Wke

Hur att hålla igång

Det är ett faktum att livet kan vara överväldigande ibland. Den ständiga påtryckningar för att se bra ut, att det konstanta trycket prestera bra, ändlösa konkurrensen om rikedom och tillgivenhet, och valfritt antal överraskning bakslag alla göra för en rejäl utmaning.

Mod är helt enkelt en progressiv beslut i ansiktet av motstånd, men ett sådant beslut fortfarande den svåraste typen att göra. Rätt typ av "språklig bränsle" kan få din motor revved upp att skjuta i höjden. Följande artikel ger råd om hur man kan hålla igång i ett liv som tycks aldrig sluta komma på dig.

Steg

Hur att hålla igång. Gratulera dig själv när du når små.
Hur att hålla igång. Gratulera dig själv när du når små.
 1. 1
  Takten själv. Verkligheten själv finns och händer en nuet i taget. Låt inte bördan av hela ditt liv för att vila på er alla på en gång. Fokusera på dig och här och nu och bestämma för dig själv att du kommer att ta livet ett steg i taget. Ta livet en dag i taget från den paradigm som varje dag ger en möjlighet att ta del av och utöva perfektion. Cherish uppfattningen att livet är en odyssé av hopp för de mest eliten Sortera, vilket tyder på att ha en okuvlig tro på att det alltid finns ett bättre än att navigera mot och att det alltid finns en livskraftig möjlighet att du kan ha denna ädla dröm som ditt öde.
 2. 2
  Var medveten om att det finns inga enkla vägar väljer så en givande väg och gå hårt för er. Fixa ögonen på utmaningen innan du med ögat av tigern som skulle en olympisk pol valv idrottsman och verkligen psych dig upp för att springa, hoppa och visa dig värdig av applåder. Vidare, ibland måste man dra dig igenom oönskade upplevelser att komma fram till en önskvärd locale - påminna dig själv om vad du egentligen gjort av och trycker på! Det finns en tydlig skillnad mellan vad som är svårt och det som är omöjligt, mellan att vara trött och att vara maktlös, mellan utmanas och besegras. Uppmuntras att testa gränserna för positiv möjlighet! Ges befogenhet att stanna flyga i utseende och prestanda med stolthet och mod! Kalla styrkan från dina stora inre och yttre resurser för att leva ditt bästa liv! Varför? Tja, varför inte? Starta och inte försumma att hålla placera ena foten framför den andra!
 3. 3
  Gratulera dig själv när du når små. Tiden är alltid framåt, och, med undantag för när du sover, ska du alltid utvecklas också. Inse att långsamma och stadiga framsteg är bättre än ingen alls. Vidare, bara att kunna hålla fast vid din dagliga schema är anledning att fira.
  Inse att för att komma någonstans anmärkningsvärt i livet, du måste vilja det illa nog att plocka upp dig, damm dig av och fortsätta på resan efter varje fall. I själva verket måste man vilja det illa nog att övervinna alla hinder, att ignorera varje distraktion, att verka på alla cylindrar och vissa till och med säga att du måste vilja det plats för framgång hur en drunknande person vill luft i syfte att uppbåda wherewithalen att komma dit.
  Vara din egen hejar trupp applåderar dig, klappa dig själv på ryggen och göra "den lyckliga dansen" som du flyttar upp stegpinnarna.
 4. 4
  Skjut dig själv. Kraven för överlevnad går aldrig bort men ibland ambition eller att naturliga vilja att överleva och kan komma och gå. Det är under dessa tider av förmodade svaghet som en stark self-talk kommer att vara avgörande för att hålla ihop allting. Fullt medveten om att din personliga makt att utföra i dagsläget finns tillgängliga för att utnyttjas.
  Påminn dig själv om hur hårt du har arbetat för att komma dit du är och kom ihåg att det alltid är lättare att bara hålla upp än att hamna på efterkälken och måste försöka fånga upp och hålla upp. Passion är elden som otvetydigt kommer att driva dig men det kan inte tvingas, så hitta din sanna passion och låta det driva dig framåt.
  • Inse att när det gäller att hantera företag som det är bäst att "bara göra det" och låt motivationen ikapp stället för att tillåta en tillfällig brist på motivation att hålla dig tillbaka i livet.
  • Det är oerhört viktigt att fira rikedomen av dig men inser att du samtidigt kan utnyttja känslor av avund och sund konkurrens för att köra dig successivt bättre när det som du eftertrakta från en annan också kan realistiskt uppnås av dig - det obehag av att känna underlägsen i alla hänsyn kan öka din arbetsmoral och luta dig att anta strängare normer för dig själv om vad som är och inte är acceptabelt.
