Wke

Hur att le för bättre hälsa

spelar en mycket viktig roll för att upprätthålla och förbättra din hälsa, både fysiskt och känslomässigt. Som Phyllis Diller sa en gång: Ett leende är en kurva som sätter allt rakt, och leendet kan hjälpa dig att stå ut, förbättra människors uppfattning om din attraktionskraft och lindra all stress du kan ha drabbats. Och om du fortfarande inte övertygad, det finns belägg för att de som ler ofta lever i genomsnitt 7 år längre än de som sällan trolla en vanlig leende.

Ett roligt sätt att förbättra din fysiska och psykiska välbefinnande, är leendet gratis och alltid tillgänglig genom val och den här artikeln undersöker hur du kan le för att vara friska.

Steg

Hur att le för bättre hälsa. Smile för att hjälpa ditt immunförsvar att fungera bättre.
Hur att le för bättre hälsa. Smile för att hjälpa ditt immunförsvar att fungera bättre.
 1. 1
  Le till. Stress är lätt visas i våra ansikten. Smiling hindrar människor från att se alltför trött eller överväldigad. När du är stressad, försök att sätta på ett leende, eftersom det kommer att göra dig glad, och du kommer att visas lycklig. Dina känslor om stress kommer att sänkas på de endorfiner som är förknippade med leende släpps, och smittsamheten av ditt leende kommer att bidra till att göra andra lyckliga. När andra är glada, kommer du att känna dig ännu gladare på att du hjälpa andra att må bättre. Du kan även börja skratta, och om så är fallet, kan andra gå i. Det visar att från att vara ledsen, kan du börja skratta med hjälp av ett leende.
 2. 2
  Smile för att hjälpa ditt immunförsvar att fungera bättre. Smiling medför en känsla av avslappning, och det är avslappning som hjälper ditt immunsystem att arbeta mer effektivt. Du kan minska risken för sjukdomar såsom och influensa genom att le, förutom att få en säsongsbunden influensa vaccin,, äta rätt och leva en hälsosam livsstil.
 3. 3
  Förstå att le hjälper dig att hålla positiv. Ett enkelt test för att visa dig hur ler håller dig positiv är att le. Då måste du försöka tänka på något negativt, men håller leende, annars testet inte kommer att fungera. Du kommer snart att se att det är svårt att kombinera den negativa tanken med leende! När vi ler, är vår kropp och själ att skicka oss ett meddelande om att allt är okej, och att livet är bra. Ler kommer att bidra till att lyfta depression och sorg, och med frekvent användning, fungerar bättre än någon typ av medicinering för att befria dig från stress. Dussintals studier visar att om du är positiv, du är mer sannolikt att leva längre, ett tillstånd av att vara som också bidrar till att avvärja sjukdom.
 4. 4
  Le till. Den används för att le lyfta ansiktet uppåt, vilket gör att människor verkar mycket yngre. Gå inte för en onaturlig och dramatisk leende, bara försöka att le hela dagen naturligt.
  • .
 5. 5
  Använd dina leenden för att öka dina chanser att leva längre. De som ler tros leva i genomsnitt 79,9 år, medan partiella smilers lever i genomsnitt 75 år, och icke-smilers lever i genomsnitt 72,9 år. Den enda slutsats som kan nås från detta är att le varje dag. Även om det inte garanterar att du kommer att leva längre, kommer du att känna en hel del bättre för det hela ditt liv! Uppenbarligen liksom ler, också uppmärksamma lämplig träning, äta rätt och leva en hälsosam livsstil.
 6. 6
  Le till lindra smärta. När du är i smärta, fysiskt eller psykiskt, le. Leende frigör endorfiner och serotonin - endorfiner är naturliga smärtstillande medel. Tillsammans utgör dessa två kemikalier få folk att känna mer klara när de är i smärta. När någon är ledsen, och deras vän kommer över och gör personen skratta till person upp, den resulterande leende och skratt lindra smärta.
 7. 7
  Smile hjälpa sänka ditt blodtryck. Om du är en person som lider av högt blodtryck (hypertoni), då är det rekommenderat att du ler mycket mer. När du ler, bör du se en markant minskning av blodtrycket:
  • Om du har en blodtrycksmätaren, så du kan bevisa detta svar. Sitt en stund och läsa. Smile i några minuter, och sedan läsa samtidigt fortfarande leende. Sedan mäta blodtrycket med din blodtrycksmätare. Du bör märka att ditt blodtryck har gått ner mätbart.
  • Naturligtvis är ler inte svaret på. Var noga med att vara under din läkares vägledning, emot all omsorg och uppmärksamhet som krävs för att behandla din sjukdom.
 8. 8
  Smile att göra själv verkar mer framgångsrika. Människor som ler verkar mer självsäker, är mer benägna att bli befordrad, därför att de kommer att sätta sin chef i ett glatt humör, och är mer benägna att bli kontaktade av många människor, samt gör fler vänner. Le mot, och du kommer att se att folk kommer att reagera på dig annorlunda. Smile att bidra till att sätta människor på deras lätthet och du kommer att känna en mycket mer tillfreds också. Ytterst är leendet ett enkelt sätt att förbättra din mentala välbefinnande genom ökade och bättre relationer med andra människor.

Tips

 • Leende förändrar människors humör. När du känner dig ledsen, leende. Ditt humör kommer att bli lyckligare. Leende lurar kroppen till att förändra ditt humör till det bättre - även om du fejkar leendet initialt. Bara le varje gång att du är ledsen, och du kommer att vara friskare totalt.
 • Bär kläder som framhäver den goda viljan och vänliga avsikter ditt leende:
  • Gult är färgen för pålitlighet och lycka. En mjuk gul är ofarlig och vänlig. Varma färger från gul familjen är välkomna. Guld, brunt och guld-apelsiner, är alla pålitliga färger av vänskap.
  • Blues är passiva och lugna färger. I det visuella språket, mjuka blues projicera en lugn och tyst lugn.
  • Undvik reds som kan upplevas som aggressiv och hotfull.

Varningar

 • Ett falskt leende kan få dig att se falska, nervös, eller till och med farlig, så att inte bara försöka sätta på ett leende utan att först öva eller sätta dig i en glad sinnesstämning. Du kan upptäcka en falsk leende från ett äkta (eller Duchenne) leende - en falsk leende är en där mungiporna inte dök upp, eller munnen är enbart leende, med ingen förändring alls i ögonen. Du vet det när du ser det som du plocka upp subtila ledtrådar kroppsspråk som förvirrar dig till smiler avsikt, och om det är du som gör falska leende, kontrollera dina känslor för att veta om du menar det leendet. Men tvinga dig själv att le är bättre än att inte ler alls och om du fortsätter, kan ett äkta leende uppstå.
 • Inte Le att utnyttja människor. Om du gör någon göra allt du ber bara genom att le, sluta. Det betyder, och folk kommer att fånga den och kommer inte gillar dig så mycket.