Wke

Hur man bygger kroppen snabbt

Om du vill ha snabba resultat, större muskler, och mer explosiv energi, är denna wiki här för att hjälpa dig få slet snabbt.

Steg

Hur man bygger kroppen snabbt. Utveckla en realistisk träningsschema.
Hur man bygger kroppen snabbt. Utveckla en realistisk träningsschema.
 1. 1
  Utveckla en realistisk träningsschema. Försök att sätta uppnåeliga mål och bestämma vad du vill uppnå från att arbeta ut. Om du är ny till att arbeta ut eller är på väg tillbaka till gymmet efter en lång tid - börja långsamt.
  • Om du är ny till att arbeta ut, så det kommer ta längre tid för dig att se resultat än någon som redan har varit på en workout plan innan och vet vad han / hon gör.
  • Nyckeln till framgång är att arbeta rätt kroppsdelar i rätt tid men ändå få god sömn och äta en vettig kost. Många människor förstår inte att du inte växer på gymmet, du växer medan du sover. Om du slår vikterna fem dagar i veckan, än en god natts sömn är för att undvika trötthet och ömhet.
 2. 2
  Utvärdera din kost. Din kropp behöver en hälsosam, vettig kost för att maximera dina framsteg. Kosttillskott bör vara just det - tillägg till din diet. Oavsett om du använder dem eller inte är ditt val. Kom ihåg - det finns få (om någon) juridiska tillskott som kommer att ge dig några fördelar om du inte äter en näringsriktig kost, arbeta hårt och tillåt dig själv ordentlig sömn och återhämtning. Håll dig borta från all snabbmat eller någon typ av mat med mycket socker och nivåer natrium. Kolhydrater är dåligt, på grund av dem som har prioritet som kroppen bränsle över fett. För alla dem som inte vet, är kolhydrater omvandlas till fett om de inte bränns av relativt snart efter konsumtion. Ät mat med en bra mängd fett, tillsammans med massor av protein och fiber, och ta någon form av multivitamin så du håller dig frisk och känner sig piggare på gymmet. Dessutom, om du känner att du har ätit för mycket en dag innan, kan du göra vad som kallas Intermittent Fasting, vilket är vetenskapligt bevisat att ha många av samma fettförbränning effekter som motion.
  • Pre-workout och post-workout tillskott är ett måste om du vill bygga upp din kropp snabbt. Kreatin och protein är definitivt något du bör ta. Med någon form av thermogenics, eller fettförbrännare som de gillar att kalla det, kommer också att leda till att du bränna mer kalorier på gymmet. Försök att gå till din lokala GNC eller komplettera butik och be om råd om bra tillskott. Du kan stapla dina kosttillskott vilket innebär att du tar kosttillskott som arbetar tillsammans för att hjälpa din kropp blir starkare och ser mer rippat. Om du inte vill ta kosttillskott, du slösar bort din tid med att läsa den här artikeln, och det kommer att ta längre tid att bygga upp din kropp upp snabbt. Kosttillskott är en stor nyckel till framgång när det gäller att arbeta ut och om du bor ett högt tempo liv, då du kommer att behöva den extra hjälp som kosttillskott ger dig när du tränar.
 3. 3
  Du bör träna inte mer än fem dagar i veckan när det gäller att lyfta vikter. Detta beror på överträning och skador kan uppstå och när det händer, behöver du inte se resultat, eftersom du inte får större och du kommer att känna alltför ont att vilja träna. Cardio kan göras varje dag om du vill och är mycket viktig när det gäller att kasta det oönskade fettet. Gör cardio efter du tränar, och inte före. Det tar en hel del av din kropp, speciellt om du gör en tuff konditionsträning. Om du bestämmer dig för att göra det innan, gör det stillastående cykel eller powerwalking på löpbandet. Vänta efter lyft så att du kan göra en mer intensiv konditionsträning för att bränna mer fett.
 4. 4
  Här är en bra träning plan att kasta oönskade fett och få stora muskler snabbt och effektivt. På måndag och torsdag, träna dina bröst, triceps och axlar. På tisdag och fredag, träna din rygg och dina biceps. På onsdag, träna dina ben och lägga till några bra cardio till det. Det är upp till dig att hitta ett bra träningspass och omsätta den i handling. Försöka upprätthålla en bra cardio planen med detta genom att göra någon typ av cardio på helgen. Det kommer att hjälpa till med att få dig mer energi för början av veckan. Till exempel, kör en bra mil och göra en del ab träning under helgen.
 5. 5
  Var inte rädd att be om hjälp! De flesta gym eller fitness klubbar har personal som kan hjälpa. Lär dig att arbeta effektivt och få ut det mesta av din tid och ansträngningar på gymmet. Övervaka dina framsteg. Ät en välbalanserad kost, stanna ordentligt släckt och möjliggöra en ordentlig vila och återhämtning. Uppnå dina mål bör vara givande både mentalt och fysiskt. Med hårt arbete, en förnuftig och hälsosam kost och ordentlig vila, kommer du få den kropp du alltid har velat. Lycka till!

Tips

 • Ät en god, hälsosam kost
 • Få en god natts sömn
 • Forskning en bra träning plan och håll dig till det
 • Få en 30-60 sekunders vila efter varje övning.
 • Aldrig över-tåg, kommer du inte få någon större eller starkare om du gör
 • Body Building är om överensstämmelse
 • En träningspartner alltid hjälper och ger bra motivation
 • Tillägg: ta dem och se till att du använder dem på rätt sätt
 • Ställ en uppnåeligt mål för dig själv, till exempel, att förlora vikt eller köra något längre än vanligt. När du uppnå det, kommer du att må bättre om dig själv och vill fortsätta, med en positiv mental attityd. Lycka till!