Wke

Hur man vänder en mardröm till en bra dröm

Är du trött på att ha mardrömmar? Vill du komma över dina rädslor och har goda drömmar för en gångs skull? Tja denna guide ska hjälpa dig att vända mardrömmar till goda drömmar som du kommer ihåg!

Steg

Hur man vänder en mardröm till en bra dröm. Inse att allt som hotar dig i din dröm kan faktiskt inte skada dig.
Hur man vänder en mardröm till en bra dröm. Inse att allt som hotar dig i din dröm kan faktiskt inte skada dig.
 1. 1
  Se dig omkring. Vad skrämmer dig? Kan det vara Freddy eller Jason? Några läskig skräckfilm karaktär? Inse vad du är rädd för.
 2. 2
  Inse att allt som hotar dig i din dröm kan faktiskt inte skada dig. Du har makten att stoppa dem.
 3. 3
  Vidta åtgärder. Säg till den hotande varelse, "Du är inte riktigt!" eller "Du kan inte skada mig!" Le mot dem stolt och de kommer att försvinna. Du har fått bort din rädsla!
 4. 4
  Förstå att för dig att vända och göra din dröm som du vill ha den till, sätta något i din dröm som du vill. Kom ihåg, detta är inte det verkliga livet, är denna värld i ditt sinne, så att du kan göra din dröm till något du vill att det ska vara om du verkligen vill!
 5. 5
  Tänk på något som gör dig lycklig. Till exempel, om du vill säga hej till din bästa vän, kan du. Säg din bästa kompis namn är Rose. Säg hennes namn. Hon ska visas i din dröm!
 6. 6
  Gör vad du vill i din dröm. Titta på TV, gå till din väns hus, även hoppa av en stor yta och flyga om du vill ha en äventyrlig dröm!
 7. 7
  Berätta för andra människor du känner som har haft mardrömmar nyligen om du önskar. Du kanske kan hjälpa dem!

Tips

 • Om du älskar att bada, eller om du bara älskar vatten, föreställer en flod eller poolen, kan det visas framför dig! Om du redan är på ett av dessa områden, great! Du är på en bra start! Se till att ha bra självförtroende. Gå under vattnet i några minuter. Du bör kunna andas under vattnet! Klart vatten fungerar oftast bäst.
 • En annan metod är att föreställa dina favoritkaraktärer Video Game (t.ex. Link, Samus, Aran, Sonic the Hedgehog, Shadow the Hedgehog, prinsessan Zelda, Waluigi, etc) att visas i drömmen för att hjälpa dig. Du behöver inte göra detta med superhjältar, though. Inbillar din mamma eller Chuck Norris ger ohyggliga uppenbarelse en solid stryk kan fungera lika bra, om ni så vill.
 • Ta in glada saker till dina drömmar.
 • Om du är på ett område där du kan göra volter, en trampolin, till exempel, flips gör kommer att bli mycket lättare för dig eftersom du är i en dröm! Det verkar vara mindre gravitation i drömmar i många fall! Du kan även flyga om du hoppar högt eller av en hög byggnad.

Varningar

 • Var försiktig när du hoppar från höga byggnader, om du faller och kraschar till marken, det sannolikt inte kommer att skada, men du kan vakna upp med en konstig känsla. Var noga med att ha förtroende för en dröm när man hoppar eller flyger, kommer detta att öka dina chanser att få ett bra resultat när man kommer ner till marken.