Wke

Hur kan man vara riktigt mager

Gå ner i vikt kan vara en kamp, ​​men hålla det utanför är ännu svårare. Denna artikel kommer att lära dig att släppa några pounds snabbt för en kommande fest eller semester, och hur man underhåller en smalare ram när du har nått din målvikt.

Steg

Hur kan man vara riktigt mager. Ät mindre och motionera mer.
Hur kan man vara riktigt mager. Ät mindre och motionera mer.

Del ett: få smal snabbt

 1. 1
  Ät mindre och motionera mer. Det är så enkelt är det! Målet är att bränna mer kalorier än du förbrukar på en viss dag.
  • Ett pund är lika med 3500 kalorier, vilket innebär att du kommer att behöva bränna 3500 kalorier mer än du förbrukar för att förlora ett halvt kilo.
  • Minska ditt kaloriintag genom att skära portionsstorlekar. Var noga med att läsa etiketterna på allt du äter så att du kan hålla koll på dina kalorier.
  • Ät små måltider och snacks hela dagen. Detta kommer att hålla din ämnesomsättning snabbt och hindra kroppen från att lagra extra fett.
  • Gör aeroba övningar som löpning, vandring, simning och cykling. Dessa kommer att hjälpa till att snabba upp din ämnesomsättning och bränner kalorier.
  • Kom ihåg att motion förbränner kalorier, men kan inte ensam göra dig gå ner i vikt. Du absolut måste äta mindre för att gå ner i vikt.
 2. 2
  Sluta äta två timmar innan du somnar. Din ämnesomsättning saktar ner dramatiskt medan du sover, så det kommer att ta längre tid för maten att smälta. Plus, kommer att äta tidigt på dagen ger dig den energi du behöver för att gå om dina dagliga aktiviteter.
 3. 3
  Hoppa inte över måltider. Hoppa över måltider kommer att tvinga din kropp till svält-läge, vilket gör det möjligt att lagra extra fett.
  • Tänk på din ämnesomsättning som en eld, och livsmedel som sitt bränsle. Om du vill hålla elden stark, kommer du att fortsätta att lägga kvistar, tidningar, och loggar till det. Om du slutar att lägga dessa saker i elden, kommer den att dö ut till slut. Likaså om du svälter dig själv, kommer din ämnesomsättning blir svagare och svagare med tiden.
  • Det är bättre att äta fyra eller fem små måltider under dagen än att äta två eller tre stora sådana, eftersom din kropp kommer att ha mer tid att smälta maten.
  • Överväg att äta mindre måltider med mellanmål däremellan. Detta kommer att hålla din ämnesomsättning arbetar hela dagen. Prova dessa hälsosamma mellanmål för mellan måltider: en bit frukt som en banan eller äpple, en kopp grekisk yoghurt, en näring bar, några morötter och hummus, eller en liten sallad med lätt dressing.
 4. 4
  Drick mycket vatten. Visste du att den mänskliga kroppen ofta förvirrar hunger och törst? Om du är sugen mat men är faktiskt inte hungrig, då är chansen att din kropp är uttorkad.
  • Du bör dricka minst åtta glas vatten varje dag.
 5. 5
  Ät frukt, grönsaker och magert protein. Dessa livsmedel är näringsrika, ge din kropp rätt näring den behöver utan att fylla upp extra kalorier.
  • Växla från vitt bröd och ris till fullkorn.
  • Klipp ut tomma kalorier som kommer från bröd, pasta, alkohol, och sockerhaltiga livsmedel.

Del två: bibehålla din målvikt

 1. 1
  Lägg variation till din kost och träning rutin. Våra kroppar vänja sig kost och utöva rutiner mycket snabbt. Hålla kroppen gissa genom att byta upp din fitness plan kommer att hjälpa dig att övervinna platåer och förhindra viktökning.
  • Växla mellan att äta 6 små måltider en dag och 3 större måltider det nästa.
  • Stäng mellan konditionsträning och styrketräning övningar under hela veckan.
 2. 2
  Förhindra binging. Viktminskning kan ofta utlösa lust att binge, eller äta för mycket. Det bästa sättet att undvika binging är att äta de saker du längtar med måtta. Om du ständigt beröva dig själv, kommer du att vara mycket mer benägna att ha binging episoder.
 3. 3
  Gå inte tillbaka till dina gamla matvanor. Om du har gått ner i vikt, då magen har antagligen krympt, vilket innebär att du behöver mindre mat för att känna full. Lyssna på din kropp, och bara äta så mycket som du behöver för att känna full. Om du går tillbaka till dina gamla matvanor efter att ha nått din målvikt, kommer du att få definitivt några, om inte alla, av vikten tillbaka.
 4. 4
  Hitta ett genomförbart kost och motion mönster. Om du ständigt lider, ger du slutligen upp på din diet och motion plan - det är bara naturligt. Hitta en livsstil som du känner dig bekväm med.
  • Välj en övning som du tycker om. Om du har roligt, kommer du att vara mycket mer benägna att hålla fast vid det på lång sikt.

Del tre: tips och tricks

 1. 1
  Kom ihåg att varma drycker som kaffe och te kan hjälpa dig att känna dig mätt längre. Om du försöker att dra ner på koffein, då välja koffeinfritt te.
 2. 2
  Hitta hälsosamma alternativ till den mat du längtar efter. Om du lider av en söt tand, sedan äta mörk choklad, honung, yoghurt, och / eller frukt istället för glass, kakor och tårta. Detta gör att du kommer att tillfredsställa din söta tand utan att kompromissa med din midja!
 3. 3
  Håll en diet tidskrift. Människor som håller mat och motion tidskrifter förlorar mer i vikt än de som inte gör det. Att hålla koll på ditt beteende hjälper du märker mönster, och avgöra vad som fungerar för dig och vad som inte fungerar.
 4. 4
  Inte väga dig varje dag. Det kommer att göra dig galen, och vara missvisande eftersom allas vikt varierar mellan 2-3 pounds varje dag.
 5. 5
  Drick ett helt glas vatten och / eller en bit frukt före varje måltid. Det kommer att bidra till att fylla magen så att du känner dig mätt snabbare.
 6. 6
  Hitta en kompis viktminskning. Du kan dela idéer och tips, och motivera varandra när en av er känns som att ge upp.
 7. 7
  Ta "före och efter" bilder. Detta kommer att hjälpa till att hålla dig motiverad, och ger dig en överväldigande känsla av tillfredsställelse när du äntligen ta det "efter" bild.

Varningar

 • Se till att du äter tillräckligt med kalorier för att upprätthålla sig själv. Ät inte mindre än 1200 kalorier per dag.
 • Var uppmärksam på följande tecken på undernäring: minskad muskel / vävnad massa, letargi, svårighet hålla värmen, långsammare immunsvar, andningssvårigheter, och håravfall.