Wke

Hur man förbereder fängelse

Så du tjänat själv en resa till häktet. Inte säker på vad att förvänta sig? Följ dessa riktlinjer för att göra din vistelse uthärdligt. Denna "How To" är för det första timern små brott kille.

Steg

Hur man förbereder fängelse. Ställ en cellkamrat dig att ringa ut.
Hur man förbereder fängelse. Ställ en cellkamrat dig att ringa ut.
 1. 1
  Förlora attityd. Chansen finns att du är ganska upprörd över den situation som fick dig här. Att gå i arga kan få dig i en knipa med dina nya cell kompisar. Typiskt den första frågan du kommer att bli tillfrågad när porten smäller bakom dig är "vad är du i för?". Det är där du måste vara försiktig. Du kan preyed på under din vistelse över vissa brott. Det är bäst att hålla det vaga eller göra upp några outlaw berättelse om din är inte. Tro det eller ej, är fängelse inte gillar vad du tittar på TV. Bubba är inte väntar på dig i duschen när du promenera i. Det finns alla olika samhällsgrupper i det med dig. Alla vill deras vistelse vara så smärtfri som möjligt.
 2. 2
  Ställ en cellkamrat dig att ringa ut. Vakterna är förmodligen inte kommer att släppa in dig på denna bit av information. Vanligtvis kan det ta upp till en dag eller så för dem att få din PIN-kod inrättas så att du kan ringa ut. När båten du behöver för att börja ringa till viktiga personer som kan få dig ur. Du kan ha någon gå direkt till domaren domaren som skriver obligationerna och förklara din situation och ibland kan du få ut på bara en signatur beroende på vilken typ av ditt brott.
 3. 3
  Ge inte din mat borta. Du gör tror du är bara gonna vara i ett par timmar innan någon kommer att hjälpa er ut. Den processen kan ta en stund, och om din Gripandet skedde på en helg kan det vara måndag eller tisdag innan de ens skriva din obligation. Måltider kommer få och långt mellan, och min tyckas timmar i fängelse. Maten är det värsta du någonsin kommer att äta, men nu är inte tid att vara kräsen. Om du inte kan äta all din mat, inte kasta bort det. Erbjud det upp till någon, det kan bara göra din vistelse lite lättare.
 4. 4
  Om en nedre bädd är greppa öppna det. Lamporna inte stänga alls. Den översta våningssäng kan ge skugga så att du kan sova längre. Vilket kommer att fördriva tiden mycket snabbare. Nedre sängar är vanligtvis reserverad för större killar och killar som har varit på ett tag så se till att kontrollera att den är öppen för att ta.
 5. 5
  Handskas med det. Chansen finns att du inte har tid att förbereda ditt besök. Du kommer inte att sättas i en cell med en annan kille, du kommer att placeras i befolkningen med 20 andra killar. Det finns en hierarki redan på plats. Ta reda på var du passar in i det och hålla för sig själv är den bästa politiken.

Tips

 • Det samma gäller för långkalsonger, eller "vita" som de som avses i fängelse. Fängelser är kallt, så se till att bära en lång skjortärmen bomull och långa underkläder under kläderna så att du har lagt till värme när dina vardagliga kläder tas.
 • Ha två par vita strumpor i, speciellt om du ska vara där i flera dagar eller längre.
 • Om du har någon varning innan din fängelse vistelse, bär vanlig vit underkläder i fängelse, eftersom fängelset kommer att ta underkläder av någon annan färg från dig.