Wke

Så titta på OS på nätet

Invigningen i London 2012 Summer Games är den 27 juli, och alla ögon kommer att vara på London som idrottare från hela världen tävlar i dessa historiska händelser. Här är hur man ser händelserna på nätet för att komma runt tidsskillnader och arbetsscheman.

Steg

Så titta på OS på nätet. Titta på OS via BBC.
Så titta på OS på nätet. Titta på OS via BBC.

Titta i europa

 1. 1
  Titta på OS på NBC: s hemsida på http:/ / www.NBCOlympics.com. Om du är i Europa, är NBC officiell broadcast partner de Olympiska spelen 2012. De kommer att erbjuda sändningen versionen, online strömmande innehåll i de flesta av händelserna, och tusentals timmar av omspel - allt i HD-kvalitet. Om du har flera enheter, kan du även hålla koll på flera händelser på en gång!
  • Det finns ett par flugor i glädjebägaren dock. NBC har beslutat att om du vill titta på OS eller strömma genom deras Olympics webbplats (NBCOlympics.com / LiveExtra på http://www.NBCOlympics.com/LiveExtra ), måste du vara en kabel abonnent med en av sina partner leverantörer. Om du är en kabel abonnent, du är i bra form. Bara besöka NBC Olympics webbplats på http://www.NBCOlympics.com/LiveExtra, klicka på den stora röda knappen och logga in Du behöver bara göra detta en gång.
  • NBC kommer inte att strömma varje händelse - vissa kommer att bli tv-bara. De har förutsatt ett bekvämt sätt att få lokala listor på http://www.nbcolympics.com/get-local/tvlistings.html # som ska hjälpa dig att planera din visning schema.
  • Alla NBC strömmar kräver Microsoft Silverlight plugin. Kontrollera ditt system i förväg, så att du inte sitta framför din bärbara dator med en påse chips och en öl, bara för att bli besviken.
  • NBC ger också mobila och tablet apps att följa spelen både för iOS-enheter - iPhone och iPad - och Android-enheter. Detta är samma innehåll de erbjuder på sin webbplats: highlight klipp. Men de är i QuickTime, så du kommer inte att behöva Silverlight.

Titta i Storbritannien

 1. 1
  Titta på OS via BBC. Besök http://www.bbc.co.uk/sport/olympics/2012/live-video.
  • Du måste vara i Storbritannien för att titta på denna BBC-ström. Om du inte är i Storbritannien och du fortfarande vill titta på det, kan du använda en proxy IP-adress för att låtsas att du är där. Kolla in den här artikeln.

Titta i Australien

 1. 1
  Titta NINE nätverkets täckning av spelen. Gå till http://wwos.ninemsn.com.au/london-olympics för australiska täckning.
  • Klicka på fliken Video i toppen.
  • Hämta Microsoft Silverlight om du inte redan har det. Silverlight krävs för att titta på video via NIO Network.

Titta i Kanada

 1. 1
  Få CTV täckning av OS för att titta på engelska. Gå till http://www.ctvolympics.ca/.
  • Klicka på Titta nu i det övre vänstra hörnet.
  • Hämta Microsoft Silverlight, om du inte redan har. Silverlight krävs för att titta på täckningen via CTV.
 2. 2
  Titta franska kanadensiska täckning genom CTV. Besök http://www.rdsolympiques.ca/.
  • Hämta Microsoft Silverlight, om du inte redan har. Silverlight krävs för att titta på täckningen via CTV.

Titta i Frankrike

 1. 1
  Få spel täckning genom francetv. Besök http://www.francetv.fr/sport/les-jeux-olympiques-2012/direct.

Titta på Nya Zeeland

 1. 1
  Watch kanaler Prime (free-to-air) eller sky (abonnent) för TV-täckning.
 2. 2
  Titta isky. Co.nz för online täckning.

