Wke

Hur man besöka en nudist resort eller stranden

Besöker en nudiststrand eller utväg kan vara en befriande och livsförändrande händelse eller bara ett nytt sätt att njuta av tiden med dina nära och kära. Men innan du bare allt, det finns grundregler som du behöver veta så att du får ut det mesta av upplevelsen.

Steg

Hur man besöka en nudist resort eller stranden. Forskning nudist områden i din delstat eller provins.
Hur man besöka en nudist resort eller stranden. Forskning nudist områden i din delstat eller provins.
 1. 1
  Forskning nudist områden i din delstat eller provins. Internet har bokstavligen tusentals webbplatser tillägnad naken rekreation. I norra Europa finns över 250 klubbar och resorts där människor kan resa i buff.
  • Det finns en stereotyp som nudist destinationer beskyddas av ett oproportionerligt antal äldre människor. Om det är något du vill undvika, leta efter familjevänliga orter, eller resorts som tillgodoser par som söker en romantisk tillflyktsort.
 2. 2
  Ring framåt. Fråga vad som behövs för att besöka sin klubb och huruvida de accepterar ensamstående eller familjer, beroende på din situation. Vissa platser kräver en årlig medlemsavgift, men kan ge ett första besök. En annan viktig sak att fråga är om det är "kläder tillval" eller "kläder gratis". I det senare, strippa ner är obligatoriskt, och det kanske inte är det bästa valet om det är första gången upplever nudist livsstil.
 3. 3
  När du kommer till din specifika nudist plats, se till att kolla in på kontoret så att de vet att alla som är där. Vissa platser har en grind, andra har en telefon.
 4. 4
  Luta dig tillbaka, slappna av och se bra ut naken.

Tips

 • Om någon har tydligt kommit till gawk och lewdly stirrar på dig, ha en liten fickspegel i handen och kortfattat lysa det i deras ansikte. Detta blir snabbt fram budskapet att deras beteende är ovälkommet.
 • Undvik sexuell aktivitet i det fria. Kom ihåg att dessa är familjen områden som kan ha barnen i närheten. Öppen sexuell aktivitet har lett till nedläggning av flera nakenbad. Spara denna typ av aktivitet för ditt hem eller hotell.
 • Försök inte att plocka upp kvinnor. De flesta människor är där för att njuta av solen och den sinnesfrid, inte koppla upp.
 • Lämna kamerorna hemma. Folk är där för att slappna av, att inte ha stressen att hamna på en webbplats läggs till livet.

Varningar

 • Det finns alltid en fråga för de män om. Medan erektioner betraktas som normala, är en erektion offentligt inte vara korrekt. Bara sitta ner en stund, ligga på magen eller begrava det i sanden tills det avtar.

Områden där nakenhet är obligatorisk

 • Vera Playa Club Hotel, Carretera Garrucha-Villaricos, Vera, Spanien
 • Cap d'Agde's Naturist Quarter, Frankrike