Wke

Hur man hittar en hypnosterapeuten

Förutom de tydliga steg i att välja en ansedd hypnosterapeuten som följer, är det klokt att finna ut vad som garanterar en professionell hypnosterapeuten har på plats. Hypnoterapi kan bli dyrt om du får små eller inga positiva resultat. Om du kan, försök att hitta en hypnosterapeuten som endast tar ut en avgift om din framgång.

Steg

Hur man hittar en hypnosterapeuten. Identifiera varför du vill se en hypnosterapeuten.
Hur man hittar en hypnosterapeuten. Identifiera varför du vill se en hypnosterapeuten.
 1. 1
  Identifiera varför du vill se en hypnosterapeuten. Vill du gå ner i vikt, ändra en vana, t.ex. ett beroende som rökning, läka något i ditt förflutna t.ex. barnmisshandel, osv? Om möjligt, prata med en vän som hjälper dig att klargöra detta.
 2. 2
  Kontrollera dina lokala tidningar eller tidskrifter för hypnotherapists och kliniker hypnos. Du kanske märker vem du se på TV eller lyssna på radio. Om de är framgångsrika nog att annonsera eller visas i media, kan du räkna med att det finns en anledning. När du ser andra människor upplever framgång med hjälp av hypnos, kan du förvänta dig att få bra resultat också.
 3. 3
  Om du inte kan hitta några lokala hypnotherapists eller kliniker reklam i ditt område, så fråga folk du känner (inklusive personal) för remisser. Konsultera Gula Sidorna. Sök på din favorit sökmotor på Internet för "lokala hypnotisörer" eller "hypnotherapists" och namnet på den plats där du bor. Få namn och telefonnummer.
 4. 4
  Ring för att boka tid. Vanligtvis det första mötet kommer att vara ett inledande samråd eller screening. En pålitlig och professionell hypnosterapeuten kommer att ha en professionell kontor anläggning, djupgående erfarenhet av hypnos och styrker tidigare kunders framgång
 5. 5
  Håll din screening eller konsultation möte sedan observera och lyssna noga. Den hypnosterapeuten kommer att behöva för att utvärdera din situation och för att avgöra om hypnoterapi kommer verkligen att hjälpa dig. Var uppmärksam på vilka erfarenheter de har att hjälpa människor med problem du har. Detta kommer också att ge dig en känsla av hur det skulle vara att arbeta med dem. Du kan fråga om sin utbildning och om de hör till en professionell organisation. Vid ditt första besök se till att dina frågor besvaras, och att du har en klar uppfattning om hur många besök eller hur mycket det kommer sannolikt att kosta för dig att nå ditt mål.
 6. 6
  Lita på din gut. Om du känner dig upphetsad eller må bra om du fortsätter, agera på dessa förväntningar. Se till att du känner till deras inställning och att du känner dig bekväm med det. Fråga om priser eller priser och hur många besök det normalt tar att ta itu med problemet.

Tips

 • Om du har försäkring som täcker psykisk hälsa, i USA kan du ringa din stat Psychological Association eller statliga Counseling Association och be om namnen på licensierade psykologer eller licensierade professionella rådgivare som lista hypnos som en av sina specialiteter.
  • Sådana försäkringar som vanligen inte täcker hypnotisörer eller hypnotherapists.
  • Detta bör ge dig några val av kvalificerad personal att välja mellan, som regleras av professionella etiska koder som utarbetats av respektive styrelser staten licensiering.
  • Om du har träffat din årliga självrisk för psykisk hälsa (som kan vara skild från din självrisk för fysiska krämpor), kommer du att få en co-betala för att oroa sig för, som normalt varierar mellan tjugo och trettio dollar per session, men kan bli högre.
 • Det finns många olika typer av hypnoterapi. Kontrollera att du hittar en hypnosterapeuten utbildas i de flesta av dem så han kommer att använda det som mest kongeniala för dig.
 • Leta efter vittnesmål från verkliga kunder som är riktiga människor från det lokala området. Detta är din bästa beviset på att hypnosterapeuten hjälper dig att få bra resultat. (Psykologer och licensierade professionella rådgivare, dock är förbjudna av sina respektive etiska koder från att använda vittnesmål för att värva kunder.)
 • Kom ihåg att det är en uppgift för hypnosterapeuten under screening eller samråda för att avgöra om kliniken kan ta emot dig som kund.
 • Du kanske inte behöver veterinären terapeuten så mycket om du har en bra rekommendation. Ändå Som konsument av mentalvård, har du alltid rätt att gå vidare och hitta en annan terapeut om du inte känner dig bekväm med den person du har valt.

