Wke

Hur undviker olympic spoilers

De olympiska sommarspelen 2012 var de första "sociala medier" OS där varje enskilt resultat är levande twittrade, post-uppdatering och breaking-news-larmade. Men eftersom du förmodligen arbetar, kommer du antagligen att titta på OS kvasi-"live" på TiVo. Det kommer inte att bli lätt att blockera dig från resultat, men det kommer att vara värt det. Här är Google att undvika olympiska spoilers.

Steg

Hur undviker olympic spoilers. Meddela dina avsikter att undvika alla spoilers.
Hur undviker olympic spoilers. Meddela dina avsikter att undvika alla spoilers.
 1. 1
  Meddela dina avsikter att undvika alla spoilers. Använd varje metod möjligt att låta alla runt om dig vet att du inte vet, inte heller du vill veta, resultaten av eventuella olympiska grenar. Skicka detta som din status, tweet det, massa text det, bära en t-shirt om du verkligen vill få den punkt över.
 2. 2
  Shun alla nyhetskanaler. Varje nyhet utlopp - oavsett om det är på nätet, på papper eller bara på en skärm - talar om OS. Dessa områden kommer sannolikt att uppdatera så många resultat som möjligt så snart som möjligt. Om du vill kunna titta på det senare, undvika alla dessa till varje pris.
  • Ignorera tidningar. Inte ens blick på dem när du går förbi en tidningskiosk, eftersom de flesta sannolikt kommer en olympisk gren vara på omslaget. Även om det inte är uppdaterad under hela dagen, tänk på att de faktiska resultaten kommer ut och timmar innan de ens sänds. Det betyder att tidningar har tid att skriva upp historien och få den tryckt innan NBC kan även sända föreställningarna.
  • Stäng av radion. Radioprogram värdar är nästan uteslutande talar om OS 2012. Använd din iPod eller sväng på Pandora om du behöver en musik-fix. Även när pratshower är inte på, riskerar du för en annons eller promo för en senare show förstöra resultaten.
  • Låtsas att du inte ens äger en tv. Slå inte på TV om du vill att resultatet just då och där. Reklamfilmer, kampanjer och faktiska sändningar är alla döende att ta in tittare genom att tillkännage resultat och bryta ner föreställningar. Slå på TV: n när du är redo att lyssna på för resultat.
 3. 3
  Blackout dina sociala medier. I en tid av var sociala medier härskar högsta och vem som helst med en internetuppkoppling kan skriva vad de vill på några sekunder, måste du skydda dig från sociala medier förstöra din OS binge.
  • Inaktivera Facebook. Låt oss vara ärliga, kommer dina vänner publicera resultaten. Du kommer att få reda på mer än vad du vill veta, även om du bara logga in på för att läsa dina meddelanden. Avanmälan till anmälningar. Gör din status ett uttalande som deklarerar du undvika spoilers. Bryr sig inte ens logga in.
  • Håll dig borta från Twitter. I själva verket gick fler tweets i de första 24 timmarna av OS i London än hela den tid av OS i Peking. Twitter är det minsta säkert ställe att "undvika" resultat. Avsluta prenumeration telefonen från att få tweets.
  • Bara för att vara säker, undvika ens instagram och Pinterest. Du kanske tror att det är säkert, men då ser du en bild upp av [Namn Deleted] står på pallen [raderad Land] lyssna på s nationalsång med en guldmedalj runt hans / hennes hals. Så bara för att vara säker, stanna utanför styrelserna.
 4. 4
  Gör din smarta telefon dummare. Smarta telefoner förändras spreadarna hur information. Nu inom några sekunder kan du få resultat textas, och mailade direkt till telefonen. Här är de bästa sätten att förhindra att tekniken från att förstöra OS för dig.
  • Radera program som kan fresta dig. Radera eventuella nyheter applikationer. Tänk på många av dem kommer att skicka dig nyheter som kommer att ge bort resultat. Du kan alltid lägga tillbaka dem senare.
  • Om du är tveksam, bara förstöra alla anmälningar. Gå in i alla dina applikationer (inklusive sociala medier) och avbeställa uppdateringar. Även om du är stark nog att inte klicka i app, kan en pop-up förstöra lätt resultat.
 5. 5
  Tänk alla du ska prata med en fiende. Oavsett om du gillar det, är alla andra kommer att tala om spelen. Ju mer du omge dig med människor ju mer du utsätter dig själv för resultat. Berätta för människor du inte vill veta resultatet - de kommer förmodligen att glömma. Berätta för alla du har pesten - de kommer inte ens prata med dig!
  • Undvik medarbetare på alla kostnader. Kontoret är fylld med samtal om vilken idrottsman är Susannes favorit, vad John skulle ha gjort om han var Misty May i denna uppsättning, och som Karen tycker är den mest attraktiva medlem av Män gymnastik laget ( Tips: det [beskrivande information raderad] Europeiska vem [placering utgår]). Du kan berätta för folk du inte vill veta resultatet, men du fortfarande riskerar att över-utfrågning. Stäng dörren till ditt kontor och hålla för sig själv. Eller skapa en anti-OS-Spoilers klubb med att killen från HR och Jason från tech-support.
  • Undvik andra pendlare med hörlurar. Din iPod är din nya smarta telefon. Klamrar sig fast vid det som det har ditt personnummer och mammas flicknamn inskrivet på baksidan. När du är runt människor, särskilt pendling hem, koppla in hörlurarna och skapar en barriär mellan dig och medtrafikanter konversationer.
  • Desert vänner och familj som kommer att förstöra spel för dig lektion av OS i London 2012:. Lita på någon, inte ens familjen. Undvik någon som du inte känner kan hålla sina läppar knäppt om resultat. Se till att berätta för folk att du fortfarande tänker på att interagera med som du inte vill veta vem som vann guld i Män 200 meter långa medley ([Name utgår], [Country utgår]).

Tips

 • Var noga med att läsa recensioner om olympiska platser innan du besöker
 • Sök på sidan för ordet spoiler