Wke

Hur man kan öka spermier volym

När det är dags att komma till saken och göra barn, vill du göra allt du kan för att förverkliga detta. Lyckligtvis har det gjorts många studier om detta under de senaste åren, och öka din sperma volym har väl utforskade och det finns svar som kan hjälpa. Vi visar dig några sätt att göra detta.

Steg

Hur man kan öka spermier volym. Öka ditt intag av livsmedel rika på C-vitamin och antioxidanter.
Hur man kan öka spermier volym. Öka ditt intag av livsmedel rika på C-vitamin och antioxidanter.

Förändringar i kosten

 1. 1
  Ändra din kost. Rätt förändringar i vad du äter kan leda till mer, liksom friskare, spermier. Underskatta inte detta steg.
  • Minska eller eliminera bearbetade livsmedel och byta till en diet som är låg i fett, och högt i protein. Ät mycket grönsaker och fullkornsprodukter, och köpa ekologiska livsmedel när det är möjligt. Drick mycket vatten. Allt som är bra för din hälsa är förmodligen också bra för din lilla mini-me är.
 2. 2
  Öka ditt intag av livsmedel rika på C-vitamin och antioxidanter. Dessa näringsämnen kan minska spermier defekter och öka spermiernas rörlighet. Det är lika enkelt som med en apelsin till efterrätt! En enda 8-ounce (230 ml) glas färsk EGT innehåller ungefär 124 milligram C-vitamin - en hel dags leverans.
 3. 3
  Ta in massor av mineralet zink. Det är i samband med ökad volym sädesvätska, spermier och testosteron nivåer. Ta in ca 11mg dagligen, som du kan få genom att äta ostron, nötkött, bönor och kyckling.
 4. 4
  Ta på aminosyror, som komplement eller i livsmedel. Aminosyror är spår som kan hittas i kött, frukt och grönsaker, tros öka spermieproduktionen och hålla spermier från klumpar. Aminosyror som du kan införliva i din kost inkluderar:
  • L-karnitin, som kan hittas i rött kött och mjölk
  • L-arginin, som kan hittas i nötter, sesamfrön och ägg
  • L-lysin, som kan hittas i mejeri och ost
 5. 5
  Försök komplettera din kost med folsyra. Folsyra (Vitamim B9) kan bidra till en ökning av mängden sperma. De 400 mikrogram dagligen finns i spannmål, gröna bladgrönsaker, baljväxter och apelsinjuice.
 6. 6
  Öka din dagliga mängder av kalcium och D-vitamin. Du kan ta tillskott av båda, eller tillbringar mycket tid i solen så att din kropp kan syntetisera vitamin D, och äta mycket yoghurt, lättmjölk, och lax för att öka ditt kalciumintag. Om du spenderar mer tid i solen, se till att tvåla in med vissa solskyddsmedel för att förhindra skador från skadliga strålar och eventuella melanom.
 7. 7
  Konsumera allicin, som kommer från vitlök. Allicin, ett organosulfur förening, ökar spermier volym genom att optimera blodflödet till könsorganen, skapa miljontals lyckligare spermier. Hitta nya och intressanta rätter att lägga till din vitlök repertoar, eller fä det och agera som en riktig man genom att lägga till en kryddnejlika eller två av rå vitlök till din vegetabiliska smoothie på morgonen.
 8. 8
  Ät mer av följande sperma-hälsosamma livsmedel. Om du vill att din sperma vara fullmatat med friska små äpplen av ögat, överväga att införliva flera av följande livsmedel i din kost:
  • Gojibär (antioxidanter)
  • Ginseng
  • Pumpafrön (omega-3-fettsyror)
  • Valnötter (omega-3-fettsyror)
  • Asparagus (vitamin C)
  • Bananer (vitamin B)

