Wke

Hur att motivera dig själv att träna

Du vet att du behöver för att träna, men du känner (eller dagen efter det... eller dagen efter det). Här är några tips för att få dig att träna NU.

Steg

Hur att motivera dig själv att träna. Gör något litet, just nu.
Hur att motivera dig själv att träna. Gör något litet, just nu.
 1. 1
  Gör något litet, just nu. Att gå hela vägen till gymmet, eller få dekorerad i din jogging växel, eller gör vad det är du känner att du borde göra uppenbarligen verkar vara för mycket arbete. Så bara göra tio armhävningar eller jumping jacks. Easy. Och oftast är det bara tillräckligt för att få din puls att gå en liten bit, och gör du känns som en lite mer motion skulle inte vara så illa...
 2. 2
  Gör en full body workout på mindre än 5 minuter. Döda "Jag har inte tid" ursäkt genom att utveckla en rutin som engagerar varje muskel i kroppen på bara några minuter. Du kommer förmodligen inte eller bygga muskler gör detta.
 3. 3
  Suppleant stillasittande, improduktiva aktiviteter med friska. Till exempel göra en ansträngning för att gå till gymmet varje gång du skulle istället för att titta på en TV-show som du egentligen inte gillar efter en du gillar. Du kommer att känna sig motiverade att utöva varje gång den gamla, föråldrat aktiviteten kommer upp i ditt sinne, och inte ont om tid på grund av den nya övningen vana.
 4. 4
  Overcome förhalning använder själv prata. Du är förmodligen berätta dig något liknande "jag borde träna just nu. Om jag inte träna, jag kommer aldrig att komma i form." Detta uttalande har många dolda hinder. För en sak, bör känna sig som du gör något gör det verka som arbete, eller en skyldighet. Det är inte roligt. Du är också att tänka på vad som kommer att hända om du inte tränar - med andra ord, du hotar dig med straff (bilden av att vara olämpliga). Undermedvetet, du översvämma dig med negativitet. Istället, kom ihåg att motion är ett val, och det handlar om om du vill, eller inte! Och istället för att tänka på hur du kommer att se ut om du inte träna, tänka på hur bra du skulle se ut om du gjorde!
 5. 5
  Få halvvägs där. Om du vill gå till gymmet, men bara inte känner för det, åtminstone bara köra själv till gymmet, och berätta för dig att om du fortfarande inte känner för att träna, kommer du gå hem. Oddsen är, men när du är det, kommer du inte känna som att köra hem. (Men om du gör, det är OK också. Men du förmodligen inte.) Sedan berätta själv kommer du bara gå på löpbandet i 10 minuter, även om din träning rutin innebär mycket mer. Bara säger själv att göra en sak, utan att behöva engagera sig i något annat, kommer att göra saker och ting mycket lättare. Och snart kommer dina endorfiner tar över.
  • Om din form av motion innebär att gå utanför, är ett bra första steg för att få klädd och bara sitta utanför. Ett bra nästa steg är att gå. Du kommer att upptäcka att när du är klädd för att gå och gå, inte utövar verkar som en så stor sträcka.
 6. 6
  Sätt upp ett mål för dig själv. Anmäl dig till en välgörenhetsorganisation promenad eller kör som kommer att uppmuntra dig att träna. När du har en uppsättning datum att arbeta mot, har du ett mål i åtanke när du tränar. Känslan av prestation när du är klar kommer att uppmuntra dig att registrera dig för en annan eller att bara fortsätta vara fit.
 7. 7
  Hypnotize själv använder den bästa mig tekniken. Hypnos är ett tillstånd av intensiv koncentration, när din hjärna är extremt mottaglig. Den "Bästa Me Technique" är en form av hyperempiria, eller förslag-förbättrad upplevelse, som uppmuntrar dig att i förväg uppleva förverkligandet av ett mål. Se videon nedan för mer insikter om hur självhypnos kan hjälpa dig bli motiverad att träna.
 8. 8
  Handel vikt för kontanter. A 2007 visade att ju mer du betalar folk för att gå ner i vikt, desto fler pounds de hoppar över en tremånadersperiod. Om det finns någon som håller tjata dig att gå ner i vikt, be den personen om betalar dig för varje kilo du förlorar. Om din arbetsgivare är själv försäkrad, kan han eller hon överväga att anlita tjänster från ett företag som utvecklar belöning program för att uppmuntra anställda att gå ner i vikt.
 9. 9
  Få tillbaka på hästen. Har du inte utnyttjat för en vecka? En månad? Ett år? Ett decennium? Vem bryr sig? Straffa inte dig själv. Tänk inte på hur svårt det är att komma i form.. Vill du komma i form? Sedan träna. Så småningom får du fart som går, och du kan finjustera din rutin. Men det kommer att komma naturligt, från att må bra om dig själv och vill ta bättre hand om dig själv. Tills dess, bara etablera sig i din hjärna att arbeta ut det är ett val, ett roligt val.

Prova spel stickprovsförfrågan

 1. 1
  Använd TV för att hjälpa dig att räkna ut. Välj din favorit show, och göra en lista över saker som händer minst en gång per episod. Para ihop varje punkt på listan med en övning. När du tittar på, pausa showen och gör övningen varje gång något på din lista som händer. Kolla in några exempel spel nedan.Tips

 • Gör en spellista med upptempo låtar som gör att du vill flytta! Det är svårt att sitta still när du lyssnar på en fartfylld låt. De bästa som hjälper dig att ta dig bort smärta och tryck till nya gränser.
 • Försök att träna med en partner. Det är lätt att prata dig ur träna om du är den enda personen du ska svika. Att sätta upp en viss tid och plats för att träna och binda dig till en vän som du kommer att vara där kan radikalt förbättra dina odds för att hålla sig med ett program.
 • Ha kul! För vissa människor, innebär detta att träna med en kompis. För andra innebär det att lyssna på en viss typ av musik. Ibland innebär det att spela en fotbollsmatch eller fotboll istället för att använda en maskin. Den största vägspärr för att träna är att se det som "arbete". Så tänk på alla de saker du har inga problem att hitta motivation att göra utanför arbetet, och hitta ett sätt att koppla ihop dem. Älskar du att läsa? Läs medan du rider en stillastående cykel. Älskar du att dansa? Ta ett aerobt intensiv danslektion, som salsa eller swing. Älskar du att titta på TV? Få en mini stepper till och använda det under reklamfilmer. Eller utmana dig själv att göra X armhävningar eller crunches innan ditt favoritprogram på igen.
 • Placera en spegel i närheten av din träning station! Titta i spegeln medan du tränar kan ge dig en liten boost att träna hårdare.
 • Använd hantlar under träning där det är lämpligt.. Det kommer att hjälpa dig att forma din kropp snabbt.