Wke

Hur man ser normalt när du vaknar

Morgon andetag, ögon boogers, kudde märken... En hel del skrämmande saker kan hända medan du sover. Här är en före-säng rutin som kommer att bidra till att maximera morgonen färskhet.

Steg

Hur man ser normalt när du vaknar. Varva ner med en stunds avkoppling innan du går till sängs för att eliminera någon stress eller oro.
Hur man ser normalt när du vaknar. Varva ner med en stunds avkoppling innan du går till sängs för att eliminera någon stress eller oro.
 1. 1
  Varva ner med en stunds avkoppling innan du går till sängs för att eliminera någon stress eller oro. En kopp Chai eller Sleepytime te hjälper.
 2. 2
  Alltid använda badrummet innan sängen.
 3. 3
  Borsta tänderna noggrant precis innan sängen.
 4. 4
  Tvätta ansiktet innan sängen och använda en exfolierande produkt.
 5. 5
  Återfukta dina ben med en daglig användning lotion, särskilt om huden blir torr på vintern och tenderar att klia på natten.
 6. 6
  Ta örhängen, klockor och andra smycken, särskilt om din hud är känslig för metaller.
 7. 7
  Ta en nattetid kall medicin som Nyquil om du är överbelastade. Om du är i någon smärta, ta en smärtstillande som Alvedon eller Motrin.
 8. 8
  Var noga med att ta bort dina kontaktlinser.
 9. 9
  Ställ en CD Clock spelare larm eller iPod som kommer att spela din favoritlåt eller en klockradio på en station som spelar musiken du gillar tidigt på morgonen.
 10. 10
  Påminn dig själv om något du har att se fram emot nästa dag eller en viktig anledning till att komma ur sängen. Skriv ett meddelande till dig själv om du behöver.
 11. 11
  Kontrollera att du har vatten, vävnader och extra filtar hands.
 12. 12
  Viktigast är att få minst 7 timmars sömn.
 13. 13
  Ställ in alarmet på några riktigt högljudd musik, kommer detta att vakna du har och få adrenalinet att pumpa

Tips

 • Ännu viktigare än innan-sängen rutin är en hälsosam livsstil under hela dagen. Se till att få mycket motion och dricka mycket vatten. Ät inte något i några timmar strax innan sängen.

Varningar

 • Inte exfolierar inte alltför ofta annars din hud kommer att se torr, flagnande, och verkligen brutto.