Wke

Hur öka bröst storlek

Om du någonsin varit medveten om dina bröst, är du inte ensam. Men utan de faror och biverkningar av bröstförstoring, är det säkrare, mer naturligt sätt att få en större byst? Tja, tekniskt sett, är svaret nej, men det finns saker du kan prova och åtgärder du kan vidta för att skapa en kurvigare utseende.

Steg

Hur öka bröst storlek. Träna dina magmuskler.
Hur öka bröst storlek. Träna dina magmuskler.

Få flyttar

 1. 1
  Motion området. Medan bröst är gjorda av fettvävnad och inte innehåller muskler du kan direkt tonen, kommer att göra vissa övningar lyfter bröstet genom att tona musklerna runt den.
  • Palm press - Sitt i en avslappnad position och knäppa ihop händerna framför bröstet. Se till att armbågarna är böjda på ungefär 90 grader, och armarna är horisontella. Tryck handflatorna mot varandra i upp till 10 sekunder och släpp sedan. Upprepa 15 gånger. Denna övning stärker bröstmusklerna, särskilt bröstmusklerna, och kan utföras nästan var som helst du känner dig bekväm.
  • Hantel liggande rad - Denna träning stärker din rygg och axlar. Ligg bröstet och ner på en upphöjd bänk. Knäppa en £ 2 hantel i varje hand på armlängds avstånd och ro hantlarna upp mot sidorna av bröstet medan fackling armbågarna ut. Paus, sedan sänka dina händer till utgångsläget. Utföra två till tre uppsättningar av upp till 10 repetitioner vardera. Du kan utföra denna övning utan hjälp av en bänk, i vilket fall du skulle köra samma rodd rörelse samtidigt böja knäna och sänka överkroppen tills det är nästan parallellt med golvet.
  • Wall press - Stå cirka 2 meter från en vägg och placera handflatorna platt mot den i brösthöjd. Luta sakta mot väggen medan du böjer armarna utåt tills näsan nästan nuddar det. Tryck sedan din kropp bakåt tills du når utgångsläget. Upprepa 15 gånger. Denna rutin övningar bröstet och muskler skuldra och liksom handflatan, kan utföras nästan var som helst.
  • Stol lift - Sitt i en stol som har armstöd. Försäkra dig tillbaka är rak. Koppla båda armarna på vilar. Ta tag i armstöden och driva din kropp uppåt. Håll positionen i fem sekunder och släpp. Upprepa 10 gånger
 2. 2
  Träna dina magmuskler. Även om detta inte gör för större bröst, gör det dem att verka större, vilket är allt som verkligen betyder något. En mindre mage kommer att göra brösten (och höfter!) Ser större.
  • Butt Ups - Börja i en pushup position, men med armbågarna på marken och vilar på underarmarna. Armarna ska vara böjda i 90 graders vinkel. Arch ryggen något ut och höja din glutes mot taket, pressa din abs tätt att stänga avståndet mellan bröstkorgen och höfterna. Slutresultatet kommer att sätta dig i en hög bro position. Andas ut när du utför denna del av rörelsen. Sänk ner långsamt till utgångsläget när du andas i.
  • 3/4 Situps - Ligg ner på golvet och säkra dina fötter, dina ben ska vara böjda vid knäna. Placera händerna bakom eller på sidan av huvudet. Börja med ryggen på marken och flexa dina höfter och ryggrad för att höja din torso mot knäna. På toppen av kontraktionen din torso bör vara vinkelrätt mot marken. Omvänd rörelse, går endast 3/4 av vägen ner.
  • Air Bike - Ligg platt på golvet med nedre delen av ryggen tryckt mot marken. För denna övning, måste du lägga händerna bredvid huvudet. Lyft axlarna till kritan ställning och föra knäna upp till där de är vinkelräta mot golvet, med dina underben parallellt med golvet. Detta kommer att vara din startposition. Nu samtidigt, sakta gå igenom en cykel pedal rörelse sparkar framåt med höger ben och föra i knät på vänster ben. Ta med din högra armbåge nära ditt vänstra knä genom knaprande på sidan, medan du andas ut. Gå tillbaka till utgångsläget när du andas in crunch till motsatt sida när du cyklar benen och föra närmare din vänstra armbåge till ditt högra knä och andas ut.
 3. 3
  Öva själv-massage. Det finns två fördelar med massage: ökad cirkulation och prolaktin produktion. Den första gör det enkelt för fytoöstrogener att färdas genom blodomloppet, flöde till dina bröst, och låt dina bröst receptorer plocka upp vad de behöver för att växa. Det andra är ett bröst-förstorande hormon som utlöses av regelbunden stimulering av brösten och bröstvårtorna
  • För att utföra massage, börja med att gnugga händerna så fort du kan för att generera värme och energi. När dina händer är varma, placera dem på brösten. Gnid inåt med händerna och fortsätt runt dina bröst i en cirkel. Din högra hand kommer att cirkulera i en medurs och vänster hand kommer att cirkulera moturs (som ni ser).
  • Gör minst 100-300 cirkulära gnuggar på morgonen och ytterligare 100-300 cirkulära gnuggar innan du går till sängs. Varje runda gnugga bör pågå ca 2 sekunder. Pausa ibland och gnugga händerna tillsammans för att åter värma dem. Den fullständiga 300 gnuggar bör ta ca 10-15 minuter.