Varningar

 • Akta dig för program som inte backas upp med minst ett års pengarna tillbaka nöjdhetsgaranti.
 • Inte nog med att många hypnotisörer saknar erfarenhet eller djup och grundlig utbildning som krävs för att hjälpa dig i en yrkesroll, men de kan också använda det som ibland kallas "personkult" för att vinna ditt förtroende. Dessa individer skapar en röst och personlighet som de hoppas lämnar du känner att de är allvetande experter som kan hjälpa dig att uppnå något mål, oavsett hur orealistiska eller långsökt. Precis som den medicinska professionen har specialister för olika åkommor, så gör mental-vårdyrke. Frågan att ställa är hur kan en enskild individ att vara kunnig i VARJE hypnos topic tillgängliga? Medan certifierad klinisk Hypnotherapists har haft en omfattande utbildning i en metod som kan användas på en mängd olika frågor, är grundläggande Hypnotists abonnerar på Cult of Personality försäljning taktik hoppas att du inte kommer att inse hur orealistiskt deras påstående är. Hur kan du lättare Spot One? Identifiera dessa individer kan vara lättare om du kommer ihåg dessa sunt förnuft frågor:
  • Gör deras hemsida orealistiska påståenden? Den här är lite svårt eftersom om du inte är en klinisk hypnosterapeuten själv, kommer du inte vet vad påståenden är orealistiska. Kontrollera för vetenskaplig forskning, sociala bevis, och personliga vittnesmål.
  • Är de ämnen som de påstår att täcka utöver de legitim användning av hypnos postat av organisationer som European Society of Clinical Hypnosis (ASCH), Europeiska rådet för hypnotisör examinatorer (ACHE) eller andra runt om i världen? Om de hävdar att de kan hjälpa dig att öka din penis, ha tur, få psykiska krafter, eller omedelbart bota missbruk, kan de vara vilseledande dig. Medan det finns alltid pågående studier inom de enskilda specialitet tillämpningar av hypnos och hypnoterapi, kräver en som gör skandalösa påståenden upprörande bevis.
  • Har de verkar vara expert på varje ämne? Ta reda på varför. De får helt enkelt använda samma process för varje fråga som de behandlar. Vissa har böcker av hypnos manus på varje ämne som de ska läsa till dig när du är i hypnos. Det är alltid viktigare att hitta en kvalificerad klinisk hypnosterapeuten att undersöka orsaken till dina problem och hjälpa dig att lösa dem med regressionsterapi eller delar Therapy.
  • Ingen är specialiserat på allt. Precis som din husläkare kanske kan identifiera att du har ett problem, och hänvisa dig till en specialist för behandling, många mental-vårdpersonal specialisera att ge optimal vård till sina patienter. Vi har sett hemsidor som lovar att hjälpa dig gå ner i vikt, sluta förhala, sluta röka, läka kroppen, hjälpa till med förlossningen, ha tur, har mer intuition, bota sjukdomar, och att bli ekonomiskt överflöd. Även hypnos och hypnoterapi kan vara mycket effektiva när de används av en korrekt utbildad person, är det osannolikt att en person för att veta allt om alla dessa ämnen. Gör en telefonintervju och ta reda på hur de planerar att använda hypnos eller hypnoterapi för att hjälpa dig, över vilken tidsram, och till vilken kostnad. Att ha en skicklig hypnosterapeuten hjälper dig att omvandla trossystem eller lösa problem kan vara oerhört hjälpsamma och befriande. Men, använd sunt förnuft och göra din egen forskning på alla som påstår att "göra allt."
 • Akta dig för hypnotisörer eller program hypnos där terapeuten inte innehar ett intyg från ett styrande organ övervaka bruket av hypnos. Sådana organ är Europeiska rådet för hypnotisör examinatorer, National Guild of hypnotisörer, Internationella hypnos federationen eller den europeiska alliansen of hypnotisörer.