Wke

Hur man ska agera på impulser

Har du någonsin får plötsliga drifter att göra något och sedan ångrar inte gör det när du upptäcker att möjligheten har passerat? Dags att bygga upp lite mod och vara den person du verkligen vill vara! Denna artikel handlar om hur man bygger upp mod och hur man faktiskt följa upp med allt du vill göra.

Steg

Hur man ska agera på impulser. Fortsätt att göra lite saker tills du har erövrat någon rädsla för vad folk kanske tror på dig för att göra något märkbart.
Hur man ska agera på impulser. Fortsätt att göra lite saker tills du har erövrat någon rädsla för vad folk kanske tror på dig för att göra något märkbart.
 1. 1
  Gå nötter. Här är denna sak, om du agerar på impuls, du är inte läser en webbplats om att agera på impuls. Gör allt som kommer in i ditt huvud. Bra, dåliga, och irrelevant, bara göra vad du tänker. Detta är hur man agerar på impuls.
 2. 2
  Plan. Om du är vanligtvis en blyg person, gärna planera saker som du vill göra. Ingen kan läsa dina tankar så vitt jag vet, så ingen behöver veta hur länge du använt tänka på vad du gör.
 3. 3
  Arbeta dig upp. Inte bara slumpmässigt hoppa på ett bord en dag i mitten av en examen eller bära en lila bikini till kontoret. Säg "Hej" till någon random person i hallen i skolan eller volontär för någon form av välgörenhet. Var uppmärksam på hur ditt liv förbättras när du börjar göra saker som du tycker om dig själv.
 4. 4
  Fortsätt att göra lite saker tills du har erövrat någon rädsla för vad folk kanske tror på dig för att göra något märkbart.
 5. 5
  Tänk på vad du vill göra inom en snar framtid. Vill du ge någon en första kyss, men är inte säker på vad som kommer att hända som ett resultat? Vill du be din chef om löneförhöjning?
 6. 6
  Daydream. Vad är det bästa möjliga resultatet? Vad kan du vinna på att göra vad ditt hjärta säger dig? Vad händer om du låter detta tillfälle gå dig förbi igen? Kommer du någonsin få en andra chans? Kan du leva med att inte veta vad som kunde ha hänt om du hade just tagit chansen? Det finns bara ett sätt att ta reda på.
 7. 7
  I händelse av att du får en idé och tvingas att välja mellan att agera på det eller inte, gör det. (Om det inte är bara självklart en dålig idé.) Dra inte tänka någonting. Har du någonsin sett en gammal dam står framför hyllan med gelé på snabbköpet för drygt tjugo minuter försöker välja mellan hallon och vindruvor? Var inte den gamla damen. Gör bara vad din första instinkt var så länge ingen skadas i processen.

Tips

 • Bygg upp ditt mod lite i taget även om du inte planerar att någonsin göra något stort. Du kommer att må bättre om dig själv. Om det är nödvändigt att göra något vågat någonsin uppstår, kommer du att vara beredd.

Varningar

 • Vissa idéer är inte bra. Om dina impulser berätta för dig att göra något skadligt eller oförskämd, ignorera dem.