Wke

Hur man blir en bättre high school brottare

Detta är en enkel, men utmanande guide om hur man blir en bättre brottare. Så länge du följer de steg, bör du börja se resultat snabbt. Dessa steg gör verkligen jobbet, men kommer att ta en hel del hårt arbete.

Steg

Hur man blir en bättre high school brottare. Långt innan brottning startar, se till att du är luftkonditionering så mycket du kan.
Hur man blir en bättre high school brottare. Långt innan brottning startar, se till att du är luftkonditionering så mycket du kan.
 1. 1
  Långt innan brottning startar, se till att du är luftkonditionering så mycket du kan. Några förslag är löpning, simning, lyfta vikter, crunches, och etc. Löpning är en av de bästa sätten att brottning tar otroliga mängder av kardiovaskulära styrka.
 2. 2
  När brottning börjar, hitta en viktklass passar dig. Om du väger 120 £ och du är JV, inte försöka gå upp i vikt genom att äta för att få brottas på Varsity. Detta sätter du på en stor nackdel. Även vice versa om du är på JV plats och kan inte slå universitets personen inte försöker gå ner i vikt som du inte har att förlora, för att vara på universitets-plats.
 3. 3
  Försök att betala en hel del uppmärksamhet på tränaren under praktiken. Se till att du arbetar hårt för att lära sig rörelser och träna dem i större utsträckning. Om du är nybörjare, fokusera på enkla stift liknande, halva Nelsons, barer arm, vaggor, etc.
 4. 4
  Se till att du också veta din defensiva rörelser, praktik spretande, sitta outs, och stand-ups.
 5. 5
  Öva din hållning. Din hållning är mycket viktigt. Att ha en svag ställning kan vara skillnaden mellan att få nålas eller vinna. Dess mycket lättare att ta ner någon med en svag ställning. Svaga ämnen är, står platt på fötterna, och inte på tårna, inte böja knä och rygg. Att hålla din hållning är definitivt inte lätt, särskilt genom tre perioder.
 6. 6
  Ät rätt. Ät inte mycket mat på natten innan en turnering, särskilt om din nästan överviktig eller över.
 7. 7
  Innan en match, medan du är på däck, se till att du sträcka, och få pumpas. En entusiastisk, ready-to-win brottare gör en hel del bättre.
 8. 8
  Inom några veckor bör du börja märka fler segrar på din post, hålla gör stegen och du kan gå obesegrade.

Tips

 • Vara aggressiv, inte passiva. Vara den dominerande kraften, vänta inte för den andra killen innan du gör ditt drag.
 • Var inte rädd för att komma in där och försöker ta din motståndare ner oavsett hur skrämmande de är, kommer de fortfarande har svagheter och brister.
 • Inte röra runt under praktiken, är det okej att ha kul, men också vara allvarlig och försöker hårt.
 • Lyssna på din coach under matchen och den andra brottare tränare också!
 • Bli inte besviken om du inte får troféer ditt första år brottning.
 • Stretch så mycket du kan eftersom brottning tar mycket flexibilitet.
 • Bli den första skottet. Om inte, och du blir skjuten på, 95% av människor som får det första skottet segrar alltid.
 • The Hip Toss. Aldrig gå för detta drag om du inte är nere med punkter, eller absolut få din rumpa sparkas. Detta är en sista sekunden drag, den sista planen i alfabetet. Om du misslyckas med detta drag, du har rätt på marken och din motståndare är ovanpå dig.
 • Låga höfter. Aldrig har höfterna ovanför dina opponets. Öva detta. Du kommer att vara ur balans de första gångerna, men så snart din motståndare skjuter på dig, vara redo för en snabb reaktion och utbredning.
 • Hälften. Alltid, alltid, kör Half Nelson medan du är i kontroll över din motståndare på marken. Det tar kontroll över alla hans sida du kontrollerar halva den.

Varningar

 • Aldrig äter en hel del innan en match. Chansen att du kommer bli sjuk, och ingen vill kasta upp under en match.
 • Att oroa sig för vikten kan orsaka en hel del stress, särskilt om du är ny till sporten. Ge din kropp de näringsämnen den behöver.

Saker du behöver

 • Huvudbonader, skor brottning och shorts komprimering är nödvändigheter.
 • Knäskydd är valfria.
 • Om du har tandställning, du behöver en mun vakt.
 • Bollar.