Wke

Hur man slå någon ut med en träff

Det finns situationer som boxning, MMA, och självförsvar som knackar någon ut så snabbt som möjligt kan vara målet. I sådana situationer kan det vara det snabbaste sättet att avsluta kampen. Generellt, slå dig någon ut när du orsaka deras huvud att knäppa åt sidan, detta gör att hjärnan för att träffa den sida av skallen, utlöser en blackout. Om dess för självförsvar eller för att vinna en kamp, ​​här är några beprövade metoder för att slå din motståndare i en träff.

Steg

Hur man slå någon ut med en träff. Se till att du har ditt vänstra ben framåt.
Hur man slå någon ut med en träff. Se till att du har ditt vänstra ben framåt.

Metod ett: käften punch

 1. 1
  Se till att du har ditt vänstra ben framåt. Håll ditt knä lätt böjda och höger ben bakåt. Känn en lös studs i hållning.
 2. 2
  Ta med din högra arm till din sida. När du gör detta, vrida i midjan.
 3. 3
  Håll löst tills sista ögonblicket. Dina flytande rörelser kommer att leda till mer kraft och fart.
 4. 4
  Precis innan du landar stansen, dra åt din kropp. Kom ihåg att andas. Detta kommer att fokusera din kropp och dra dina muskler släppa mer makt. Även det håller dig lugna detta kommer att hjälpa i händelse av en fortsatt konfrontation.
 5. 5
  Sikta noga för käken, eller mitt på hakan. Det finns en nerv du kan drabbas av träffar käken att skada nerven och slå din motståndare ut. Det finns två sätt du träffar käken:
  • Uppercut. Det är där du riktar käken med din knytnäve genom att komma rakt upp, vilket minimerar rörelse i sidled. Du vill ha mottagarens huvud att knäppa rakt upp.
  • Side slägga. Det är där du riktar käken med din knytnäve genom att komma från sidan. Du vill ha mottagarens huvud att knäppa åt sidan, vilket orsakar en blackout.
 6. 6
  Använd höfterna för att generera kraft, inte bara armarna. Generera mer kraft med en träff genom att vrida höfterna medan du flyttar in i målet. Baseball spelare, till exempel generera massor mer kraft när de har möjlighet att få sina höfter i en gunga, du behöver inte se alltför många hem-körningar hit utan hjälp av höfterna.
 7. 7
  Kom ihåg att följa upp med din arm efter slående. Ditt mål är att klippa målets käken från botten eller på sidan. Om du utför sidan svepa, se till att din rörelseomfång är lite böjd. Du vill ha sökvägen till punch för att vara mer cirkulär än linjär.
 8. 8
  När de har mörklagt, gå bort. Gå bort raskt, men med din uppmärksamhet fortfarande på åtgärder, i fall av vedergällning eller en billig skott.

Metod två: temple punch

 1. 1
  Bo lös och se till att dina fötter är där de ska vara. Som i metod One, om du är högerhänt, vill du din vänstra ben framför dig och höger ben bakåt, lätt böjda.
 2. 2
  Som ni få fart, se till att din kropp är avslappnad. Slappna av din kropp så mycket som möjligt. Det kommer att öka din fart och kraft din träff. Ända spela golf? Experter kommer att säga att en golfboll kan drabbas hårdare om svingen är flytande och avslappnad, nybörjare försöker svänga så hårt de kan, med begränsade resultat. Samma sak gäller för slag.
 3. 3
  Sikta för templet. Templet är det område på sidan av en persons ansikte, mellan hårfästet och ögonbrynen, i ögonhöjd. Om templet är korrekt riktad, kommer stansen orsaka hjärnan att svänga våldsamt mot skallen lining, vilket orsakar en blackout.
 4. 4
  Knyter näven och följa upp. Det är ibland att använda handflatan för att slå, men i det här fallet en knytnäve är mer korrekt: Sikta på sidan av personens ansikte, och slå dem från sidan, är oerhört svårt att göra med våld när endast använder handflatan.
 5. 5
  Använd höfterna för att generera kraft, inte bara armarna. Generera mer kraft med en träff genom att vrida höfterna medan du flyttar in i målet. Om du vill lägga mer kraft i din sving, se till att använda dina höfter samt dina armar.
 6. 6
  Gå bort när du känner din fiende är ute i kylan. Var medveten om andra potentiella hot, om möjligt.

Metod tre: halsen stab

 1. 1
  Förstå vidden av denna metod. Denna metod kan vara allvarligt skadliga för en persons luftstrupen. Bara använda det som ett sista desperat försök, eller i livet-eller-död situationer.
 2. 2
  Använd pekfingret och långfingret att hugga dem i halsen. Mer specifikt, låtsas att du gör fredstecken med båda fingrarna på samma hand.
 3. 3
  Föra ihop fingrarna så att de vidrör varandra. Efteråt, fast upp fingrarna och förbereda sig för att strejka.
 4. 4
  Sikta fingrarna mot gärningsmannen strupe. Närmare bestämt den buckla belägen vid mötet i vänster och höger nyckelben. Så det ligger i början av halsen.
 5. 5
  Använd fingrarna för att sticka med kraft i området. Detta kommer att leda till att gärningsmannen svalget att grotta i, hindrar gärningsmannen från att andas.

Tips

 • Försök att inte hålla dina nävar nära ditt ansikte och blockerar, för att förhindra någon från att skjuta eller slå nävarna i ansiktet.
 • Alltid vara beredd att bemöta och försvara om motståndaren försöker att attackera först.
 • Kom alltid ihåg att få templet punch rätt eftersom du kan döda någon om det görs fel!
 • Misstänkt motståndare kommer först slå med höger arm (om högerhänt) (vänster arm om vänsterhänta)
 • Lyft vikter för armstyrka
 • Försök att inte döda någon med metod 2 och metod 3. Det skulle vara dåligt för din del.
 • Inte tygla några arm muskler. En muskel erbjudanden mer skada utan andra upphandlande eftersom de håller tillbaka en del av muskeln makt.
 • Var försiktig när motståndaren är på marken, billiga skott är vanliga.
 • Arbeta på överkroppen styrka.
  • Om du sätter i en situation där det inte finns någon walking away försöka landa stansen mitt i en mening eller när de minst anar det.
 • Om din motståndare går bort, lämna dem ensamma och lämna scenen omedelbart.
 • Metod tre är allvarligt farliga och smärtsamma, vänligen använd i livet / döden situationer. Vara beredd att ta ansvar för dina handlingar.

Varningar

 • Momentum levereras med en stans är raka fysik. Det är ett förhållande av massa och hastighet. Om du saknar massa, att kompensera för det i hastighet. Naturligtvis har både är trevligt också.
 • Tänk på att du måste ta konsekvenserna för att göra detta, vad de än må vara.
 • Använd metod tre bara om du är fysiskt oförmögen att göra något annat. Lilla kropp styrka behövs.
 • Bara göra det om du inte har något annat val.
 • Använd endast detta om det inte finns någon annan utväg.