Wke

Hur rymden rensa ett rum

Space clearing är en holistisk teknik, möjligen härrör från Feng Shui praxis, där organisationen i din omgivning bidrar till att ge dig harmoni och inre balans. Space clearing har rapporterats leda till livskvalitet och även förbättrad hälsa på många individer.

Steg

Hur rymden rensa ett rum. De-röran i rummet du är på väg till rymden klart, med andra ord, göra det så enkelt och rent som möjligt.
Hur rymden rensa ett rum. De-röran i rummet du är på väg till rymden klart, med andra ord, göra det så enkelt och rent som möjligt.
 1. 1
  De-röran i rummet du är på väg till rymden klart, med andra ord, göra det så enkelt och rent som möjligt.
 2. 2
  Ta så länge som krävs för att lugna och centrum själv. Ta dig tid och tänka igenom vad du vill ha detta utrymme clearing uppnå, till exempel en bättre, sundare miljö, förbättrad sömn och hälsa eller kanske början på en gladare, lugnare, mer uppfyllda tid av ditt liv, det är helt personligt till dig.
 3. 3
  Gör detta genom att själv, att se till att barn och husdjur inte är närvarande, eftersom de har en tendens att lägga till i röran!
 4. 4
  Bär bekväma kläder och om möjligt bo barfota.
 5. 5
  Öppna alla fönster så att frisk luft att cirkulera medan du arbetar.
 6. 6
  Eventuellt ringa in vad änglar eller gudomliga varelser är lämpliga för dig och din situation. Uppenbarligen detta steg är endast användbart om du tror på sådana varelser.
 7. 7
  Använd klockor eller cymbaler i varje hörn av rummet och i mitten för att skaka upp och sprida den stagnerande, inaktuella energi. Om du inte har tillgång till en klocka, är en metall kruka och sked bara bra!
 8. 8
  Tänd din smetar pinne eller rökelse noggrant och gå runt i rummet, med en brandsäker behållare under pinnen för att fånga någon aska. Många tror att det spåra siffran 8 kan sätta i en extra gudomliga elementet.
 9. 9
  Avsluta space clearing, med antingen en skål med salt placeras i mitten av rummet du har precis rensat, eller du kan placera små skålar med salt i varje hörn för att absorbera eventuellt kvarvarande negativ energi.
 10. 10
  Tänd ett ljus, samtidigt anger din önskan för utrymmet clearing. Tack alla gudomliga varelser som har hjälpt dig, om de gjorde.
 11. 11
  Placera dina blommor där du kan njuta av dem och slappna av.

Tips

 • Rensa ett rum i taget, efter att se till att du har rengjort och DE-belamrad området noggrant. Om du utrymme rensa ett rum som är rörigt, stökigt och rörigt, kommer effekterna att annulleras.

Varningar

 • Gör inte detta arbete vid illamående, trött, om du är gravid eller om du känner dig orolig på något sätt. Du måste vara som bäst till rymden klart med maximal effekt!

Saker du behöver

 • Salt - gärna havssalt, oöppnad och förseglad tills den ska användas. Fantastisk för absorbera negativitet av alla slag.
 • Rökelse och eller salvia smetar pinnar. Båda dessa är lätt tillgängliga på någon bra hälsokostbutik. Otroligt renande och helande.
 • Cymbaler eller klockor. En trevlig klar ton som låter tilltalande för dig. Det bästa för att skaka ut fastnar och stillastående energi, särskilt i hörnen.
 • Färska blommor. Vackert doftande och vacker att titta på, kommer de lyfter stämningen i vilket rum som helst.
 • Ljus. Väsentligt för att fokusera dina avsikter när de arbetar i ett rum.