Wke

Så att hålla sig aktiv efter skolan för tonåringar

Är du en av dem som går direkt till datorn eller höger framför TV efter skolan och snacks resten av dagen borta? Nåväl, låt dessa tips ger dig ett roligt alternativ sätt att få bra träning efter skolan och fortfarande ha kul!

Steg

Så att hålla sig aktiv efter skolan för tonåringar. Få en grupp av vänner att gå in.
Så att hålla sig aktiv efter skolan för tonåringar. Få en grupp av vänner att gå in.
 1. 1
  Få en grupp av vänner att gå in. Bjud ett gäng kompisar för att komma igång i din nya verksamhet tillsammans. Motion går mycket snabbare när du gör det med en massa knoppar!
 2. 2
  Ta reda på vilken typ av träning du vill göra. Om du är en våghals, kanske du gillar något som bergsklättring eller åka inlines. Om du är lite mer lugn, prova några avslappnande yoga eller en trevlig promenad i parken.
 3. 3
  Gå till YMCA närmast dig eller din lokala park distriktet och se vilka program som erbjuds. Se till att den passar ditt fullspäckade schema och uppfyller alla dina fitness behov.
 4. 4
  Om du inte kan gå till ett gym, försöka prata med dina lärare i skolan gym eller tränare efter något att göra. Många skolor erbjuder sporter som volleyboll, basket, Track and Tennis för att få eleverna att flytta!
 5. 5
  Kör! Löpning använder mycket lite utrustning, får du i form snabbt, och ger dig möjlighet att delta mer aktivt i andra sporter. Börja med långa, långsamma körningar, i ett tempo där du känner dig bekväm. Om du vill, kan du öka takten i dina körningar gradvis efter några veckor.
 6. 6
  Walk. Om andra lösningar inte intresserar dig eller din plats inte lätt mesh med andra former av motion, promenader är fortfarande en av de bästa formerna av motion. En vandrande program kan göras så intensivt som man vill. Du kan börja med så lite som tio minuter och bygga upp därifrån.
 7. 7
  Dans (killar och tjejer)! Hitta en lokal dansstudio eller gym som håller regelbundna klasser och hitta den stil som passar dig. Pröva olika klasser, det finns gott om variation runt och killar kanske du vill prova break dans / Bboy stil. Dess ett bra sätt att hålla sig i form och även du kommer att träffa nya människor. Kontrollera med dansstudio, eftersom vissa klasser är pay as you delta som verkar vara ett bättre alternativ, eller kanske du vill bli medlem i en viss dansstudio, råder jag dig att inte bli medlem direkt för om du tycker att det var inte rätt dansstudio för dig att du inte vill slösa pengar, så bättre att hitta en pay as you go klass först, och på så sätt kommer du bara betala en liten summa för inträde på vissa studios / gym. Om du inte är säker på om klassen komma i kontakt med studion / läraren och be att titta på en klass. Det finns också olika nivåer av klasser så om du har någon erfarenhet spelar det ingen roll, så länge du har passion och drivkraft att lära sig nya färdigheter. De flesta klasser är bara en timme lång och kommer att ha en varm upp i början för cirka 15 minuter. Ta alltid vatten med dig och en ren topp att byta in till om det behövs.

Tips

 • Tänk positivt.
 • Ät hälsosamt.
 • Sätt upp mål.
 • Ha så kul!
 • Drick mycket vätska.
 • Gör ditt bästa.
 • Ha roligt och vara lycklig.

Varningar

 • Se till att hälso-klubb du väljer är inte alltför dyr om det kräver en betalning.
 • Betonar inte ut. Kom ihåg att du gör det här för att ge dig själv något roligt att göra efter skolan som också är bra för din hälsa.
 • Fråga dina föräldrar om tillåtelse först innan du registrerar dig för något utan deras godkännande.
 • Se alltid till att dina föräldrar / vårdnadshavare är medvetna om vad och var du är om du går football / karate / dans / sång klasser osv. enbart för din egen säkerhet, och dina föräldrar sinnesfrid också.

Saker du behöver

 • Motion Kläder
 • Gott vatten på flaska
 • En grupp av nära vänner (tillval)
 • Pengar (tillval).