Wke

Hur man kasta en vänster rakt mördare punch som Manny " Pacman " Pacquiao

Manny Pacquiao är en modern version av Bruce Lee. En miniatyr skala av Mike Tyson. Med ett fantastiskt fotarbete jämförbar med Ali. Ett perfekt exemplar av kondition. Med hans obestridliga attribut såsom hastighet, färdigheter, disciplin, inflytande och makt på både knytnäve. Kombinerat med djuriska killer instinkt, gjorde överväldigande adrenalinkick och karisma honom den coolaste och mest spännande fighter. Hans vänstra raka slagkraft har redan demolerat en massa bra fighters. Se hans strider i ringen att tro!

Steg

Hur man kasta en vänster rakt mördare punch som Manny " Pacman " Pacquiao. Placera dig själv i en vänster sidled fighting stance (gör det tvärtom om du är högerhänt).
Hur man kasta en vänster rakt mördare punch som Manny " Pacman " Pacquiao. Placera dig själv i en vänster sidled fighting stance (gör det tvärtom om du är högerhänt).

Manny Pacquiao video

 1. 1
  Placera dig själv i en vänster sidled fighting stance (gör det tvärtom om du är högerhänt).
 2. 2
  Kasta en snabb rätt jab (pacquiao är en southpaw, gör detta vice versa om du är högerhänt). Detta kommer att fungera som ett mätinstrument, en svag och distraktion.
 3. 3
  När du kastar rätt jab, samtidigt dra tillbaka din vänstra näve för acceleration. Den vänstra näve måste anpassas till nivån på den vänstra sidan av höften. Detta kommer att förbereda för en maximal hävstångseffekt.
 4. 4
  Då kastar den vänstra mördaren raka punsch, hålla båda benen spridas brett. Fötterna ska vara utgångspunkten för att generera ström. Något böja båda knäna och sträcker sig in i en fjädrande rörelse, samtidigt lyfta vänster häl medan du roterar din höft mot höger sida. Den vridrörelse av höften kommer att orsaka en stor hävstångseffekt.
 5. 5
  Vid landning stansen, dra ut din vänstra axel medan illvilligt sjunka vänstra näve mot målet.

Tips

 • För att du ska utveckla kraften på båda nävar, är utbildning på en tung väska mycket viktigt.
 • I skillfull slåss, inte lita på bara en teknik. Du måste ha olika kombinationer för att förvirra din motståndare. Pacquiao är inte bara känd för sin makt, men med hans snabba stans förmåga, anpassningsförmåga och oförutsägbara kombinationen av slag ovanligt att andra fighters.
 • Slående den mellersta delen av kroppen är mycket effektiva och kan orsaka olidlig smärta. Detta är det enklaste sättet att knockout någon, ännu större killarna. Ett lämpligt teknik särskilt för små killar som Pacquiao.
 • Hemligheten för att generera ström är en kombination av drivkraft, hävstångseffekt av kroppen, och blixten snabbheten i nävarna vid att kasta. Dessa är de attribut du inte kan se i andra fighters.
 • Titta Pacquiao kamp för visuellt stöd och referens. Se hur effektiv denna teknik är.

Varningar

 • Använd försiktighetsprincipen measures.Never någonsin använda full kraft med hjälp av den här tekniken när sparring. Endast gälla om nödvändiga som självförsvar situationer och på en riktig sport turnering. Detta kan orsaka olidlig smärta särskilt när de träffar solarplexus, och kan även orsaka dödsfall.