Wke

Hur man kissa i en flaska

Förhoppningsvis är du aldrig i en situation där du måste kissa i en flaska, men det kan hända. Låt oss säga att du är i staden och inte kan hitta en offentlig toalett, och inte vill att urinera på gatan. Eller, kan du vara på väg (kanske på en buss eller ett tåg) och kan inte hitta ett badrum eller gå av fordonet i tid. Peeing i en flaska kan vara det enda sättet att befria dig själv. Här är vad man ska göra.

Steg

Hur man kissa i en flaska. Välj en flaska med bred mun, om du kan.
Hur man kissa i en flaska. Välj en flaska med bred mun, om du kan.
 1. 1
  Välj en flaska med bred mun, om du kan. Töm den.
 2. 2
  Hitta ett privat område. Detta kan vara svårt, beroende på omständigheterna. En sak du skulle kunna göra är att hitta en filt eller klädesplagg för att hålla över dig själv för privatlivet. Om du har en vän som kan hålla upp det som en gardin, det skulle vara ännu bättre.
 3. 3
  Öppna din fluga om du bär byxor. Kvinnor kan behöva dra ner sina byxor något för att anpassa flaskan. Om du bär en kjol, kommer saker och ting att bli mycket lättare.
 4. 4
  Urinera i flaskan.
  • För män, bör detta vara relativt lätt.
  • Om du är en kvinna, lägga flaskan öppnas så nära som du kan få den till din urinrörets mynning. Försök att skapa en tät försegling mellan huden och mynningen av flaskan. Om du har någon toalettpapper, kan det hjälpa att använda en del om det finns läckage. Del dina blygdläppar en aning och hålla flaskan upp nära din urinrörsöppningen.
 5. 5
  Stanna innan flaskan är helt fylld. Börja om med en ny flaska.
 6. 6
  Dumpa flaska urin om möjligt. Om inte, förvara den på en säker plats där ingen kommer att förväxla den med en drink. Lägg den i en plastpåse så att ingen vidrör flaskan direkt efter olyckan.
 7. 7
  Tvätta händerna. Om du inte kan använda handen sanitizer eller spritsuddar. Även bara en vatten skölja hjälper.

Tips

 • Om du brukar på avfallshantering av flaskan separat från urinen för återvinning, tillsats av alkohol eller andra desinfektionsmedel för att döda bakterier innan tätning förhindrar att inaktuella urin lukten när du öppnar det upp nästa.
 • Det finns många tratt-produkter på marknaden för kvinnor som gör det lättare för dig att kissa stående eller i en flaska.

Varningar

 • Placering ollonet tätt i eller på munnen av din flaska kan orsaka övertryck och spill vid urinering i flaskan.
 • Om du inte har erfarenhet med att urinera i en flaska, kan du få en liten bit av urin på dig själv. Om du räknar att någonsin behöva göra detta, öva hemma.

Saker du behöver

 • Flaska
 • En tratt (för kvinnor) om det behövs
 • Marker (för märkning av flaskan) (tillval)