Wke

Hur man kan stoppa panikattacker

Panikattacker är ofta vanligt när vi har plötsliga känslor av rädsla och ångest. Detta händer på grund av stimulering av adrenal hormoner från binjurarna. Den släpptes adrenalin hjälper kroppen förbereda sig för en kamp eller flykt situation. Detta är vanligtvis för det goda men ibland kan orsaka problem. Speciellt när det händer alltför ofta, är det svårt att hantera dem Problemet med dessa attacker är att de visas från ingenstans. Men du kan hantera det.

Steg

Hur man kan stoppa panikattacker. Andas och slappna av.
Hur man kan stoppa panikattacker. Andas och slappna av.
 1. 1
  Andas och slappna av. Sätt stopp för en panikattack innan den startar. När du börjar känna att du kommer att få panikattack, slappna av dina muskler genom att spänna alla dina muskler upp i ett område i kroppen (t.ex. ansikte, vänster arm, etc) i några sekunder och sedan koppla dem. Gör detta med varje muskel i kroppen. Var noga med att fokusera på din andning.
 2. 2
  Ändra atmosfären. Ändra din omgivning eller omständigheterna vid angrepp av en panikattack kan ibland förhindra att det händer. När du känner en panikattack som kommer på, prova att dricka ett kallt glas vatten, berätta själv ett skämt, sjunga din favoritlåt eller vad det tar att stoppa den negativa tanken process som kan starta panikattack. När du hittar något som fungerar, använd det nästa gång. Detta kommer att bidra till att förhindra attacken innan den startar.
 3. 3
  Gör tidskrifter panikattack. Gör en journal panikattack med strategier som har bidragit till att förhindra attacker i tidigare nedskrivna. Ha en för ditt hem och en för din bil. Du kan även behöva samma tidskrift på jobbet. Håll telefonnummer till ditt lokala kris linje eller läkarmottagning med denna tidskrift. Om du känner dig själv börjar få en panikattack, hänvisa till den bärbara datorn. Om panikattack är mer än du kan hantera, kan du behöva använda telefonen för att ringa krisen linjen. Du kan också inkludera telefonnumret till en nära vän till familjen som har hjälpt till i det förflutna.

Hantera stress

 1. 1
  Stresshantering och vila: Panic beror på överdriven spänning. Det bästa botemedlet för spänning är vila. Få mer sömn och njut av ditt liv. Gå ut på en semester.

Använd dietary ingripande

 1. 1
  Justera din diet: Minska intaget av koffein, socker och livsmedel som innehåller mycket fett har visat sig bidra till att minska förekomsten av panikattacker.

Go växtbaserade

 1. 1
  Naturläkemedel: Försöker örter är inte ett dåligt alternativ. De har visat sig vara effektiva för det mesta men inte alltid. Det är din hjärna som avgör om du ska få en panikattack eller inte.

Prova KBT

 1. 1
  Kognitiv beteendeterapi / ett drag teknik: Denna behandling är också känd som One Move tekniken. Panikattacker orsakas på grund av rädsla och rädslan beror på frisättning av adrenalin. Frisläppandet av adrenalin är direkt kopplad till den adrenal corticotropic hormon (ACTH) stimuleras av pituary körtel. Så det är där du måste styra. Om du kan styra stimuleringen av ACTH kan du säkert övervinna panikattack.

Seek receptbelagda läkemedel

 1. 1
  Receptbelagda mediciner: Populära klasser av läkemedel inkluderar tricykliska antidepressiva, betablockerare, bensodiazepiner, monoaminoxidashämmare (MAO-hämmare) och selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI). Läkemedel som har godkänts av FDA för behandling av panikattacker har visats i dubbelblinda, placebokontrollerade studier att avsevärt minska risken för episoder panikattack.

Prova fysiska reaktioner

 1. 1
  Lägg armarna rakt upp i luften. Det fungerar för vissa människor.
 2. 2
  Försök gömma. Få enligt en favorit filt eller täcke. I allmänheten, dra ner din hatt och knapp upp din jacka och glida in i skuggorna för en stund.
 3. 3
  Titta på TV. Det kan ta dig bort den stigande panik och ersätta andra upplevelser.
 4. 4
  Stick med någon du litar på och känner sig trygg runt.

Tips

 • Känn dig inte rädd. Kom ihåg en sak: Rädsla ökar rädslan. Om du är rädd för panik så kommer det att skapa mer panik och du kommer att möta mer problem. Så låt den gå igenom din kropp.
 • Inte motstå panikattacker. Acceptera dem och låt dem flöda genom dig. Det kommer att komma till ett slut.
 • Om du känner panik, sedan inte reagerar. Låt det igenom. Det kommer att komma till ett slut. Panikattacker är som en berg-och dalbana. Det kommer att sluta.
 • Medicinering är en kortsiktig lösning, hitta några bra naturligt att behandla orsaken inte symtomen.
 • Om du låter det flöda genom dig, då du kommer att förlora din rädsla för panik. När det händer, blir du mindre rädd för panikattacker och mer avslappnad när du har en panikattack.