Wke

Hur du meditera med din inre röst

Meditation är ett sätt att koppla av och en väg till upplysning. Om vi ​​löser vårt engagemang för omvärlden och få våra sinnen att vila, välbefinnande, positivitet och upplysning (inre lycka) uppstår. Alla negativitet försvinner. Vi tänker positivt igen och plötsligt leva i ljuset. Vi ser det positiva i världen, i våra män, och i oss själva. Vi är i harmoni med oss ​​själva och våra liv. Här är processen för mediterar med din inre röst.

Steg

Hur du meditera med din inre röst. Skicka ljus till världen.
Hur du meditera med din inre röst. Skicka ljus till världen.
 1. 1
  Förbered. Sitt i din meditation säte (med benen i kors, häl sits, stol, etc.) och i din meditation hållning (händerna på benen eller i knät).
  • Har ögonen stängda.
  • Breath in och ut.
  • Lugna ner och slappna av
  • Känn vad du behöver och hitta din personliga praktik.
  • Meditation är bra för dig.
 2. 2
  Sluta tänka. Stoppa alla tankar i en till tre minuter och komma till vila. Koppla av.
 3. 3
  Skicka ljus till världen. Visualisera jorden, flytta en hand och tänker: "Jag skickar ljus till... Må alla människor vara lyckliga Må världen vara lycklig.". I synnerhet, skicka ljus till lidande människor. Använd din TV som ett fönster mot världen och linda alla människor med ljus.
 4. 4
  Använd yoga som modell. Sätt ihop händerna i knät. Visualisera dig själv som en Buddha, Shiva eller gudinnan. Flytta tårna lite och tänka på mantrat: "Jag är en gudinna ( Buddha, Shiva) i fred jag gå vägen för fred jag leva i fred... "
 5. 5
  Visualisera kosmos omkring oss, ett universum fullt av stjärnor. Gör stora cirklar med armarna och tänker: ".... Jag tar saker som de är jag släppte min falska önskningar Jag bor i enighet av kosmos jag flöda positivt med mitt liv" Vad vill du att acceptera eller släppa idag? Säg: "Jag accepterar.... jag släppa taget...".
 6. 6
  Anslut med mästarna. Gnid handflatorna framför hjärtat chakra. Anslut med upplysta mästare och tänker: ".. Om alla upplysta mästare Jag ber om vägledning och hjälp på väg"
 7. 7
  Fråga. Du kan nu ställa en fråga. Fundera över ditt liv. Vad är dina mål? Vilket är ditt sätt att en klok liv? Meditera på din fråga. till svaret inuti. Vad säger din inre visdom? Vad svarar din inre visdom? Du känner svaret. Låt svaret visas i dig. Tror svaret flera gånger som ett mantra.
 8. 8
  Säg mantrat. Lägg händerna i knät. Håll ryggen rak och magen avslappnad. Ta med dig helt att vila. Tänk mantrat "Om" i ditt huvud, bröstkorg, buk, ben och fötter. Tänk på jorden och i hela kosmos: "Om Shanti, Om fred...".
 9. 9
  Sluta tänka. Stoppa varje tanke på en minut. När tankarna kommer, alltid skjuta bort dem. Sedan slappna av helt. Slacka kroppen. Sitta där avslappnad. Fred och harmoni är inom dig.
 10. 10
  Vara optimistisk. Gå ut positivt i dag. Ljuset är med dig. Var välsignad.

Tips

 • Alltid vara i god kontakt med din kropp och din själ. Känna vad de vill ha och behöver. Och ge det till dem. Följ de fem funktioner sanning, fred, kärlek, självdisciplin och lycka. Då kommer du att hitta vägen in i ljuset. Känn Guds ljus, energin av frid och kärlek inom dig. Var glad och god. Det är essensen av yoga filosofi.
 • Det viktigaste i yoga är den inre rösten. Den inre rösten är en röst för din egen sanning och visdom. Det är din känsla av riktighet. Du kombinerar ditt intellekt och din känsla. Då kommer du att hitta vägen till dig själv. Följ din egen visdom. Hitta din personliga meditation. Gör meditation som det är bra för dig.
 • Vad vill du från meditation? Lycka, healing, insikt? Informera dig själv. Läs meditation böcker, besök meditation grupper, leta efter rätt meditationslärare för dig. Sedan lär meditation. Ta reda på vad som är det bästa sättet för dig att öva. Och träna varje dag.

Varningar

 • Om du vill bota en sjukdom, kan det vara bra att gå till en hälso-eller wellness professionell. Yoga är ett sätt att slappna av och att väcka inre lycka. Du kan bota vissa sjukdomar med yoga och meditation, men du måste vara försiktig och lyssna på din inre röst. Många människor känner att det är bäst att följa råden från läkare och relevanta medicinska böcker. Tänk dock att den medicinska utbildningen i första hand inriktad på att sjukdomsbehandling-inte wellness-och några MDs har utbildning i yoga, kost, eller andra icke-medicinska hälsa metoder sjukvård.
 • Den huvudsakliga vägen för hälsa och helande är de fem principerna för hälsan. Varje dag vi ska göra lite sport (yoga, promenader), äta hälsosamt (massor av frukt och grönsaker, låg i kalorier), undvika skadliga ämnen (alkohol, tobak, narkotika), tänk positivt (övervinna negativa tankar) och slappna av (få nog sova, pauser, tystnad och meditation).