Wke

Hur man lägger till volym till håret för män

Män som vill lägga till volym till håret kan ha någon av flera skäl för detta. Ofta är idén att presentera ett mer ungdomligt utseende som hjälper människan att bli mer attraktiva och verkar mer avgörande på arbetsplatsen. Ibland är motivationen att göra det bästa möjliga användning av gallring hår och skapa intrycket av fullkomlighet som ett sätt att känna sig lite yngre. I vissa fall är målet att lägga håret volym för ett speciellt tillfälle som t.ex. en maskerad. Oavsett anledning, finns det några sätt att lägga till lite volym till håret på en väldigt kort tid.

Steg

Hur man lägger till volym till håret för män. Prova en Volumizing schampo och balsam.
Hur man lägger till volym till håret för män. Prova en Volumizing schampo och balsam.
 1. 1
  Prova en Volumizing schampo och balsam. Det finns flera produkter på marknaden som kan hjälpa att knubbig upp håravfall, oftast genom att ta med ingredienser som hjälper pälsen varje follikel och tillsätt lite mer kropp till håret. När ihopkopplad med hjälp av en fön, kan resultatet bli en hel del volym även med tunt hår.
 2. 2
  Ändra din frisyr. Även idén om att klippa gallring hår kan verka som ett konstigt sätt att lägga till volym, är det faktum att rätt cutten göra håret ser tjockare. Tänk en stil som innebär skiktning och låter ändarna av folliklar att ha lite studs i stället tyngas och platt. Många män som bär längre stilar tycker att de har mer volym när den antar en kortare stil, och njuta av den relativt lättskött nödvändigt att hålla håret ser bra ut.
 3. 3
  Använd produkter hårstyling. Vissa geler och hårsprayer kan användas för att skapa mer volym även när det inte finns en massa hår att jobba med. Även om inte en mirakelkur, kommer korrekt användning av sprayer och geléer ge viss mängd av tillfällig volym, samt stöd i att hålla håret på plats.
 4. 4
  Blanda lite vinäger och majonnäs. Enligt obekräftade uppgifter, kan denna kombination hjälpa lägga volym till gallring hår. Blanda samman ingredienserna, och sedan tillämpa frikostigt till håret, gnugga blandningen i hårbotten. Lämna på plats i flera minuter innan du tvättar ut och schamponering som vanligt.
 5. 5
  Plocka upp lite hår färg. Ett sista alternativ för gallring hår är att använda en färg produkt framtagen för användning på hår. Normalt finns i aerosolbehållare, är produkten sprutas på med samma allmänna tillvägagångssätt som hårspray. Färgen håller fast vid hårsäckarna, effektivt plumping upp dem och lägga textur till håret.

Tips

 • Gallring hår kan vara ärftlig eller det kan vara ett tecken på en utveckling hälsofråga. Innan du skriver av håravfall till naturen, har en GRANSKNING och se till att det inte finns några hälsoproblem som orsakar håravfall.
 • Beroende på hur tunt håret råkar vara, kan det vara nödvändigt att använda mer än en strategi för att uppnå utseende önskas. Exempelvis kan kombinera användningen av Volumizing schampo med hårspray vara en idealisk kombination. Experimentera med olika kombinationer tills du hittar den bästa övergripande strategi för din situation.