Wke

Hur man gör tiden att gå snabbare

Om du är som de flesta av oss, det finns stunder i ditt som du vill aldrig skulle ta slut. Omvänt finns dagar i ditt liv som verkar dra på forever. Nästa gång du klättra på väggarna av tristess under ett affärsmöte, i klassen, väntar på någon, eller som passagerare på en lång resa till ingenstans speciellt, prova dessa metoder för att göra tiden åka snabbare.

Steg

Hur man gör tiden att gå snabbare. Sluta titta på klockan.
Hur man gör tiden att gå snabbare. Sluta titta på klockan.
 1. 1
  Sluta titta på klockan. Oavsett hur långsamt tiden går, kontrollera tiden kommer alltid att göra det känns långsammare.
 2. 2
  Motionera obemärkt. Det finns sätt du kan tona upp eller bränna kalorier utan att väcka alltför mycket uppmärksamhet till dig själv, till exempel genom att fidgeting, dricka isvatten, och knyta olika muskler.
  • Om du är en kvinna, det kan du.
  • Om du fastnar på ett plan eller tåg under långa perioder, prova att göra ben förlängningar eller sträckor arm.
 3. 3
  Meditera. Först kanske det inte gör tiden att gå snabbare, men när du väl fått kläm på det, kommer du att kunna ange en "tidlös" tillstånd. Ditt sinne är vad som håller reda på tiden, och meditera handlar om att rensa ditt sinne.
  • Om meditation inte passar din rastlösa sinne, prova dagdrömma istället. Visualisera dig själv i en spännande plats, berättelse, konversation, eller något annat som håller ditt intresse.
 4. 4
  Hypnotize själv. Medan meditation innebär rensa ditt sinne, är hypnos om att fokusera det. Om du behöver motivation, hypnotisera dig själv med hjälp av "Bästa Me" meditation teknik.
 5. 5
  Andas djupt. Långsam, är djupandning lugnande och centrering, och kan faktiskt få dig att njuta av din nuvarande situation mer än du trodde var möjligt. Försök att andas in för åtta räknas, håller andan, och andas ut för åtta mer. Upprepa tills det blir naturligt och du kan låta ditt sinne vandra fredligt. Om inte annat så är det ett subtilt sätt att ta dig bort av de saker omkring dig (eller avsaknaden därav).
 6. 6
  Öva några fysiska trick. Dessa kan ta dig bort "tid" och omdirigera den till något mer omedelbart, och mindre abstrakt.
 7. 7
  Räkna till 99 på fingrarna. Visste du att du kan räkna till 99 med fingrarna med chisanbop, en kulram-liknande finger räknar metod? När du har denna metod ner, kan du använda den för att göra komplexa beräkningar, t.ex. multiplicera tvåsiffriga tal med fingrarna.
 8. 8
  Gör origami. Fokusera på den invecklade göra origami kommer definitivt ta dig ur "nu." Om du kan, eller om du vågar, gör ett papper fotboll och leka med den.
 9. 9
  Läs. Att hitta en lång bok som intresserar dig kan göra timmar försvinna!
 10. 10
  Power nap. Oavsett om du nickar av under eftermiddagen svacka på kontoret, arbetar ett nattskift eller dubbla skift, eller, en power nap på en säker plats kan göra dig mer alert och produktiv.
 11. 11
  Helt klart ett korsord. Korsord kräver utanför-the-box tänkande, och eftersom icke-linjära tankar tenderar att engagera rätt-hjärnan, vilket inte hålla reda på tiden väl, kan du lätt gå vilse i denna typ av verksamhet. Samma fenomen är på jobbet när ritning.
 12. 12
  Rita. Gör ett självporträtt, en karikatyr av någon i närheten, eller en film. Om du inte gillar hur du ritar, blunda och försöka rita något enkelt utan att lyfta pennan gång. Resultaten är garanterade att vara intressant och oväntat, plus blir det ingen press att producera ett mästerverk (även om du kanske överraska dig själv).
 13. 13
  Försök att lösa ordet pussel. Till exempel, kan du tänka på fyra ord i det engelska språket som börjar med "DW-"?
  • Hur är det med ord som innehåller alla fem vokaler, t.ex. "eufori"?
  • Hur många palindrom kan du tänka på, såsom "racerbil", "kajak" eller "kompetent var jag innan jag såg Elba?"
  • Vad är det längsta enstaviga ord du kan tänka dig?
 14. 14
  Spela på din telefon. De flesta telefoner kommer med åtminstone ett gratis spel som Tetris eller Pacman som kan hålla dig distraherad för mer tid än vad du förmodligen vill erkänna. Detta är inte särskilt rekommenderas när du är på kontoret.
 15. 15
  Titta ut genom fönstret. Liknar dagdrömmer, tittar ut genom fönstret drar du ut själv, och i den stora världen utanför ditt fönster.
  • Försök räkna saker-enkla saker som träd och människor, hundar, parkbänkar, moln, även antalet duvor som landar på den staty av killen på en häst.
 16. 16
  Ta en penna och rita på din hand. Ja, det är lite rörigt, men oerhört kul att göra. Virvlar, cirklar, kvadrater, namn, designer, ett ansikte, något kommer att göra. Försök att passa så många saker på din hand.
 17. 17
  Ladda ner ett gratis system för ljudredigering på din dator. Redigera människors röster att låta som jordekorre, eller göra en sångare låter som ett barn. Du kan också gå vidare och försöka skapa en cool låt att dela med dina vänner.
 18. 18
  Ta en tupplur och försöka klarsynt dröm. Även om det inte rekommenderas för arbete eller skola, om du är hemma med ingenting att göra Lucid Dreaming är en stor skicklighet att öva.

Tips

 • Försök att inte tänka på det du väntar på. Tänk som du kommer att ha en riktigt tråkig dag framför dig. Eller tänk om en bestående värld där tiden går fortare.
 • Titta på en rolig film / TV visar du älskar!
 • Ibland kan du spela tv-spel och du kommer inte ens märka att tiden flög genom
 • Om du kan och får prata, ha ett bra samtal med vänner eller familj kan få tiden. Försök att göra nya vänner också!
 • Var interaktiv. Bjud in vänner över och gå ut på en promenad, eller spela en sport / spel med dem.
 • Fånga upp en del pappersarbete / läxor, kan det hålla dig underhöll ett tag och du har sorterat ut allt.
 • Försök att övertyga dig själv att din dag precis börjat. Har du någonsin känna att tiden går långsammare i slutet av dagen när du har ca 3 timmar kvar av arbete? Försök att sätta dig tillbaka i friska sinnesstämning du var i när arbetet inleddes. Sedan, när det är dags att gå hem, kommer du att bli positivt överraskad.
 • Om du är med människor du inte känner, försöka komma på ett namn för dem som skulle passa dem. Men inte kalla dem vid namn för dem!
 • Läs långa böcker och motion. Om du ska på semester långt borta, tror inte på det och läsa böcker.
 • Försök att göra upp en fantasi det ditt huvud. Så småningom kommer du att ha ett romaner-värde av information.
 • Om du har en agenda eller schemalagda möten, hålla kalendern uppdaterad under denna ned-gång. Sedan kan du hänvisa till den under upp-tid.
 • Rensa ditt sinne och ta djupa andetag.
 • Ta ett dopp. Om det finns en pool i närheten, sedan gå och ta ett dopp. Om du är med folk, prova och se om de vill komma för och ha kul.
 • Om du väntar på något, tänk på någon du tycker om eller hatar och skriva en rolig eller konstig låt om dem, och göra det rimma. Det fungerar alltid med mig.