte dina kalorier. Om du är på en kalori recept, kan dricka saker som läsk, juice och andra sötade drycker lägga upp på kalori-avdelningen, och få dig att antingen gå över ditt recept utan att inse det, eller lämna mindre kalorier för mer fyllning livsmedel och du kommer att vara hungrig hela tiden. Tillfällig söt drink här och det förmodligen inte kommer att göra ont om du planerar för det, men gör det inte till en vana.
 3. 3
  Vet du vad du behöver för att äta. Alla experter berätta hur man äter hälsosam mat och om portionsstorlekar, men vad de inte säger är att om du äter mindre, oftare, kommer du öka din ämnesomsättning och förlora fett snabbare.
  • Genom att ge din kropp med en stadig ström av energi i små mängder, är du hålla ditt blodsocker på en jämn nivå och din kropp tror att det finns gott om mat, men får bara nog att använda på en gång och inte mycket chans att lagra något. Om du äter mindre ofta fluktuerar ditt blodsocker. Det kommer att bränna fett under bottenrekord (höger före måltid) men kommer att lagra mer fett under de toppar (direkt efter måltid).
  • När man går, gör vilken metod som du tror kommer att få dig dit snabbare, går i måttlig takt i en riktning, eller alternerande mellan att köra 10 meter, och sedan springa tillbaka 5 meter? Det rekommenderade schemat är tre 300-400 kalori måltider och tre till fyra 200-snacks kalori, och du bör äta ungefär var tredje timme eller så.
 4. 4
  Låt dig fuska, men inte gå överbord. Människor som ibland fuskar med sina dieter är mer benägna att hålla sig till dem. Vissa människor har en fuska måltid, var i en måltid de äter vad de vill, så mycket som de vill, en gång i veckan. Vissa människor har en fuska dag, där de inte räkna kalorier för en hel dag, men ändå titta på vad de äter (hålla det rimligt). Andra ger sig helt enkelt ett visst antal "fuska kalorier" en dag som de kan spendera på skräpmat, såsom läsk eller chokladkaka. Så länge du håller fusk till ett skäligt belopp, kan det faktiskt hjälpa dig hålla fast vid din kost och vissa människor rapporterar att förlora vikt snabbare med lite fusk.
 5. 5
  Om du svälter, äter. Om det fortfarande är en och en halv timme till nästa måltid och du känner din mage kommer att implodera, har en mycket liten bro mellanmål. En skiva av vanligt bröd. En enda riskaka. Fyra uns av skummjölk. Tricket att överbrygga snacks är att hålla dem under 100 kalorier och inte har mer än en eller två om dagen. Dessa är för nödsituationer bara. Ett bra exempel: få dessa 100 kalorier förpackningar med cheddarost och hålla några i kylskåpet på jobbet.
 6. 6
  Inte väga dig varje dag, eller mer än en gång per dygn. Och när du gör väga dig, använd samma skala varje gång och plocka en tid att göra det. Vissa människor väger sig på ett schema, till exempel en gång i veckan, på samma dag, vid samma tidpunkt. Vissa föredrar att väga sig efter en händelse, till exempel ett träningspass eller en avföring. Träna något och hålla fast vid det. En persons vikt kan variera med så mycket som £ 5 från en dag till en annan, och att kliva på en skala och är 2 £ tyngre än igår, samtidigt som helt normalt, kan avskräcka. Du behöver inte missmod.
 7. 7
  Mät din midja. Om du tränar regelbundet, kan du bygga muskler och samtidigt bränna fett. Om detta är fallet, kan du få tunnare och smalare utan att banta eller ens gå upp i vikt. Om du har försökt hårt och vågen kommer inte ur fläcken, försöka mäta midjan på den minsta delen med några dagar och se om du förlorar inches.
 8. 8
  Om du är en aktiv person, kolhydrater är viktiga. Har du någonsin träffat någon på Atkins diet? De är trötta och cranky. Detta beror på att kolhydrater är där din kropp får det mesta av sin energi, och de hjälper till att reglera ditt humör. Om du arbetar bakom ett skrivbord och aldrig träning eller om du är sängliggande, är skärande kolhydrater ett bra sätt att gå ner i vikt, men om du tränar regelbundet, idrottar, och / eller har en fysiskt krävande arbete, du behöver din kolhydrater! Försök att få in mer komplexa kolhydrater än enkla sådana genom att välja vete och fullkorn över vita bearbetas och. Vetebröd. Brunt ris. Multi-grain Cheerios istället för honung-mutter.
 9. 9
  Lyssna inte på nejsägare. Om något fungerar för dig, hålla gör det. Om det inte är en legitimerad läkare, lyssnar inte på folk när de säger att inte göra någonting, eller föreslår att du gör något annat istället. Alla är olika. Om diet plan du är på fungerar för dig (och kommer inte att skada dig), inte lyssna när folk säger att det är dåligt.
 10. 10
  Var försiktig med dieter på modet, men var inte rädd att prova nya saker. Om någon föreslår något att prova tillsammans med din nuvarande diet, och det låter rimligt, prova det. Om de säger att inte äta något vitt (någonsin) eller att bara äta grönsaker i tre dagar och äter som vanligt resten av veckan, det är en modefluga kost och vara försiktig. Dessutom, om dieter gör du förlorar mer än 2 kg per vecka eller uppmuntra dig att äta en sak hela tiden, är de mest sannolika modefluga kostvanor.

Tips

 • Drick mycket vatten för att befria er från överflödigt vatten vikt. Ju mer vatten du dricker, desto mindre du behåller. Skjut för 40-50oz en dag.
 • Ge inte upp på grund av motgångar. Om du helt enkelt inte kunde motstå att munk, det är okej, du är bara människa. Bara försöka hårdare i framtiden och inte ge efter för donut rutan ofta.
 • Ät inte mitt i natten!

Varningar

 • Bantningspiller bör vara en sista utväg. Om du har försökt allt och fungerar ingenting, se en läkare och få en rekommendation för ett piller, eller få testas för att se om det finns ett medicinskt skäl kan du inte gå ner i vikt. Om du tar dem, följ instruktionerna på flaskan eller hos din läkare. Bantningspiller kan vara extremt farlig om den inte tas på rätt sätt.
 • Det anses mycket osäkert att ta in färre än 1200 kalorier per dag för kvinnor, 1500 för män. Låt inte din diet plan gå under dessa siffror, eller det kan ha en negativ inverkan på din hälsa.
 • Göra hälsosamma val. Äta bara 1500 kalorier per dag kommer inte att hjälpa dig och kan skada dig om dessa 1500 kalorier är all skräpmat.