Wke

Hur man gör en riktig pistol

Det kan vara olagligt i de flesta länder, så gör det inte såvida du inte är en vapensmed eller har lagliga rättigheter att tillverka lätta vapen för eget bruk. Det är också mycket farlig om fel material används. Denna pistol är en design och kreativ tillverkning för en "brytpunkt, enda skott pistol".

Steg

Hur man gör en riktig pistol. Planera för en brännkammare för kulan att skjuta genom explosion inuti en struktur som inte kommer att blåsa upp i dina händer / ansikte.
Hur man gör en riktig pistol. Planera för en brännkammare för kulan att skjuta genom explosion inuti en struktur som inte kommer att blåsa upp i dina händer / ansikte.
 1. 1
  Planera för en brännkammare för kulan att skjuta genom explosion inuti en struktur som inte kommer att blåsa upp i dina händer / ansikte. Ju större storleken av explosionen den tjockare väggen av stål i kammaren som innehåller runda. Höljen finns i olika storlekar och kalibrar, några i metriska del i brittiska måttenheter. 9mm är en vanlig rund storlek hänvisar till diametern av kulan och cylindern, i inches detta skulle vara 0,38 av en tum (38 kaliber) (Anm.: 2.5cm = 25mm = ca en tum.).
 2. 2
  Använd revolver omgångar som har en utskjutande ås / läpp vid deras bas. En modern pistol avfyrar en kula från ett fat, är kulan parad med ett metallskal hölje innehållande den explosiva drivmedel, där drivmedlet antänds av en primer innehållande en liten mängd av en explosiv som antänds när den träffas.
 3. 3
  Använd en 0.38 kaliber runda som källa för alla mätningar, hitta en lämplig storlek borr matchar dess diameter av projektilen och borra ett hål i mitten av en 20mm stav (3/4 tum) i kolstål 7,5 cm (3 inches) lång.
 4. 4
  Mät diametern av skalet höljet och borra denna diameter hål tillräckligt djup för att bilda den avfyrningskammaren i metallstången där återstoden av pipan är ringa mindre för kulan projektil.
 5. 5
  Borra centrum av en andra 10 mm lång bit av stav för slagstiftet med en 3 mm (7/64 tum) borr.
 6. 6
  Placera två borrade bitar början till slut och svetsa ett gångjärn och lås / spärr på leden. Dessa gångjärn borrade stavar är din pipa och slutstycke och slagstiftet del av denna moderna vapen. Den runda kommer att gå av om stiftet slås.
 7. 7
  Storlek längden på slagstiftet till 15 mm lång tapp med ett huvud som liknar en spik för att passa i 3mm hålet tillåter en fjäder att återföra slagstiftet till utgångsläget med en hållare för att hålla stiftet från att falla ut.

Tips

 • Det skulle vara önskvärt att ha en fjäderbelastad "hammare" för att vara spänt och frigöras för att slå till slagstiftet kraftigt.

Varningar

 • Varning: Spärren och gångjärnet på slutstycket måste vara stark och tät nog så att det inte går sönder i dina händer och skada ögon, etc.
 • Slagstiftet skulle behöva hållas i en bra hållare till inte komma ut från antingen skakning eller genom rekylen och slagverk avfyra vapnet.
 • Kom ihåg, det är inte en leksak.