Andra europeiska

 1. 1
  Titta eurovision på http:/ / www.eurovisionsports.tv/. Detta kräver att du tittar inifrån EBU (European Broadcasting Union), och ska du uppfylla detta krav, erbjuder direktsändning av alla större evenemang, gratis. (När du klickar Eurovision länken i början av denna punkt kommer att generera ett felmeddelande om du inte är i EBU eller bakom en proxy)

Alternativ / "pirat" metoder

 1. 1
  Om ovanstående metoder inte fungerar för dig, kan du hitta några alternativ. Vissa av dessa kräver vissa tekniska kunskaper för att arbeta. Dessa kan fungera för dig, eller de kanske inte.
 2. 2
  Sök ut alternativa videosekvenser på platser som Justin. TV på. Sök "OS" eller namnet på den händelse du letar efter.
 3. 3
  Titta på foder från länder som har mindre restriktiva visning arrangemang än ditt hem länet. Vissa länder tycker fenomenalt bra visning online för OS. Webben ström av BBC i Storbritannien till exempel visar alla händelser lever och gör att du enkelt växla mellan händelserna. Även om du inte ska få tillgång till BBC fodret såvida du befinner dig i Storbritannien, är det möjligt att lura hemsidan att tro att du är på en annan plats än du egentligen är.
  • Skapa ett Virtual Private Network (VPN) med en server i geografin du vill låtsas att du är i. Det finns många sätt att göra detta även betala 5€ -15 / månad för någon av de många VPN leverantörer på nätet. Innan du registrerar dig för ett konto kontrollera att VPN har en server i det land vars sändning du vill titta på.
  • Om du inte är faktiskt i ett annat land, kan du prova att använda en proxy så att det ser ut som du är på streamingservrar. Använd din favorit sökmotor, hitta en gratis proxy-adress genom att söka efter "proxy lista." Hitta en IP-adress för det land som du väljer, och sedan att ställa in datorn för att smyga in bakvägen. Om du väljer en proxy i EBU, kan du testa det med ovanstående länk.
  • Använd en tjänst som Unblock.us som fungerar ungefär som en VPN för att lura webbplatser som du är i ett annat land än du fysiskt befinner sig.

Titta på repriser och höjdpunkter

 1. 1
  Titta repriser på NBC: s youtube foder. Både IOK på http://www.youtube.com/user/olympic?feature=results_main och NBC på http://www.youtube.com/user/2012nbcolympics?feature=results_main erbjuder video höjdpunkter för spel på YouTube. I fallet med IOK YouTube-kanal, erbjuder de också videor av historiska ögonblick i den olympiska historien.
 2. 2
  Följ OS på sociala nätverk. Varken Facebook eller Twitter kommer att erbjuda live-flöden, men båda kommer att uppdateras kontinuerligt med NBC, fläktar, och varje nyhetskälla i världen.

Ladda ner appar för högdagrar och poäng

 1. 1
  Skaffa den officiella London 2012 delta i app. Den Gå I appen kan installeras på din iPhone, Android eller Blackberry, och inkluderar fördjupad information och guider för spelen.
 2. 2
  Ladda ner den officiella London 2012 resultat app. Den Resultat appen ger dig omedelbar tillgång till olympiska poäng, samt bios för alla idrottare som deltar i spelen.

Visa tidigare spel

 1. 1
  Gå IOK arkivet. För att se höjdpunkterna från tidigare olympiska spel, har Internationella olympiska kommittén ett "arkiv" av tidigare olympiska spel från vilka videor av höjdpunkterna kan nås.
 2. 2
  Söka i arkiven i ett visst land. Alternativt ett antal länder håller enskilda länders register online via arkiv eller speciella evenemang webbplatser.

Tips

 • I allmänhet, kommer du förmodligen hitta det visning online inte kommer att vara lika fängslande eller meningsfullt som att titta på händelsen på en stor TV-skärm. Förslagen här är rekommendationer främst för att fånga upp missade händelser.