Wke

Hur man acceptera att ha en stor byst

Vad du kallar en förbannelse lätt kan ses som vad andra kvinnor skulle kalla en välsignelse. Du skulle bli förvånad över hur många människor som vill ha en byst som ditt, så läs på och lär dig hur du kan hantera det och hitta din självbild vacker.

Steg

Hur man acceptera att ha en stor byst. Kontrollera din bh storlek.
Hur man acceptera att ha en stor byst. Kontrollera din bh storlek.
 1. 1
  Kontrollera din bh storlek. Många kvinnor bär fel bh storlek. Om du är i fel storlek, kan det skapa utbuktningar som drar extra uppmärksamhet till din byst. Med en korrekt avpassat bh du kommer att kunna få den mängd klyvning du vill, oavsett om det är väldigt lite eller mycket. En bra kalkylator, särskilt för storbystade kvinnor, är denna räknare. Det kommer att ge dig en uppfattning om vilken storlek (i UK storlekssortering) din storlek egentligen borde vara. När du har din storlek hittar du att behåar kommer att stödja ditt bröst och kläder ska skumma över dina bröst istället för att belysa hur stora dina bröst är.
  • Vanliga tecken på att din behå är fel storlek är, bröstvävnad spiller över toppen, sidorna eller botten av koppar, remmar gräva i dina axlar. "Armhålan fett" är ett tecken på att din vävnad är inte helt innesluten i kopp din bh och du kan behöva en annan bh storlek. Din bh ska aldrig sitta på toppen av din bröstvävnad. Den bör sitta fast under vävnaden och längs sidan det på sidorna av koppen. Om du känner för din bröstvävnad har en underwire ovanpå det, du bär fel storlek.
  • Kolla själv in. Innan du beger dig till disken, är det bäst att prova underkläderna och se dig själv i spegeln. Det är en bra idé att kolla hur bra ser under dina kläder. Ibland sömmarna av bh är uppenbart även när under en blus eller skjorta.
  • Få rätt kläder. Får inte toppar som är alltför urringade, eftersom det kan locka till sig fel uppmärksamhet till brösten, och kan göra att du känner dig obekväm. Som en bra regel, bör ingenting som visar mer än en tum eller så av klyvning bäras i professionella situationer. I tillfälliga inställningar, är klyvning på din diskretion, men kom ihåg att samhället ofta ställer oskäliga attribut på för mycket exponerad klyvning. Dessutom, när man försöker på kläder, böja över för att kolla hur din topp kommer gapet. Urringning toppar tenderar att betona fullheten av en kvinnas byst, men kan fungera beroende på mönstret av en topp. Istället får toppar som förbättrar hela din kropp och få dig att se sofistikerad. Vet inte vad jag ska leta efter? Leta efter toppar som har v-hals, wrap over toppar eller skjortor lager och halsband för att skapa en lodrät linje ner din torso. Om du har en tunnare midja än byst, prova att lägga ett bälte till din look!
  • Välj angenäma toppar och behåar som ger en flackare form på dina bröst. Välj inte toppar som är så hårt att de beskriva varje bit av din bh, beskära toppar som kommer att förkorta din torso eller skjortor med detaljer på bröstet som stora logotyper eller bröstfickor. Några bra alternativ är öppen krage och V-ringad tröja som kommer att bryta upp linjen från axeln till bröstet. Klädd i en väst, kofta eller jacka kommer också att skapa en vertikal linje på din torso som kan hjälpa kamouflera större bröst.
  • Bär skjortor som tona bröstet. Ljusa färger kommer att göra brösten verkar större. Mörka färger kan hjälpa till med detta, men så kan andra saker. Horisontella färg blockering eller ränder kanske inte vara det bästa valet för din större bröst. Shirts som skärs för att rymma en tunnare midja och större bröst kommer också tona din byst.
  • Den skiktade utseendet är alltid bra. En t-shirt eller blus paras ihop med en kavaj eller cardigan öppen rekommenderas.
  • Långa jackor och koftor är ett bra alternativ. En linje silhuetter minimerar barm området.
 2. 2
  Känner mig lyckligt lottad. Många kvinnor vill så gärna ha större bröst. Acceptera vem du är, och briljera. Du kan inte styra vem du är, eller vad som visade sig. Den som ger dig ser eller stirrar, var inte rädd för att vända åt andra hållet. Inte ens börja ger> för att bry sig om vad de tycker. Ja, mest troligt om du har stora bröst, får du stirrar, och du kan få några elaka kommentarer som sägs om dig, men du kan inte låta det få ner dig. Vem har sagt att det är helt oacceptabelt för en kvinna att vara nöjd med sitt utseende? Ingen. Ja, det känns så, men egentligen måste du acceptera vem du är. Tuff, men ändå sant, är det mycket viktigt att du accepterar dig själv.
 3. 3
  Låt det ut. Tänk rådgivning innan du bestämmer dig för att göra något stort för din kropp. Släpp broschyren och göra ett löfte till dig själv att ta rådgivning för 6 månader innan du går under kniven. Håll en dagbok om din process av att älska dig själv. Låt inte råa kommentarer får under huden, kommer du förmodligen aldrig att se dessa tecken igen. Säg till dig själv att du är smart och vacker.
 4. 4
  Minns varje kvinna kommer att finna sig själv riktade för hennes utseende vid en punkt i hennes liv. Oavsett vad kommentaren, gjorde du inte något fel - du är perfekt och lysande som du är. Du är inte ett sexobjekt, är du en person. När kommentarer kommer i din väg, påminn dig själv om att orden har mer att göra med den osäkerhet i commenter än något att göra med dig. Dessutom kommer ventilering till vänner med liknande frågor hjälpa dig att må bättre.
 5. 5
  Relationer. Om din partner ständigt kommentarer på din byst linje och gör att du känner själv conscious.Do inte vara rädd för att vänligen tala om för dem att tona ner det. Förklara varför du känner självmedvetna. Använd "I Feel Message". Det är det tydligaste sättet att hålla dig från att gå tom. Använd orden "Jag känner (namn en känsla) när du (beskriv åtgärden) eftersom det gör mig (beskriv ingående hur hur åtgärden gör att du känner). Om din partner är en förståelse älskare. Din älskare kommer att försöka förstå och anpassa sig till dina känslor.
 6. 6
  Bröstförminskning är ett alternativ för vissa kvinnor. Om en kvinna har försökt återmontering hennes behå, försökte flera olika märken, och ändå är missnöjd med hur hon ser ut, kan det vara för henne. Bröstförminskning är en typ av plastikkirurgi som kommer att omforma en kvinnas bröst för att vara mindre. När denna typ av plastikkirurgi utförs, är målet att skapa bröst som är mer proportionell mot kvinnans ideal.
 7. 7
  Dessutom, om en kvinna har bröst av olika storlek, kan detta förfarande vara förformad att trappa ner en av dem, vilket skapar en symmetrisk formulär. Medan bröstförminskning görs, kan en kirurg också ändra form och fasthet av bröstet. I vissa fall kommer nippel kirurgi behöver utföras för att minska storleken av vårtgården eller att placera om dem.
 8. 8
  Vänta ut det. Om du är under 21 år gammal, inse att du fortfarande har tid att växa in i brösten, så att de inte visas så stort. Bli inte förvånad om de ser 3x mindre än de gjorde fyra år ago.Just ihåg att du är fantastisk och många kvinnor och flickor drömmer om och gå igenom operation för att få din byst.
 9. 9
  Hitta en hobby som får dig att må bra, ta bilder, skriva berättelser, spela ett instrument och hitta en plats djupt inom dig som kommer att underlätta din oro och din smärta. Smile, skratta ut, kan ingen märka dig, du bara kan märka själv.