Förändringar i livsstil

 1. 1
  Städa upp din livsstil. Vissa levnadsvanor, som betonar din kropp och immunförsvar, kommer att leda till en lägre spermieantal. Om du försöker göra en bebis, är det bäst att avstå från rökning, droger (utom receptbelagda läkemedel - kolla med din läkare om detta), och alkohol med måtta.
 2. 2
  Släpp dina lådor. Inte bokstavligen, men se till att dina testiklar inte fastnat upp mot kroppen. Värme kommer att döda de små killarna, så växla till boxare och ge dem lite andrum. Om det finns en anledning till att män föds med testiklarna på utsidan av kroppen, är det för dem att hålla svalt och skönt.
 3. 3
  Kliv av cykeln. Cykel platser är ökända för att minska spermier, och om man tänker på det för ett ögonblick, kommer du att inse varför. Trycket, trängdes, den studsande - ingen av dessa är vad spermier njuta. Växla till bilen eller bussen när du är i spermieproduktionen läge, och dina anställda kommer att svara med högre produktion.
 4. 4
  Ut ur tunnan. Ja, det bidrar till den rätta stämningen, men medan du gör moony ögon, de är att ge efter för värmeslag. Lämna tubbing för avkoppling efteråt.
 5. 5
  Lighten up. Stress dödar, och medan du kanske kan hantera det på ett tag, är din sperma inte alls så robust. Stress kan störa hormoner som behövs för att bistå i spermieproduktionen. Med tanke på någon form av känslomässig (eller fysiska) övergrepp, och de kommer att slingra sig iväg till den stora pungen på himlen, för att aldrig återvända.
 6. 6
  Håll din vikt i schack. Att vara för stort - eller för litet - kan påverka hormonbalansen. För mycket östrogen eller för lite testosteron kommer att ha en negativ inverkan på din spermieantalet. Så på gymmet innan du träffar säcken, och hitta nya och intressanta sätt att hålla dig motiverad, så att du inte ger upp på din viktminskning uppdrag innan den startar.
 7. 7
  Slå av steroiderna. Även om de kan hjälpa dig att bulk upp dina muskler, dina mycket un-muskulära testiklar krymper. Oavsett spermier frågor, som vill ha det? Anabola steroider är extremt skadligt för din hälsa.
 8. 8
  Få din vila. Din kropp gör det mesta av det goda produktionsarbetet medan du sover - och det inkluderar spermieproduktionen. Få hela 8 timmars sömn varje natt när du arbetar på upping dina spermier.
 9. 9
  Försök. PC muskel övningar används av män inte bara att hålla längre, men också för att öka volymen av sperma. Det finns många PC-muskel övningar som du kan göra för att både tillfredsställa din partner och ge din avkomma bäst chans att lyckas.
 10. 10
  Håll dig borta från smörjmedel under sex. Smörjmedel, medan hjälp för processen, kan vara skadligt för resultaten. Det beror på smörjmedel, inklusive saliv, lotion och gelé, kan störa spermiernas rörlighet. Om du absolut måste, prova att använda vegetabilisk olja, jordnötsolja, eller ett smörjmedel såsom PreSeed, vilket inte kan skada din sperma.
 11. 11
  Begränsa din exponering för giftiga kemikalier och strålning. Giftiga kemikalier och strålning kan orsaka bestående skador på spermier. Om du regelbundet arbetar med giftiga kemikalier, se till att bära skyddande hölje (handskar, masker, etc.) så att du begränsar exponeringen för din hud. Undvik områden som du vet producerar stora mängder av strålning, och bara välja medicinska procedurer med strålning om helt nödvändigt.
 12. 12
  Ta del. Samtliga ovanstående råd inte bara kommer hjälpa dig att öka mängden spermier, kommer det också förbättra kvaliteten. Hålla dem friska, aktiva och redo för resan framöver, och med lite tur, kommer en av dem att belöna dig genom att bli en bebis!

Tips

 • Ät hälsosam mat.
 • Hålla väl hydrerad.
 • Ta dagliga vitaminer.
 • Om du inte är säker på vad du gör / äta / dricka / ta är bra för dig... det är nog inte. Bättre att inte göra det förrän efter att du har lagt den bulle i ugnen.