Wke

Hur man undviker att ha hängande bröst som en ung kvinna

Vid varje givet tillfälle, kan en kvinna har problem med hur hennes bröst ser ut. Enkla livsstil tips som inkluderar oövervakad bröst massage, kombinerat med rätt behå beslag hjälper någons bröst ser det bästa de kan se ut. Tänk på att medan behåar tillfälligt minska hängande i brösten, bär en behå inte hindrar naturlig slapp.

Steg

Hur man undviker att ha hängande bröst som en ung kvinna. Har själv monteras korrekt.
Hur man undviker att ha hängande bröst som en ung kvinna. Har själv monteras korrekt.

Ha en stödjande bysthållare

Ha en stödjande bysthållare (BH). Sättet att se din bästa och skydda vävnaden i brösten är att bära en behå som passar ordentligt.

 1. 1
  Har själv monteras korrekt. Många kvinnor bär inte rätt BH, och de sluta med något som inte gör sitt jobb.
  • Leta efter en kvalitet butik som specialiserat sig på behåar och objekt foundation. Detta kan vara ett varuhus, specialitet butik, eller stiftelse butik. Dessa butiker anställer personal som är kunnig och lagerför ett stort utbud av märken av kvalitetsprodukter och behåar för svårare att passa kvinnor.
  • Rådgör med en professionell behå montör och har din kropp ordentligt mätt. Många kvalitet underkläder butiker och varuhus erbjuder denna tjänst gratis.
  • Känsla blyg? Det är normalt. Ta med en kvinnlig vän, en släkting, eller din mamma. Det är alltid trevligt att ha någon vid din sida!
 2. 2
  Välj rätt bh för dina behov.
  • Välj en behå med en bred rygg rem. Ju bredare avlastningsstropp desto mer stöd får du framme. Detta kan inkludera behåar med 3-6 krokar. Du kanske gillar utseendet på en Lacy behå med en krok stängning i ryggen, men det kommer inte att stödja större bröst. Lyckligtvis, färgrikt, Lacy, söt, och / eller sexig stödjande behå kan nu hittas även i de största storlekarna.
  • Välj en behå för att stödja stora bröst. Många företag gör strukturerade behåar för att hålla större bröst stadigt och bekvämt.
  • Ha en stödjande sportbehå. Detta är särskilt viktigt i sporter som har en hel del rörelse och studsa, som löpning, fotboll (fotboll), och rugby. Större barbröstad kvinna kan behöva handla specialitet sportkläder online eller i kataloger. Även om det kan vara frestande, inte dubbel upp med sport bh. Det finns bättre alternativ även för de största breasted kvinnor.

Se till att du bär din bh korrekt

 1. 1
  Sätt på din behå korrekt. Ta rätt mängd tid att klä på och vara säker på att dina remmar justeras på ryggen. Remmar tenderar att flytta runt och få vridna under tvättning. Handtvätt dina bh så är möjligt. Att låta dem lufttorka, snarare än att lägga dem i torktumlaren, kommer att göra dem längre. Var noga och forma kopparna som de torkar.
 2. 2
  Luta dig framåt när du sätter på din behå för att se dina bröst är centrerad och perky. Se också till mitten av bh är centrerad med din kropp.
 3. 3
  Leta efter mittpunkten på armen och bröstvårtan linjen ska vara i nivå med det mellersta området av din arm. Om det är för lågt att du inte får tillräckligt med stöd.