  • Eftersom tiden går oavsett vad det är viktigt att du bestämmer i förväg där du vill vara i livet genom särskilda tidsfrister och hålla dig ansvarig för att faktiskt komma dit.
  • Om du förhala vilket är att fördröja eller förhindra starten, progression eller slutförandet av en nödvändig uppgift då att inse att för att göra en sådan är att krympa som person eftersom du inte skulle vårda denna aspekt av er som stiger till utmaningar. Mata flitiga dig och svälta lata dig genom att uppmuntra, träna och belöna etik och kvalitet. Livet är verkligen en möjlighet att sväva stratospherically så aldrig nöja sig med medelmåttighet.
 5. 5
  Styr vad du kan kontrollera. I livet människor sällan "vet" vad de ska göra, men vi alla "bestämma" vad vi ska göra. Likaså vi sällan "vet" vad som kommer hända i framtiden, men vi alla har kapacitet att "bestämma" eller planera vilken typ av framtid vi vill uppleva. Planering är viktigt att du har en känsla av att kunna hantera livet i motsats till känslan som livet har att göra med dig. Svara på problem med planering i stället för att oroa, och om du ändå väljer att oroa sig, då planera för en del av din dag på sig att oroa.
  Var medveten om att göra det mesta av nu (det) är den bästa förberedelsen för hinder i framtiden och du kan lämna vissa broar som ska korsas om och när du kommer till dem. Var medveten om att precis som du kanske möter dessa broar, du också inte någonsin kan möta dem. Göra realistiska planer och noggrant utföra dem. I livet har du alltid valmöjligheter. Att välja ständig tillväxt är att välja stabilitet och det bästa av livet för dig själv. Alla andra val och dysfunktionella i motsats till uppfyllelse kommer bli din.
 6. 6
  Leta upp och begrunda himlen, varför är det även där? Nå upp till himlen utan förbehåll och du kan träffa molnen men om du når för ingenting du kommer absolut att gå ingenstans. Vara säkra på att du är mer benägna att få vad du vill ha ut av livet genom att fokusera på det än genom att låta ödet bob dig tillsammans.
  Även om du känner att du inte får exakt vad du syftar på, är det troligt att vad du får är mycket mer överens med dina preferenser än att bara låta andra göra de val för dig. Ha en himmelsk öde livfullt i åtanke som engagerar dig för att vara ostoppbar, orädd och obeveklig i utöva själv att nå ditt önskade mål.
 7. 7
  Var flexibel. Saker kommer sällan går precis som du har planerat för dem att och olyckliga saker kan - och gör - hända, helt oväntat att de bästa av oss ibland. Situationer med avseende på ekonomi, relationer och hälsa är inte lätt att navigera. Så ha detta i åtanke och vara redo att anpassa sig och svara på obekväma och obekanta vid behov. Det finns utan tvekan inget fel med lite klaga och när saker inte går din väg, så länge det inte blir i vägen för dig fungerar effektivt och inte förvandlas till ditt sätt att se världen hela tiden.
  I sin enklaste form, betonar en klok truism att om du fortsätter att göra det du alltid har gjort, kommer du att fortsätta få det du alltid har fått. Öppna ögonen och inse när förändring kan vara avgörande för att få dig dit du skulle föredra att vara i livet. Ja, det är svårt, men det är ännu svårare att hålla fast i gamla hjulspår, ursäkter - ursäkter så småningom slut, medan möjligheterna att fånga ögonblicket inte.
 8. 8
  Njuta möjlighet att leva. Så vitt vi känner till livet händer att varje person bara en gång och det är inte för evigt. Även om du tror att du har en chans att leva igen, har du ett ansvar att göra detta livet räknas. Ha detta i åtanke om tankar bara vill det till att vara över någonsin uppstår och göra varje dag en som du kan se tillbaka på med stolthet och glädje. Döden är naturens bästa uppfinning ändå att se till att folk inte slösar tid. Tid är din mest värdefulla resurs och det faktum att det är begränsat skapar mer av en impuls att endast de viktigaste aspekterna av livet för att ockupera den.
  Passionerad boende handlar om att inte hålla tillbaka - ge ditt allt till livserfarenhet. Självhjälp gurus har populariserat begreppet "döende tomma" och ditt arv bör vara att du helt utmattad dina gåvor för upphöjning av mänskligheten under din tid som en medveten åkande av universum. Odla det tänkesätt som du kommer att göra det mesta av livet och att du kommer att göra det bästa av varje situation som du befinner dig i livet:
  • Räkna med att göra misstag då och då, men lära av dem.
  • Öva korrekt hållning och ta hand om dig själv fysiskt, mentalt, känslomässigt, andligt, ekonomiskt och socialt.
