Wke

Hur strama lös nackskinn

En av de mest uppenbara tecken på åldrande är bristen på fasthet i huden. När vi åldras våra huden förlorar elasticitet som det hade i våra yngre år, och detta gör att det blir löst och verkar hängiga. Detta är ofta mest uppenbara på ansikte och hals. Det finns många människor som väljer att gå ner i kirurgisk väg för att åtgärda problemet, men detta kommer med risker, och är också för dyrt för många människors budgetar. Den bästa alternativ metod för att dra åt och lyft hals hud är att göra övningar och att prova olika icke-kirurgiska kosmetiska behandlingar som beskrivs nedan.

Steg

Hur strama lös nackskinn. Undvik plötslig viktökning eller förlust.
Hur strama lös nackskinn. Undvik plötslig viktökning eller förlust.
 1. 1
  Motion. Dessa övningar är en bra blandning av stretching och träna din nacke och nedre ansiktsmusklerna. De bör upprepas en eller två gånger om dagen, och bör bli en del av din dagliga rutin. Genom att göra dem regelbundet för resten av ditt liv, kommer halsen att bli starkare och mer flexibel, så att det är mindre sannolikt att skadas eller skadas. Vad mer har du en fastare hals med mindre slappa hud!
  • Placera ena handen på din panna. Tryck ditt huvud mot det utan att låta det gå framåt. Du ska känna nackmusklerna arbetar. Håll denna position i ca 10 sekunder. Sedan knäppa händerna bakom huvudet, och skjut bakåt för att skapa tryck, och återigen håller i ungefär tio sekunder.
  • Sitt ner med rak rygg. Lyft ditt huvud bakåt så att hakan pekar mot taket med läpparna stängda. Nästa göra en tuggande rörelse med munnen. Du kommer att känna din hals och ansiktsmuskler jobbade. Upprepa ca 20 gånger.
  • Detta liknar ovanstående. Återigen sitter med rak rygg, lyfter huvudet så att hakan pekar upp mot taket med dina läppar tillsammans. Men den här gången, trutar dina läppar i en sorts kyssa rörelse, kommer det kännas lika effektivt som träning två, men arbetar olika delar av din hals och ansikte.
  • Var försiktig med detta, kan det anstränga nacken. Ligg på sängen med huvudet hängande över kanten. Långsamt och försiktigt lyfta upp huvudet mot din torso, med nacken. Långsamt och försiktigt sänka den ner igen. Upprepa detta ca 5 gånger, men se till att du stannar omedelbart om du känner någon smärta.
 2. 2
  Undvik plötslig viktökning eller förlust. Viktökning kommer att orsaka din hud att tänja, liksom här, är halsen en av de mest troliga platserna att du går upp i vikt, vilket orsakar en dubbelhaka, och kommer att lämna dig med lösare huden om du förlorar vikt. Plötslig viktminskning ger inte din hud tid att anpassa sig och lämnar det ser och känner lös. Du bör gå ner i vikt gradvis för att undvika detta.
 3. 3
  Försök med krämer. Många olika typer av krämer hudåtstramning finns tillgängliga. Huden fastare krämer är ofta mycket rik på fukt för att djupt återfukta huden, vilket minskar rynkor och förhindra ytterligare skada. Se till att du prova olika produkter tills du hittar vad som är rätt för dig, visst arbete genom att dra åt de yttre lagren av huden, medan andra knubbig upp dem för att mjuka ut rynkorna. Vissa innehåller ingredienser som stimulerar blodflödet till ansiktet hudceller. En del arbete under en lång tidsperiod för långvariga resultat, andra arbetar som en kortsiktig quick fix. Det finns massor att välja på, så se till att du tittar runt.
 4. 4
  Betrakta kirurgi. Även om många skulle undvika det, är kirurgi ett alternativ. Men som med all kosmetisk kirurgi, se till att du är fullt medveten om riskerna, få ordentlig eftervård som du behöver, som du går igenom en betrodd kirurg och företag, och att du förstår din procedur. Många människor väljer denna väg på grund av den snabba och enkelt resultat, medan många väljer att fixa deras hals den naturliga vägen på grund av de risker och kostnader.

Tips

 • Om du är en rökare då! Rökning orsakar för tidigt åldrande och uttorkning samt ger dig massor av gifter som skadar huden.
 • Bär UV-skydd för skadliga strålar som över tid kan påskynda åldrandet.
 • Övningarna kommer bara bli effektiv om det görs regelbundet. De tar inte mer än 5 minuter, så borde vara lätt att passa in i din dagliga rutin.

Varningar

 • Var försiktig när du tränar din hals, det är en känslig och känslig del av kroppen, och kan bli skadade när de ansträngda. Bara se till att du inte är över gör det, och att du inte pressa dig själv för hårt. Om du känner någon smärta, sedan stopp.