Wke

Hur man gör en stående catleap

Till skillnad väggklättring, kräver Catleap endast en vägg för att öva på. Genom att flytta längre och längre bort från väggen varje gång du hoppar kommer du att inse hur långt du måste vara, att hoppa över muren.

Steg

Hur man gör en stående catleap. Se till att du har en bra fast avtagningspunkt för att praktisera detta drag.
Hur man gör en stående catleap. Se till att du har en bra fast avtagningspunkt för att praktisera detta drag.
 1. 1
  Se till att du har en bra fast avtagningspunkt för att praktisera detta drag. Om någonting slinker medan du hoppar kan det leda till en smärtsam kollision med väggen.
 2. 2
  Hukar sig något. Om du huka för mycket kommer du att förlora all din kraft när man tränar. Fokusera dina ögon i den riktning du går.
 3. 3
  Spring framåt och uppåt. Se till att du slänger händerna uppåt och riktad mot väggen. Få höjd i ditt hopp, inte bara framåt fart. Detta kommer att hindra din krossa knäna i väggen och på samma gång, få dem på plats för att styra din "slide" eller kontakt.
 4. 4
  Sikta på att få rätt mängd av höjd, medan inte under målet. Håll armarna högt, så att du kan ta tag i väggen lätt.
 5. 5
  Stoppa in benen i, redo för kontakt med väggen och syftar till att få din sko greppet i kontakt också.
 6. 6
  Sight ditt mål och undre armarna för att vara redo att ta upp på väggen.
 7. 7
  Se till att dina ben är rätas ut så att de kan ta kraft slå i väggen.
 8. 8
  Kontakt görs.
 9. 9
  Se till att dina armar är böjda en hel del att ta de flesta av stammen. Benen bör också lätt böjda,
 10. 10
  Använd armarna för att sakta ner dig själv, snarare än att sluta helt. Om du gör det kan du förlora greppet och faller baklänges av väggen.

Tips

 • Se upp för lera, vatten eller något annat hal eftersom det kan hindra dig från att gripa väggen ordentligt. Innan du tar av, fokusera på var du sätter dina händer.

Varningar

 • Innan du börjar klättra sport, alltid se till att du är i god fysisk kondition. Det finns fara i de flesta någon aktivitet som innebär klättra över en mur. Har någon med dig, om du faller eller gör dig illa.
 • Se till att du använder skor med både bra grepp och stötdämpning, som upprepade slag kan orsaka skador som stressfrakturer och broskskador.