Undvik hälsorelaterade problem med brösten

 1. 1
  Det absolut bästa du kan göra för att minska de potentiella problemen med slapp och fibro cystiska klumpar är att själv massera dina bröst minst 3 till 5 gånger i veckan. Detta gör två underbara saker: det släpper stagnerade vätskor i brösten för optimal bröst hälsa. Det kan också resultera i att omforma och lyfta dem. Använd en naturlig, ekologisk olja bröst massage, gjorde bara för bröst, för en trevlig och djupt avslappnande själv bröst massage.
 2. 2
  Rådgör med din läkare. Han eller hon kanske har några idéer som kan hjälpa, eller försäkra dig om att din kropp är helt normalt.
  • Din sjukvård specialist kan föreslå en plan för viktminskning. Det är vanligt för kvinnor att gå upp i vikt i deras bröst. Bli inte förolämpad om din läkare sätter dig på en diet - du kan inte fly från ditt genetiska koden. Din kropp kan lagra fett celler i bröstvävnad, medan andra kvinnan lagra den i sina höfter, lår och mage.
  • Undvik jojo-bantning. Om du ständigt föränderliga kopp storlekar, den upprepande viktökning och förlust kommer oundvikligen att sträcka din bröstvävnad.
  • Rapport ihållande ryggsmärtor. Du kan behöva extra stöd för ryggen eller en föreskriven anpassad bh för dina behov.

Gå inte braless

 1. 1
  Undvik att gå braless. Gravity kommer oundvikligen att leda brösten sag. Att gå utan bh under en längre tid kommer att ytterligare tänja på bröstvävnaden.
 2. 2
  Bär inte din bh mer än 12 timmar per dag. Studier har visat att bära en behå mer än 12 timmar om dagen kan öka risken bröstcancer. Extended bära åtsittande behåar "burar" gifter inom bröstvävnad genom att förhindra det naturliga flödet av lymfatisk vätska, som är utformade för att rengöra dessa gifter ur vävnaderna.

Tips

 • Sluta besatt. Det är inget fel med stora bröst om de är lagt i en smickrande, välsittande behå.
 • Arbeta på din Återigen, medan det inte ändrar bröstet själv, kommer det att göra din bröst ser ännu bättre. Håll alltid axlarna bakåt.
 • Jämför dig inte med andra kvinnor. Allas kropp är annorlunda. "Sagging" bröst, till exempel, är ofta helt enkelt friska och perfekt bröst som behöver lite stöd för att titta och känna sitt bästa. Det är precis som vanligt och frisk som kvinnor med små bröst.
 • Lyft och separera. Håll dina bröst lyfts och separat med behåar och lämpligt sittande toppar. Inte trycka ihop dem inte ihop eller platta till dem. Det kommer inte smickra dig.
 • Tvätta din behå korrekt. En sliten behå kommer inte att stödja eller skydda dig rätt. Handtvätt eller använda en underkläder väska. Tvätta bras i en mild tvål tvätt med kallt vatten. Häng att torka eller torka plant och inte utsätter bras till värmen i torktumlaren. Torktumlaren värme försämras den elastiska.
 • Specifika ryggövningar kan lindra ryggsmärtor i samband med att ha större bröst. Genom att stärka din rygg muskler, kommer du att kunna stödja ditt bröst utan udda lutande och dålig hållning. Många kvinnor utvecklar sina bröst snabbt och underutvecklade ryggmusklerna kan sakna styrka som krävs för att stödja den växande bröstet. Gör back träning en frekvent del av din träning plan.
 • Köp bras regelbundet. En genomsnittlig kvinnas behå kommer att pågå 3-6 månader vid normalt bruk. Efter det börjar de förlora stöd.

Varningar

 • Om du har hängande bröst, undvik kläder poster med lite eller inget stöd, som spagetti-top klänningar, hylla linnen bh, och så vidare. De ser inte smickrande och kommer inte att stödja dig.
 • Glöm "mirakel krämer" eller "krämer byst." De fungerar inte och kan vara farliga eftersom de är fulla av kemikalier och konserveringsmedel, som du inte vill sätta på dina bröst. Huden absorberar allt, och dessa produkter kan vara giftiga.
 • Tänk plastikkirurgi endast i extrema fall. Tänk på att plastikkirurgi är riktig operation med verkliga risker för fel, skador och dödsfall.