Wke

Hur man gör bättre armhävningar

För att få de bästa triceps, biceps och bröstmuskler bör du följa min artikel.

Steg

Hur man gör bättre armhävningar. Det första steget till att göra bättre armhävningar är att börja med att göra vägg armhävningar.
Hur man gör bättre armhävningar. Det första steget till att göra bättre armhävningar är att börja med att göra vägg armhävningar.
 1. 1
  Det första steget till att göra bättre armhävningar är att börja med att göra vägg armhävningar. Wall armhävningar är när du sätter dig i pushup formen mot en vägg, med fötterna i linje med axlarna. Sedan pressa dig mot väggen, så att näsan nästan vidrör den. Luta dig inte mot det eller dina muskler kommer inte att göra tillräckligt med arbete för att visa förändringar snabbt. Gör så många du känner dig bekväm med.
 2. 2
  När du är bekväm med vägg armhävningar, gå vidare till modifierade armhävningar. Dessa görs på golvet eller en matta i vanliga armhävningar form utom knäna vilar på marken. Återigen, gör så många du är bekväm med. Och, nej, de är inte flicka armhävningar! Det är bra för killar att göra dem också!
 3. 3
  När du är bekväm med modifierade armhävningar gå vidare till den verkliga affären. Din kropp linje, dina händer en axlar parallella, knäna från golvet. Du hittar det lättare att göra dem.
 4. 4
  En bra sak att göra är att göra så många armhävningar / vägg armhävningar / modifierade armhävningar som du kan, gör något mindre, och en mindre, och så vidare tills du är nere på en pushup.
 5. 5
  Det fina med detta är att det fungerar snabbt!

Tips

 • Du måste engagera sig i detta om du vill ha bra resultat. Du måste ha en positiv, beslutsam attityd!
 • Att ha en vän att motivera dig kan förbättra dina resultat. Självklart om du är generad eller själv medveten om din fysiska förmåga du kanske vill prova ensam.
 • Det är mycket enklare att göra armhävningar om du är på en lägre vikt. Om du är tyngre set, då du kanske måste arbeta hårdare för att uppnå perfekt push-up.
 • Ta pauser i mellan stegen, men se till att de inte är för långa eller du kommer att bli distraherad!

Varningar

 • Gör inte det här träningspasset om du är i en mycket smärta! Pushing själv till den grad av smärta kan leda till eventuellt permanent skada. Smärtan är inte värt muskelstyrka. Se en läkare om du upplever någon smärta.

Saker du behöver

 • Du kanske gillar en liten boll kan röra bröstet när du går ner. Det bidrar till att visa hur långt ner du ska gå för att uppnå perfekta vinklar.
 • Dessutom kan en vadderad träning matta hjälpa belastningen på handlederna. Det tröstar dina fötter och handleder.
 • Också bära en gren pad