Wke

Hur att köpa kondomer

National Institute of Health (NIH) har bekräftat att kondomer är att förhindra spridningen av hiv och sexuellt överförbara sjukdomar. Dessutom, enligt vissa studier, kondomer är 97% säker på att undvika graviditet. Att köpa kondomer på lokala apotek kan vara en besvärlig upplevelse. Denna artikel kommer att hjälpa dig att överväga olika alternativ innan du går in i butiken, och även ge några alternativ till att köpa i butiken.

Steg

Hur att köpa kondomer. Ta reda på om din partner har en allergi mot latex.
Hur att köpa kondomer. Ta reda på om din partner har en allergi mot latex.
 1. 1
  Ta reda på om din partner har en allergi mot latex. Om så är fallet, kommer du behöver för att få polyuretan (Trojan Supra) eller polyisoprensegmenten (Livsstil Skyn ​​eller Avanti Durex) kondomer.
 2. 2
  Välj mellan smord eller osmord kondomer. Smorda kondomer är mindre benägna att bryta.
 3. 3
  Tänk spermiedödande kondomer för extra skydd om du planerar att använda kondom som en graviditet förebyggande åtgärd. Var medveten om att spermiedödande medel ibland kan orsaka biverkningar såsom irritation, sveda och urinvägsinfektioner.
 4. 4
  Besluta om storleken av kondom du behöver. Tänk på att den genomsnittliga längden på en kondom är 190mm (ca 5 "). Mindre kondomer kan namnges Snugger Fit (Varning Wear Iron Grip eller Livsstil Snugger Fit). Om du letar efter en större passform, är din bästa insats Trojan. magnum XL, Livsstil XL, Durex XXL eller One The Legend Den största av dem alla är Durex XXL -. 235mm Du kan leta upp på nätet kondom storlek på specialitet webbplatser.
 5. 5
  Bestäm vilken form du föredrar. Olika former kan lägga njutning för honom eller henne, och vissa kan fördröja orgasm. Vissa kondomer har vridna huvuden, olika smaker och dofter. För att lägga till känsligheten, kan du överväga tunnare kondomer (Okamoto Crown Hud Mindre Hud).
 6. 6
  Köp dem online. Detta är särskilt användbart om du känner dig obekväm att köpa kondomer i farmaci eller stormarknad. Vanligtvis kommer du att få professionell rådgivning om du skickar ett e-postmeddelande, och ditt paket kommer fram i en diskret låda för att undvika pinsamheter.

Tips

 • Kontrollera att du har minst 2 kondomer i din ägo. Ibland kan man bryta eller inte vara tillräckligt för en HELA NATTEN lek.

Varningar

 • Om du använder osmord kondom och planerar att tillämpa ett smörjmedel, se till att smörjmedlet är kompatibelt med materialet i din kondom. Använd inte oljebaserade smörjmedel på en kondom.
 • Dubbelkolla på slutdagen innan du köper en kondom.