Wke

Hur diet utan myten om fettförbränning mat

Sorgligt nog, fettförbränning livsmedel är en modefluga. Ja, har vissa livsmedel visat sig hjälpa människor att förlora fett, men det är normalt eftersom maten är antingen låg i kalorier eller tillfredsställer deras aptit.

Om du vill gå ner i vikt, här är några bra instruktioner.

Steg

Hur diet utan myten om fettförbränning mat. Hitta din basala ämnesomsättning, vilket kommer att berätta hur många kalorier du behöver för att konsumera per dag.
Hur diet utan myten om fettförbränning mat. Hitta din basala ämnesomsättning, vilket kommer att berätta hur många kalorier du behöver för att konsumera per dag.
 1. 1
  Hitta din basala ämnesomsättning, vilket kommer att berätta hur många kalorier du behöver för att konsumera per dag. Det kommer att ta ungefär en vecka. Du kan hitta din basala nätet ämnesomsättning ( http://www.bmi-calculator.net/bmr-calculator/ ). Ta 15-20% rabatt på det numret och äter det antalet kalorier i stället.
 2. 2
  Välj rätt mat. Bantning har en tendens att leda till att du förlorar så mycket muskler som fett. Tidskrävande mer protein och bantning med en jämn hastighet (såsom visas i steg 2) kommer att minimera detta. En kvinna kanske inte bryr sig så mycket om muskelvävnad, men förlorar det kommer att innebära att man måste nå en lägre andel kroppsfett att synas lika mager som någon som höll sina muskler. Det saboterar också din kost eftersom det gör din ämnesomsättning ramla av. Konsumera 1 gram protein per kilo kroppsvikt. Detta är högre än det rekommenderade dagliga värdet, men det är långt ifrån farlig. Det kommer att hjälpa dig att hänga på din muskel.
 3. 3
  Balansera dina näringsämnen. Resten av din kost bör vara jämnt balanserade mellan fett och kolhydrater. Fett är inte fienden, och varken är kolhydrater. Undvik transfetter och mättade fetter. Undvik raffinerade och glykemiskt index kolhydrater. I allmänhet bör du undvika bearbetade livsmedel helt och hållet. Ät inte snabbmat eller mat från restauranger. Ät inte något med hög majssirap eller blekt vetemjöl i det. Undvik "falska" socker också. Vissa hävdar att de kan påverka insulinnivåerna eller påverkar kroppen på andra sätt.
 4. 4
  Komplettera din kost till viss del för att möta kraven från en hälsosam kost. Ta en multivitamin och få massor av vatten. Du behöver hälsosamma fetter. Det finns vissa essentiella fettsyror som kroppen inte kan producera utan måste förbrukas. De bästa källorna till dessa är lax, valnötter, linfrön (olja eller malda, som helhet inte kommer att smälta), avokado och fisk kapseltabletter olja. Oljor härsknar fort, så se till att kyla oljan och frysa eventuella linfrön. De bästa magra proteinkällor är skumma mjölk, äggvitor, och fågel. Vissa styckningsdelar av rött kött är också mycket låg fetthalt och hög halt av protein. Men de är oftast dyrare än de vita. Tonfisk är också mycket bra. När det gäller kolhydrater, kan du konsumera några lågt glykemiskt index kolhydrater du vill (och några måttligt höga, alltför).
 5. 5
  Dela upp dina måltider så att du äter 5-6 små måltider per dag. Äta små måltider ger kroppen tid att smälta och bränna upp din mat eller "bränsle" i jämn takt.
 6. 6
  Lever ett aktivt liv. Få minst 30 minuters motion om dagen. Den typ av träning du behöver kommer att variera, beroende på din kroppsvikt och fysisk hälsa och välbefinnande. Oavsett bör du göra en mix av både aeroba (fettförbränningen) övningar som jogging eller intervallträning, och anaeroba (muskelbyggande) övningar som motstånd eller styrketräning. Anaerob garanterar din ämnesomsättning inte sjunker på grund av bantning medan aerob är bäst för inriktning fett kalorier.

Tips

 • Se till att du får tillräckligt med fiber i din kost. Studier har visat att om du inte får tillräckligt med fiber och du ökar den till ca 25-30 gram per dag, att detta kan hjälpa dig att gå ner i vikt.
 • När du når det du tycker att det är bra i denna diet, hålla sig till att äta den mängd kalorier du kan bränna, så att du kommer att bo på den storlek du vill ha.
 • Detta är allt för att få dig att må bättre. Kom ihåg det.
 • Hålla fast vid det - det finns inga knep för det. Kom ihåg hur du lärde dig att cykla? Det tog en hel del övning och viljestyrka. Först, var du tvungen att ha stödhjul, och sedan du hade dem bort och det var skrämmande, men hela tiden, du hade en vision i huvudet av dig själv rider en tvåhjulig cykel. Du tittade runt kvarteret och såg andra barn och vuxna ridning cyklar, och du tänkte "jag kan göra det också." Och du kan. Med en stark vilja att göra något, är allt möjligt!
 • hålla ett öga på din vikt. En gång i veckan steg på vågen. Detta är hårda bevis och hjälper dig att hålla motiverad. Men ta det lugnt och inte förlora för mycket för snabbt.
 • Förresten, så kallade "fettförbränning mat" är typiskt alla mejeriprodukter och grönsaker. Grönsaker ger dig inte många kalorier och innehåller massor av vatten. Selleri innehåller fler kalorier än vad det kostar dig, vilket är en vanlig missuppfattning. Mjölkprodukter innehåller mycket vatten, och de har fett i dem. Fettet är inte en bra fett, men det tenderar att lugna aptit. Det är därför som Atkins har så mycket framgång - du faktiskt sluta äta mindre kalorier. Dessutom innebär insulinsvar orsakas av kolhydrater som utan dem, har kroppen svårt att lagra fett. För det mesta, kommer din diet att gå lika snabbt med samma antal kalorier, men det kommer att gå lite snabbare om du inte äter kolhydrater och fett samtidigt. På så sätt behöver du inte en tendens att lagra fett och sedan bränna den senare. Du bränner bara det i första hand, vilket är mer bekvämt för viktminskning och mindre tröttande för de flesta människor.
 • Stick med övningen, täcker denna guide bara den hårdare delen som många göra fel.
 • Ta en dag varje vecka för att äta vad du vill.

Varningar

 • Minska inte ditt kaloriintag för mycket. Klipp inte ditt kaloriintag under 80% av din ämnesomsättning, eftersom det kan orsaka metabolism förlust på grund av muskel förlust, och alltför hårt försöka erövra dina instinkter att äta kan göra det svårt för dig att sluta äta.
 • När du har din dag att äta vad du vill, inte gå överbord. Vissa människor besatta av att räkna kalorier tenderar att gå överbord under något stopp i kosten, och denna period är tänkt att hindra dig från att gå överbord när du förlorat den vikt du behöver förlora.
 • Tänk på att om bantning gör dig helt olycklig, hålla med kosten, inte får slappa, men bara inte vara alltför extrem. Du vet att den fungerar när du känner dig bättre.
 • Fall inte för eventuella kost droger. De är droger, och så är heroin. Fast inte så beroendeframkallande, kan de vara mycket farliga.
 • Kom ihåg att kolhydrater är de ämnen som främst blir till kroppsliga storage-fett kontra essentiella fettsyror och proteiner. Det finns ingen skada i att minska din kolhydrater konsumtion, även om känslan trög kan tyda på att du inte äter tillräckligt med kolhydrater.