Wke

Hur man kan minska fett i armar för kvinnor

Kvinnor ser ofta efter sätt att minska fett i sina armar för att få dem att se smalare och mer tonad. Det finns inget sätt att bara förlora fett i området runt armar, eftersom kroppen väljer vissa delar av kroppen att lagra och förlora fett. Det mest effektiva sättet att minska fett och gör armarna ser smalare och tonas dock är att äta en hälsosam kost och göra övningar som riktar varje muskel grupp av armarna. Armar ser ut att ha mindre fett runt dem om de innehåller mer muskler, vilket gör dem verkar tonad. Ju mer muskler din kropp innehåller, desto mer fett det kommer att brinna, lämnar dig med armarna som är mer skulpterad. Här är några steg på hur man kan minska fett i armar för kvinnor.

Steg

Hur man kan minska fett i armar för kvinnor. Ät en kost som är rik på magert protein, och som består av långsamt brinnande kolhydrater, nyttiga fetter och grönsaker.
Hur man kan minska fett i armar för kvinnor. Ät en kost som är rik på magert protein, och som består av långsamt brinnande kolhydrater, nyttiga fetter och grönsaker.
 1. 1
  Ät en kost som är rik på magert protein, och som består av långsamt brinnande kolhydrater, nyttiga fetter och grönsaker. En diet av detta slag kommer att hjälpa din kropp att bygga och underhålla muskler samtidigt bränna fett. Proteiner, bönor och baljväxter kommer att hjälpa dig att känna full så att du inte äter för mycket.
  • Magert protein kan bestå av fisk, kalkon, kyckling, äggvita och keso.
  • Långsamt brinnande kolhydrater är kolhydrater som inte höjer ditt blodsocker. De mest fördelaktiga kolhydrater är bönor och baljväxter såsom svarta bönor, bönor Pinto och linser. Kolhydrater som höjer ditt blodsocker bör undvikas och inkluderar mest vita och fullkornsprodukter, som bröd, ris, pasta och potatis.
  • De mest fördelaktiga grönsaker är sådana som innehåller höga halter av vitaminer och mineraler och är låga i stärkelse. Grönkål, spenat, broccoli och senap greener är bra val.
  • Hälsosamma fetter är nödvändiga för ett friskt hjärta och för att hjälpa din kropp absorbera näringsämnen. Olivolja, avokado, kokos och valnötter innehåller alla hälsosamma fetter.
  • Frukt bör undvikas eftersom de innehåller en stor mängd socker.
 2. 2
  Ät en måltid 90 minuter innan du tränar så att kroppen har energi att träna. Om du inte äter kan du känna dig slö och låg på energi, vilket kommer att hindra din prestation.
 3. 3
  Delta i 2 till 3 styrketräning dagar i veckan.
  • Gör styrketräning övningar som riktar alla muskelgrupper i armarna inklusive biceps, triceps och axlar.
  • Utför övningarna använder lätta, medeltunga och tunga vikter så att du engagera alla olika typer av fibrer i musklerna i armarna.
  • Ändra din arm träning var 2 veckor så att du inte alltid utför samma rörelser. Du kommer att få ut det mesta av din träning genom att använda olika muskler och vikter.
 4. 4
  Lägg konditionsträning till din rutin 2 dagar i veckan för att bränna fett snabbare. Konditionsträning såsom simning är mest effektiva för att bränna fett.
 5. 5
  Drick en flytande måltid, t.ex. en proteinshake när du utför dina övningar. Musklerna i armarna behöver näring inom 20 minuter efter träningen, och vätskor är bäst eftersom de bryts ner snabbare än fast föda.
 6. 6
  Konsumera flera små måltider istället för ett fåtal stora måltider. Äta oftare kommer att hjälpa din kropp reparation efter träningen samtidigt hålla ditt blodsocker på en låg nivå. Du kommer också att vara mindre benägna att äta för mycket om du äter många små måltider.

Saker du behöver

 • Magert protein
 • Gröna bladgrönsaker
 • Bönor och baljväxter
 • Hälsosamma fetter
 • Vikter
 • Proteinshake