Tips

 • Du måste hitta själv acceptans. Det enda sättet du kan göra det är att inse att det finns så många tjejer / kvinnor precis som du.
 • Berätta för dig själv att du är vacker och fantastisk varje dag, intala dig att du älskar ditt bröst. Använd fysiologi på dig själv.
 • Majoriteten av relationer mellan män och kvinnor är fortfarande patriarkala, och har stora övertoner av prostitution. Många män tar avsiktligt nonchalera av en kropp som en form av reklam - de kan tro att du anser dig själv en bit av varor, som tyvärr är hur de flesta kvinnor har lärt sig att se sig själva. Detta kan locka chauvinister, och stöta bort män som uppskattar en kvinnas personlighet.
 • Var dig själv. vara ur ditt skal, kommer utgående, trevliga, och folk ser att din mer än vad du gör dig själv verkar vara.
 • Personliga preferenser. Även dessa förslag kan tillämpas på många alltför bär kvinnor, kan inte alla yppiga kvinnor håller med om denna analys och kan välja att öppet stoltsera deras "Guds gåvor". För dessa är det helt acceptabelt för dem att göra det med hjälp av lågt skuren t-skjortor och knappen upp skjortor så länge de är beredda att möta anstormningen av giriga åskådare, både attraktiva och obehagligt.
 • Om din hälsa är bra (speciellt rygg och knän), kanske du vill skämma bort din söta tand. Stora bröst är mer proportionerligt på en kvinna som har kurvor. De gör att du ser tunnare än du är, och en fullständig siffra kommer att minska risken för att du kommer att bli misstänkt för att ha implantat. Ett par extra pounds förmodligen inte kommer att påverka hur det motsatta könet ser dig - medan män kan ta notis om smala kvinnor visuellt, föredrar deras känsel brukar mjukhet.

Varningar

 • Button-up tröjor rekommenderas inte, som att ha en stor byst kan orsaka skjortan att gapet öppna lite. Om du går för en knapp-up skjorta, prova på att se till att det inte kommer att ha luckorna.