Diet

 1. 1
  Håll en hög soja diet. NIH gäller användningen av soja som en vanlig medicinsk hjälp för att förstora brests (dess föreningar liknar östrogen), men fortfarande ser det som teoretiskt. Dock har soja andra hälsofördelar också, det används också som en kolesterolsänkande medel och en cancer förebyggande, så varför inte?
  • Håll dig till faktiska sojaprodukter och inte soja alternativ. Bearbetade soja "kött" och "ostar" innehåller liten eller ingen isoflavoner (östrogen-liknande förening), enligt NIH. Obearbetade soymatar som edamame, tofu och sojamjölk är din bästa insats.
 2. 2
  Ta växtbaserade kosttillskott. Vissa örter har visat sig efterlikna tillståndet av graviditeten, vilket ökar bröst storlek. Innan du överväga intag örter för detta ändamål, kontakta din läkare.
  • Enligt National Institutes of Health, lakritsrot tillskott ger en ökning av nivåerna av hormonerna östrogen och prolaktin, vilket kan öka byst storlek. Fänkål och anis är naturliga örter liknande i smak och lukt till lakrits, de delar en gemensam medicinsk förening som kallas anetol.
  • Studier har gjorts på egenskaperna hos anisfrön, och forskare har upptäckt att växten innehåller dianethole, photoanethole, och anetol. Dessa föreningar öka nivåerna av östrogen i kroppen, vilket hjälper till att stimulera tillväxten av bröstvävnad.
 3. 3
  Upp i vikt. Bröst är nästan allt fett. Om du är en av de lyckliga kvinnor som vinster i vikt i sina bröst, kan detta vara ett hållbart alternativ. Endast överväga denna rutt om en liten viktökning inte påverkar din hälsa, övervikt eller fetma kan orsaka hälsoproblem på vägen som inte är värda något ökad kupstorlek.
  • Om du är smal eller underviktig, kan en frisk hög-kalori diet kan du gå upp i vikt och förbättra din byst storlek. Överväg att äta en kost rik på nötter, bönor, fullkorn och ost. Dessa kan erbjuda en god ökning av kalorier utan de negativa effekterna i samband med transfetter och raffinerat socker. Som alltid, undvik kraftigt bearbetade livsmedel.

Bras, etc.

 1. 1
  Köp rätt behå. Numera skapar nästan varje bh en större överkropp look. Fråga en professionell - inte vara blyg! De är förmodligen att gå igenom något liknande - de flesta alla känner att deras bröst är för något: små, stora, slappa, spetsiga. Du får idén.
  • Push-up bh skapa mer klyvning genom att trycka upp (få det?) Brösten tillsammans. Stoppningen är oftast gjorda av skum och hög kvalitet som kommer att pågå ett tag. Den mest kända varumärket för att göra push-up behå är Wonderbra. Men de flesta underkläder butiker levererar sorter på sorter av push-up bh.
  • Vadderade behåar, som push-up bh, innehåller skum i kopparna. De är utformade för att ge fylligare-ser bröst till små överkropp kvinnor, men inte lyfta dem eller skapa extra klyvning.
  • Gel, luft eller vatten vadderade behåar är samma som vadderade behåar men är utformad för att titta, röra sig, och känns mer naturligt. Den enda nackdelen med dessa är att de ofta kostar mer pengar. Även luft vadderade behåar behöver ofta stoppningen bytas ut så luften läcker ut.
  • Ett vakuum-förstärkt behå, kallad Brava Sportbehå, har godkänts av FDA. Denna elektroniska apparat innehåller brösten med två kupoler, och tillägger subtil spänning på brösten genom att sträcka och dra bröstvävnad. Den stimulans orsakar ny vävnad bildas. Enligt Brava.com kan sportbehå öka bröst storlek med hälften till en hel kupstorlek. Enheten måste användas i 10 timmar om dagen, i en rad 10 veckor. Den genomsnittliga kostnaden är en jättestor 1870€.
 2. 2
  Titta in piller och krämer. Även resultaten kan mycket, har vissa produkter som fått lysande recensioner. Noggrant undersöka alla produkt innan du spenderar pengar och tid att använda den.
  • Total Curve och Actives Breast har fått gott betyg. De båda innebär en tvåstegsprocess med piller och krämer som ska användas dagligen.
   • Breast Actives förser dig också med ett träningspass regim för att maximera resultaten.
  • Tänk på vad FDA har att säga: "I årtionden har miljontals dollar har spenderats på enheter, krämer och lotion marknadsförs som bröst utvecklare, alla bortkastade Det finns ingen enhet eller ett system av motion som kommer att öka storleken på. bröst. I bästa fall anordningar främjas som bröst utvecklare stärker bara och utveckla de muskler som stödjer brösten, och utövar dessa muskler kommer inte riktigt öka bröst storlek. "
 3. 3
  Var kreativ. Även om det inte verkar ett försökt-och-sant metod för att öka din byst storlek, det finns sätt att lura ögat.
  • Öva god hållning. Att kasta axlarna bakåt automatiskt hålla dina bröst ut lite, ge din siluett mer kurvan.
  • Don en finare urringning. Volanger och veck skapar volym runt detta område som lurar sinnet och ger mer volym till bröstet.
  • Make-up är inte bara för ditt ansikte. Shade ovanför dina bröst för att ge illusionen av klyvning med toner som skapar skugga och linjer konturering.

Tips

 • Se till att din behå är rätt storlek! Bära något felaktigt håller dig från din bästa möjliga utseende.
 • Konsultera en läkare innan du försöker några piller, krämer eller ändra din kost.
 • Ingen träning, piller, eller ört är garanterad att lösa ditt problem. De kan vara värt ett försök, men vet att ingenting är en säker sak.

Varningar

 • Om du fortfarande går igenom puberteten, vänta. Dina bröst tar tid att utveckla. Genomgår inte några ansträngningar för att göra dem större tills du är fullvuxen.
 • Bröstimplantat ser ofta onaturligt och kan upptäckas från en mil bort.

Källor & citaten