Wke

Hur man undviker viktökning

Har du undrat varför du fortsätter att gå upp i vikt när man blir äldre? Tja du behöver inte gå upp vikten. Följ bara dessa steg för att få fantastiska resultat.

Steg

Hur man undviker viktökning. Var medveten om din kropp.
Hur man undviker viktökning. Var medveten om din kropp.
 1. 1
  Var medveten om din kropp. Människor får ofta i vikt långsamt, vilket gör det svårt att se tills det är ett stort problem. De som håller sin vikt under kontroll är ofta bra på att märka när de har fått ännu bara ett par pounds, och kan anpassa sina vanor därefter. På så sätt kan du göra små förändringar är livsstil för en liten förändring i vikt, snarare än känsla som du måste göra en stor förändring i livsstil så att du kan förlora mycket i vikt (vilket är vad som ofta gör att förlora vikt en svår och skrämmande uppgift).
 2. 2
  Ät 5-6 små måltider dagligen. Ät var 2 1/2 -3 timmar på dagen från det att du vaknar tills du går till sängs. Du kanske tycker att det låter som en hel del mat men äter fem små måltider under dagen verkligen kommer att hjälpa dig gå ner i vikt.
  • Ät protein vid varje måltid eller mellanmål: t.ex. kycklingbröst, kalkonbröst, mager mark kalkon, svärdfisk, äggvita, etc.
  • Ät kolhydrater - bröd, ris, potatis, pasta / nudlar, flingor, chips, majs, ärtor, kokta morötter. Ät något som du vill, men bara med protein och äta 1/2 så mycket som vanligt! Ja, du kan ha dina goda fetter, som linfröolja, safflorolja, rapsolja och solrosolja. Fett att undvika: smör, stekt mat, majonnäs och hel-feta mejeriprodukter.
 3. 3
  Motion. Detta är det enda säkra sättet att öka den grundläggande ämnesomsättning, så att du bränner fler kalorier per timme varje timme på dagen och natten. Du behöver 20 till 30 minuter av non-stop träning eller arbete minst 3 gånger varje vecka. Det rekommenderas inte att göra mer än 45 minuter, eller mer än fem gånger i veckan. Det måste vara tillräckligt hårt för att få din puls upp, lika hårt som en bra snabb promenad.
 4. 4
  Drick mycket vatten. Vatten hjälper till att spola kroppen ren från gifter och fett. Kom ihåg att du alltid ska ha en full vattenflaska med dig och dricka det hela dagen, kommer det att ta bort din hunger och hjälpa dig från att äta vid måltiderna.
 5. 5
  Ge dig själv en ledig dag. Du får inte helt förneka sig själv av alla godis och snacks under diet, kan du ställa dig själv för katastrofala nedfall. Tillåt dig själv en dag per vecka där du kan få en bit av din favorit dessert eller drink eller vad din favorit behandla kan vara. Att tillåta dig själv lite andrum för bara 1 dag i veckan kan verkligen hjälpa dig att hålla rätt tänkesätt att vara fokuserad och engagerad i dina ansträngningar viktminskning.

Tips

 • Drick mycket vatten, speciellt före måltider. Inte bara är det bra för kroppen, det minskar hunger. Inte ersätta fruktsaft, som har för mycket socker i det.
 • Ät frukost som en kung, lunch som en medborgare och middag som en fattiglapp. Gör din middag små, och inte äta senare än 08:00. Om du inte äta efter 08:00, när du går till sängs maten borde ha arbetat bort.
 • Umgås med människor som upprätthåller en hälsosam vikt. Du kommer förmodligen plocka upp några bra vanor, och undvika vissa ohälsosamma sådana. De är mindre benägna att föreslå snabbmat, eller om de gör det, kanske de ska också föreslå en omgång fotboll eller badminton. Akta dig, men människor med otroligt bra ämnesomsättning, som äter som grisar och inte utnyttjade. Det kommer så småningom ikapp med dem... men det kommer genast ikapp med dig, om du följer deras ätande och aktivitetsmönster.
 • Här är de vanligaste orsakerna till att en dieter inte förlora fett, i motsats till vikten. Vikt kan inte ändra mycket om du vinner muskelmassa samtidigt minska födointaget. Lägga muskler kommer att hjälpa dig att förlora fett. Prova och undvika dessa:
  • Menyn är för hög i kalorier från kalorier livsmedel som snacks, pizza, desserter, pasta, bröd och mejeriprodukter.
  • Aktivitet och nivåer motion är för låg, eller obefintlig.
  • Långsam sköldkörteln. Kontrollera genom att ta tempen så fort du vaknar varje morgon. Om din temperatur är under 98,6 grader för 7 dagar i rad, föra resultaten till uppmärksamheten av din läkare. Han / hon kan köra ytterligare tester. Ungefär en av två européer har en under aktiv thyroid.
  • Färre än 20 gram protein konsumeras till frukost. Protein reglerar insulinnivåer. När en hög socker eller kolhydrat måltid konsumeras till frukost, insulinnivåer i blodet blir förhöjd. I närvaro av insulin, är fett lagras för energi, inte bryts ner. Hypoglykemi hela dagen är resultatet.
  • (För mycket fett förbrukas. Smör, salladsdressing, stekt mat.
  • För mycket socker är förbrukat. Visste du att juice tillverkare tillåts av FDA för att sätta socker i juice och märk den "sockerfri", eftersom de anser att mycket av sockret lakas ut under behandlingen?
  • Den tyngsta måltiden äts på natten i stället för på frukost. Alldeles för ofta människor äter för mycket precis innan de går till sängs, eller ännu värre, de äter midnatt tilltugg. Om du äter för aktivitetsnivå som kommer att följa måltiden, så du vet att inte äta en stor måltid innan sängen. Allt du gör är att sova och lagra fett (energi).
  • För mycket alkohol konsumeras. Alkohol saktar ner ämnesomsättningen och behandlas som socker i kroppen.
  • För få måltider eller kalorier äts per dag. Kroppen går in i ett svält-läge, där den använder muskler för energibehov samtidigt bevara fett. Ät minst tre förskjutna måltider per dag. Aldrig hoppa över en måltid, om det inte är på natten.
  • Alltför många i mellan måltid snacks konsumeras.