Wke

Hur man behandlar bed bug bites

Svårighetsgraden av symptom i samband med säng bug bites varierar för varje individ. Vissa människor kanske inte ens vet att de var biten, medan andra kan vara så allergisk mot betten att de utvecklar ett utslag och extrem klåda. Innan du försöker rättsmedel för att behandla bed bug bites, se en säng bugg är ansvarig.

Steg

Hur man behandlar bed bug bites. Titta på betten noggrant.
Hur man behandlar bed bug bites. Titta på betten noggrant.

Bekräfta ett bett säng bugg

 1. 1
  Titta på betten noggrant. Bed bug bites liknar ofta andra insektsbett, inklusive myggbett, och så kan vara mycket svåra att identifiera. Även en läkare kan vanligtvis inte diagnostisera biter bara genom att titta på dem.
  • Titta för sängen bug unika bite mönster. Även om vissa inslag kan förekomma ensam, de flesta biter förekommer i en rad av 3 till 5 bites.
 2. 2
  Var uppmärksam på när betten inträffar. Detta kan också vara svårt att avgöra eftersom varje persons reaktionstid kan variera kraftigt. Symptom som beror på bettet kan manifestera som helst från ett par timmar till mer än en vecka efter bettet inträffade.
 3. 3
  Kontrollera din säng och sängkläder för tecken på vägglöss.
  • Leta efter röda fläckar av blod på ark. Dessa kan komma från en säng bugg var klämd efter utfodring, eller från bites kvar på dig när felet är gjort utfodring.
  • Kontrollera hela madrassen, inklusive sömmarna på sidorna. Leta efter sovande vägglöss, kadaver, tomma skinn och avföring.
 4. 4
  Ring in en skadedjursbekämpare eller behandla ditt hem själv för att ta bort vägglöss och förhindra framtida inslag från inträffar. Du kan behandla befintlig bites, men om vägglöss bor i din säng, kommer dina utslag förvärras nattliga som du upprepade gånger biten.

Behandla bed bug bites med over-the-counter mediciner

 1. 1
  Applicera en steroid anti-kliar over-the-counter (OTC) kräm som innehåller hydro-kortison eller kortison. Följ paketets anvisningar för att tillämpa den på rätt sätt.
 2. 2
  Använd kylbalsam att torka utslag och skyddar huden medan den läker.
 3. 3
  Köp en bedövningssalva OTC som innehåller pramoxin för smärtlindring och diphendrydramine för kliar kontroll.
 4. 4
  Ta orala tabletter antihistamin allergi att kontrollera svullnad och utslag med betten. Följ instruktionerna på förpackningen för korrekt dosering.
 5. 5
  Ta OTC smärtstillande som innehåller ibuprofen eller naproxen som behövs.

Behandla bed bug bites med huskurer

 1. 1
  Gör en pasta av bakpulver och vatten. Tillsätt långsamt små mängder vatten att bakpulver pulver och rör om tills du har en tjock pasta. Applicera ett tjockt lager av bakpulver till bed bug bites. Låt pastan torka och bo på utslag i en timme eller mer innan du tvättar bort med varmt vatten.
 2. 2
  Mätta en bomullstuss med citronsaft, st. Johns Wart eller trollhassel, vilka alla är naturliga Astringents. Badda på utslag med bomullstuss för att torka ut och kontrollera klådan.
 3. 3
  Applicera gelen från en aloe växt till sängs bug bites. Aloe innehåller både antibiotika och anti-svamp egenskaper.
 4. 4
  Blötlägg i ett varmt bad. Tillsätt 1/2 kopp (118 ml) av något av följande för att hjälpa till att kontrollera klåda:
  • Koncentrerad pepparmyntsolja.
  • Pulveriserad havregryn. Du hittar den här i hälso-och droghandel förpackade för använda ett bad produkt.
  • Bakpulver, med eller utan en liten salt läggas till.
  • Alka-Seltzer, men bara om du inte är allergisk mot acetylsalicylsyra.

Varningar

 • Se din läkare om symtomen inte klara upp inom ett par veckor eller fortsätta att förvärras. Du bör också se en läkare för diagnos om du inte hittar tecken på vägglöss i din säng och kan inte identifiera källan till bites eller utslag. Bed bug bite symptom liknar de som följer av andra insektsbett och hudåkommor.