Wke

Hur att skratta

Vill du obligation med en ny grupp av människor? Du kan täcka alla dina kläder i lim, eller, om du är på en budget, kan du bara skratta med dem. Om du någonsin har varit den enda personen i en grupp som inte fick ett skämt, har du förmodligen redan vet att skratt är oerhört viktigt att framgångsrika sociala interaktioner. Forskare har funnit att ömsesidigt skratt hjälper människor att känna sig hemmastadda runt varandra, och skratta när andra skrattar gör de andra mer benägna att acceptera dig in i deras grupp. Om du har ett extremt högt eller mycket irriterande skratt och det är pinsamt för dig att skratta, oroa dig inte: alla har olika skratt. Bara försöka att inte irritera andra.
Vad mer, visar forskning att skratt verkligen kan vara den bästa medicinen, skratt ger en kraftfull träning för att strama åt magen och stärka ditt hjärta, och regelbundet skrattar kan stärka ditt immunförsvar. Lyckligtvis kan nästan alla skratta. Ifall du behöver några tips, men, har du kommit till rätt ställe.

Steg

Hur att skratta. Tänk på något du finner roligt.
Hur att skratta. Tänk på något du finner roligt.
 1. 1
  Tänk på något du finner roligt. Inte helt överraskande, är det enklaste sättet att skratta för att tänka på något som du personligen finner mycket underhållande. Det verkar vara en no-brainer, men det kan vara användbart för de tillfällen där alla men du skrattar åt ett skämt. Varför skulle du vill skratta bara för att andra skrattar? Skratta tillsammans med en eller flera personer visar dig hur man har att roa sig själv.
 2. 2
  Smile. Om du inte vill att fejka... er, skapa ett skratt, börja med ett leende. Forskare har funnit att äkta skratt nästan åtföljs av sammandragning av cirka 15 ansiktsmuskler, varav de flesta är samma som du använder när du ler. Kom ihåg att le med ögonen liksom din mun. Ler inte bara är en del av den naturliga skratt reflex, det kan faktiskt sätta dig på bättre humör och göra dig mer benägen att skratta.
  • Ler har visat att du känner dig bra, alltså ett leende föregår skratt, eftersom du måste må bra innan du skratta.
 3. 3
  Skratta vid lämplig tidpunkt. Äkta skrattar nästan alltid börjar vid slutet av en fras eller mening. Det är, inte avbryta de inte talade fraser, utan snarare punktera tal när högtalaren normalt paus för att andas eller starta en ny tanke. Du har säkert märkt att stand-up komiker, till exempel, pausa vid vissa tider under eller efter deras skämt. Dessa utrymmen för skratt, och om en komiker hade lungkapacitet och fräckheten att leverera en två-minuters monolog utan att någonsin pausa, är det mycket möjligt att ingen skulle skratta, oavsett hur roligt rutinen var.
 4. 4
  Matcha dina vokaler. En typisk skratt består av korta läten, alla med samma vokalljud. Så, till exempel, "ha ha ha" kommer att låta som en normal skratt, liksom "bo ho ho," men "ha ho ha" bara låter konstigt. Och lite läskigt.
 5. 5
  Tajma dina läten. Forskning visar att de enskilda läten som utgör en "naturlig" skratt är omkring 210 millisekunder från varandra. Precisionen i denna statistik är värdelös, eftersom det varierar runt fyra per sekund, och komikerna har gjort narr av begränsningar i kulspruta tempo.
 6. 6
  Känn det i magen. Du har din timing och vokaler rätt, men om du bara säga "ha ha ha" människor är benägna att tro att du antingen är stamning eller hånar dem. Om detta inte är önskad effekt, kom ihåg att ihållande eller frekventa skratt är ett beprövat sätt att stärka och tona magmusklerna. Anledningen är naturligtvis att ett gott skratt använder dessa muskler till ganska kraftfullt utvisa korta skurar av luft. Öva detta genom att göra ditt bästa gapskratt-det behöver inte nödvändigtvis vara högljudda under en minut. Du kommer att känna brinna. Du kanske vill sitta om du försöker detta, dock så skratt kännetecknas av oregelbunden andning och är faktiskt liknar kippar efter luft.
 7. 7
  Taper ditt skratt. Den typiska skratt startar relativt högt och sedan smalnar successivt av. Även om detta är inte alltid fallet, skrattar som ökar i volym eller att sluta abrupt är allmänt misstänksamma. Och kom ihåg, skrattar visar folk att du är nöjd. Så, ha kul med det och bry dig inte om vad folk tycker om ditt skratt. Alla har hans / hennes egen unika skratt, och alla kommer att älska att höra er!
 8. 8
  Titta på en av dina favorit komedier, eller be dina vänner för en rolig film de har nyligen sett. Du kan gå och se den med dem för mer skratt.
 9. 9
  Snacka om något glad eller rolig. När din vän förolämpningar läraren, eller när din syster påminner om den tid hon gjorde något roligt.

Tips

 • Ha din egen känsla för humor också. Gör din egen skämt-något som är riktigt roligt för dig.
 • Du behöver inte skratta åt allt som andra säger.
 • Även den bästa skratt är i allmänhet från en person, är det bra att gå online och söka efter roliga citat, skämt, bilder, berättelser, etc.
 • Se till att ditt sätt att skratta är acceptabelt för andra genom att titta runt när du skrattar. (Om så, bra. Om inte, jobba på det.)

Varningar

 • För mycket "skratt" kan få folk att tro att du har allvarliga psykiska problem.
 • Liksom är fallet med andra former av kroppsspråk, är det svårt att fejka skratt, och om du är övertygande, kan folk misstänker att det är något bluff om dig. Ofta skrattar högre än vad som kan hanteras, som vi ofta gör när fejkade skratt, resulterar i en stor hosta lämnar halsen i en nästan "strypt" tillstånd. Bättre vara originell än att vara ledsen.
 • Alltid följa råd från din läkare, och om du någonsin uppleva smärta eller obehag när jag skrattat, särskilt om obehag kvarstår efter att du har slutat skratta, kontakta din läkare omedelbart.
 • Medan forskare tror att skratt har en mängd hälsofördelar, är det inte rekommenderas för vissa människor, exempelvis de som nyligen har haft vissa operationer eller personer med vissa medicinska tillstånd. Ibland folk skratta åt nyser eller hicka, men efter operationen kan antingen orsakar svår stön, vilket kan tyckas lustigt att den oskyldig åskådare men inte till ett stönande: "` Hic ', awnh-aaaawnh-aah-awh! ".
 • Vissa skämt innehåller nätet barnförbjudet innehåll.