  • Behåll din och din törst för äventyr.
  • Omfamna de enkla nöjena i livet, och dina kära, och med varje andetag uppskatta det blotta faktum att du fortfarande lever.
  • Inse att de mest upplyftande relationer och produktiva mål är de som förföra dig (ja, du bokstavligen kär i) för att helt ägna sig att säkra framgången för dem.
  • eftersom du är viktiga för dig och verkligen odla intuitiv känsla som varje person naturligt besitter att du allvarligt är avsedda för mer, bättre och högre.
 9. 9
  Ta regelbundna pauser. Livet kan visas som en till synes oändlig att-göra-lista, men innan klagar på detta sakernas tillstånd, bör du komma ihåg att bara döda människor har ingenting att göra. Kom också ihåg att det är troligt att ju förr du börjar en betungande uppgift, desto snabbare kommer du att slutföra det.
  Förutom att få tillräcklig sömn varje natt för att börja varje dag utvilad, kan det vara värt att schemalägga några pauser under dagen för att ha något att se fram emot och att följa upp hur väl varje dag är på väg och om några justeringar behöver gjort, ta pauser uppdaterar din kreativitet och energi och ger dig tillbaka en del av den tid du känner glider iväg.
  Också ta lite tid varje vecka för att tänka på de människor, platser och saker som berikar ditt liv och tänka ut sätt att tillåta dig själv att ha så meningsfullt liv som möjligt. Det är en stor värld där ute med musik, filmer och böcker som du kan tillåta i ditt personliga utrymme, som var och en kommer du att göra ditt bästa.
 10. 10
  Håll lite perspektiv. Slutet-of-life-som-vi-vet-det har länge förutspått, i själva verket under de senaste nittio åren eller så, har det varit planerad att anlända ungefär vart femte år, eller ungefär var femte minut, beroende på vem du var pratar med. Och ändå är du här idag, tittar på något på internet.
  Tänk på de människor du har känt i din livstid. Vi kan alla minnas massor av människor i varje tid av vår personliga historia, och av människans historia, att behöva göra obekväma kortsiktiga och övergångar, för alla typer av långsiktiga och kortsiktiga skäl.
  Begrunda om det är klokt att låta oro när det gäller relativt tillfälligt obehag att beröva dig den eviga stolthet att leva upp till dina förväntningar på dig själv och eventuellt även andras förväntningar på dig? Inse att en sådan skulle vara oklokt och modigt starta dig på en uppåtgående bana.
 11. 11
  Rikta ditt tänkande medvetet. Tankar är fordon, och kan styras av dig. Alla är besvärade i varierande grad, av stressande händelser och även av lyckligt liv-förändringar. I var och en av dessa situationer folket hade val om hur man känner, hur man reagerar och hur man ska prata om det. Alla upplever varierande grader av ställföreträdande (oroa välfärden för vänner och kära). Det är viktigt att ventilera om det, och det är viktigt att lägga upp strategier vad man ska göra åt det också, med människor som kommer att uppmuntra dig och hjälpa dig något sätt de kan.
  Vissa saker är omöjliga, medan vissa saker är möjliga, men tills du tror på dig själv tillräckligt för att konsekvent försöka klättra en viss berg, kommer du inte riktigt kunna skilja mellan vilka ambitioner hör hemma i vilken kategori. Självkontroll börjar med intern negativ tankekontroll. Inse att ditt bästa liv väntar på dig och arbeta ditt hjärta ut för att få till det.
  • Om du lider av en psykisk sjukdom, vara säker på att du får rätt vård för att hjälpa dig att arbeta igenom det. Men också inse att hela vägen tillbaka till wellness vilar inom dig när du återhämta sig, och detta kräver inför negativa self-talk och övervinna den.
 12. 12
  Prioritera din tid och allt annat. Slösa inte tid på att oroa när du kan spendera samma energi strategizing och förfina insatser för att hantera eventuella kamper eller ambitioner du nu står inför.
  I ansiktet av motgångar, ta en stund att bedöma vad som verkligen kan göras om en viss situation. Psykisk hälsa experter rekommenderar att frågan "Vad gör vi nu?" och identifiering av vad som verkligen är i motsats till vad som kan vänta. Var uppmärksam på förekomst i ditt liv när det är klart att du inte gör det bästa eller klokaste användning av din tid och bli medvetet självkorrigerande.
  Om du har tid att klaga och ogillar och visualisera värsta scenarierna, kan du göra mer tid genom att använda samma mängd energi att vara kreativ och ha kul med någon del av detta. Verkligen.

