Wke

Hur man har en bra syn på livet

Tycker du att folk kritiserar dig alltid kommer till dig, stoppa dig från att ha en bra syn på livet? Det kan vara så frustrerande att inte veta vad man ska göra för att få dig att må bättre om dig själv. Lär inte bry sig om vad folk tycker om dig och bara vara sig själv från den här artikeln.

Steg

Hur man har en bra syn på livet. Övervinna din sociala rädsla.
Hur man har en bra syn på livet. Övervinna din sociala rädsla.
 1. 1
  Övervinna din sociala rädsla. Oavsett vad det är, bara komma ut i folkmassan och visa dem att du inte är asocial.
 2. 2
  Agera som om du inte bryr dig eller ännu bättre ignorera människor som sätter dig ner. Du kan även berätta för dem hur du känner. De flesta människor som sätter människor ner är osäkra om sig själva ändå.
 3. 3
  Var dig själv och ha roligt i livet, sluta försöka imponera på alla. Ditt liv är ditt!
 4. 4
  Vara bekväm med vem du är. Ingen annan är som du! Du är unik så gör det bästa av det. Låt inte folk berätta för dig vem du måste vara och vad du har att se ut. Att vara nöjd med vem du är är en av de mest attraktiva egenskaper man kan ha.
 5. 5
  Gör vad som gör dig lycklig. Om du har en dröm, en dröm, låt det inte bara vara en dröm. Du blir lyckligare om du uppfylla din dröm. Kom ihåg, är det enda sättet att ha en chans till ett bra liv för att försöka, om du inte försöker, det finns ingen chans.
 6. 6
  Vet att folk förändras och du kommer att förändras. Om du inte gillar dig själv minns nu att du inte kan vara samma person senare. Du behöver tid att byta till den person som du vill vara.
 7. 7
  Gör det mesta av resten av ditt liv. leva som du vill, inte hur du blir tillsagd och du kommer att vara glad. Livet mäts inte i hur länge du lever, men de stunder i ditt liv. Ju fler stunder, ju längre du levde.

Tips

 • Om du är rädd i början att ta det första steget, börja smått och arbeta dig uppåt. Försök mindre grupper av människor. Säg, om du är i bussen, försöker göra konversation med personen bredvid dig. Ens säga hej kommer att räcka. Ta baby steg hjälper dig att justera.
 • När människor får du ner försöka att inte ta det till hjärtat. Du hittar när du är mer säker på vem du människor kommer att ge upp försöken att skada dig.

Varningar

 • Förvänta dig inte några ändringar du gör för att verka över natten. Bara ha tålamod och gratulera dig själv på varje litet steg du tar mot att må bättre om dig själv.
 • Var inte för hård mot dig själv eller du kommer inte att bli positivt alls. Du behöver tid för att bli den nya du.