Tips

 • Det är psykiskt hälsosamt att alltid ha bättre själv, men samtidigt är det också bra för psyket att spendera mer tid att vara tacksam för det goda som finns i ditt liv snarare än missnöje om det goda som är frånvarande från ditt liv.
 • Reflektera på några av dina bästa stunder, eller ögonblick av triumf, och kom ihåg att tuffa tider varar inte, tufft folk gör.
 • Inse att problemen är en daglig del av livet, men inser att de håller mänskligheten alert, konstruktivt upptagen och växa i kunskap, styrka och vårt behov av varandra.
 • Endast öde och din reaktion på den, kommer att välja vad som är viktigast i dag, och hur intressant imorgon kanske.
 • Det är värt ett försök att be eller öppna dig till kosmos eller källan till alla ting för en styrka bortom dig själv att ge dig att ta flyget.
 • Du kan alltid vänta till senare för att avgöra vad de bästa och sämsta aspekterna av igår var.
 • Inse att det bästa råd i världen inte kan hjälpa dig om du inte är disciplinerade nog att tillämpa den och inser att nu är alltid den bästa tiden att börja på vägen till att leva livet på dina drömmar.
 • Vårda din äkthet genom att låta din naturliga väsen att orkestrera ditt liv.
 • Tänk på att livet är svårt för alla och så försök att inte stapla dina bekymmer på annans vagn, såvida de inte är en nära vän eller släkting som du kan prata med, i vilket fall det kan vara värt det.
 • Säg bara tillräckligt om det för att reda ut det, eller, om du behöver, även journal till dig själv, eller blogga om det.
 • Om vägen framåt presenterar skrämmande hinder från alla vinklar så ska du välja den mest försiktiga vägen och se vart det tar dig till skillnad från att förlamas av passivitet.
 • Gör konstruktiva insatser i den ordning som du behöver.
 • Upprätthålla en sund balans mellan arbete, vila och lek.
 • Kom ihåg att det finns alltid hopp.
 • Tänk ditt mål för tillfället och få tunnelseende eftersom när du är konsekvent inriktad på uppgiften allt annat brukar falla på plats när det gäller att uppnå detta mål.
 • Bär dig med en extra känsla av stolthet om du arbetar för att axla bördan av din egen överlevnad och komfort och kanske också andras eftersom bära din egen vikt är det som är mest ädelt om vuxenlivet.
 • Håll dig lugn genom att delta i en daglig rutin av djupandning och försiktig stretching.
 • Om du måste tvinga dig själv att göra något, fråga dig själv varför du gör det. Antingen du påminna dig själv om dina egna verkliga långsiktiga skäl, eller du får veta att du kunde göra något annat istället.
 • Var försiktig med vad du öva med hänsyn till ditt val av ord och handlingar eftersom vanor håller fulländade över tiden som kommer att göra eller bryta ditt liv.
 • Livet är en non-stop resa och varje ögonblick är destinationen så fördjupa dig i detta så ofta som möjligt.
 • Snabbt att upptäcka att det inte finns någon magi inblandad i att göra det till toppen, det är bara vanlig gammaldags hårt arbete och sunt förnuft.
 • Tänk på hur du kan vända en dålig situation runt till din fördel. Om du förlorat ditt jobb, fråga dig själv om det är vad du verkligen vill göra för en levande och damma av dina drömmar - det är bättre att gå ut allt för vad du verkligen vill. Om du fick jilted, tänk på de saker du argumenterat om med ditt ex och hur du kan få tillsammans med någon som är lättare att komma överens med.
 • Du kan alltid göra skratt så mycket av en prioritet som tårar, eller tillgripa enbart observation, om det fungerar bäst just nu. Inget behov av att utvärdera eller märka dina känslor just nu - bara känna dina känslor.
 • Resan i livet har bittra stunder och söta stunder och en positiv, praktisk och förnuftig inställning till resan kan göra bittra stunder drägligare.
 • Konsekvenserna av underpresterande i livet kan vara en lägre levnadsstandard med ökad exponering för fara och obehag så kom ihåg att livet är en sink-eller-simma arena.
 • Inse att livet är främst om att konsekvent arbeta för att bevara livet på en bekväm standard att ha en fylligare uppskattning av dess värde och använda dina gåvor, njuta av nöjen tillgängliga för dina fem sinnen, dyker upp och utför på din topp ses upp till, älska och bli älskad och att lära känna sig själv djupt.
 • Fastställa prioriteringar för dig själv och eliminera oväsentligheter för att hålla livet enkelt.
 • Gör inte misstaget att tro att en nedstämdhet är oöverstigliga - de kommer och de går, och de kommer igen - ett oväntat leende från en främling, en kram från en kär vän, en äkta "tack" från en vän för ett favör, korsar vägar med en herrelös fjäril eller ens skrattar åt en av dina egna klumpiga misstag är allt det kan ta för att lyfta ditt humör.
 • Eller värma upp med den enklaste delen, för att få lite fart för att ta itu med de svåra uppgifter. Använda vilken av dessa strategier som faktiskt fungerar för att få saker gjorda. Ibland beror på vad uppgiften är.
 • Närma varje nytt mål genom att besluta att följa den "nödvändiga" tillvägagångssättet för att uppnå det oavsett upplevt svårigheter eller acceptera att du har beslutat att inte nå målet och glömma det.
 • Tackla de mer utmanande aspekterna av ett projekt innan de mer triviala aspekter att säkerställa största möjligheten till ett lyckat resultat.
 • Varför tycker om en avlägsen framtid? Livet kommer att vara helt annorlunda än vad du tror. Koncentrera dig på nuet och vad som kommer att bli, kommer att bli.

Varningar

 • Om ett öde som ringer till dig då är det bättre att överlämna sig till de höjder som väntar dig och gå vidare med en intensitet av fokus och ansträngning snarare än att riskera förödelsen av ånger och misslyckande som samtidigt inte slutgiltigt kan vara ganska deprimerande.
 • Trots alla framträdanden ihåg att alla upplever tider då det verkar svårt eller omöjligt att hålla igång.
 • Om du upplever en ihållande kamp för att hålla dig själv att gå bör du överväga att se en psykoterapeut eller psykiater för bedömning och / eller hjälpa till att få klarhet om arten av dina problem och hur man kan övervinna dem.

Saker du behöver

 • Willpower
 • Konsekvens