Wke

Hur får man abs hemma

Starka magmuskler är bra för din kropp, eftersom de inte bara ge dig en tonad look, men hjälpa till att räta din hållning och stärka din nedre ryggen. Att få starka magmuskler är inte bara om träning, men kost och livsstil också. Att minska mängden fett på kroppen kommer att göra det lättare att utföra övningen och du kommer att kunna se resultat mer synligt. Buken träning kräver inte mycket utrustning, så de är bra att göra hemma. Här är några steg på hur man får abs hemma.

Steg

Hur får man abs hemma. Ät en kost som är rik på protein, högt i fiber och låg i kolhydrater.
Hur får man abs hemma. Ät en kost som är rik på protein, högt i fiber och låg i kolhydrater.
 1. 1
  Ät en kost som är rik på protein, högt i fiber och låg i kolhydrater. Protein bygger muskler i kroppen och muskler hjälper till att bränna fett, så att dina magmuskler blir större, starkare och bli mer synliga. Ät grönsaker och baljväxter som innehåller mycket vitaminer, fibrer och protein.
 2. 2
  Undvik sockerhaltiga livsmedel, samt livsmedel som hanteras, förädlas eller innehåller mättat fett.
 3. 3
  Ät regelbundet och inte hoppa över måltider. Hoppa över måltider kommer bara att sakta ner din ämnesomsättning och din kropp kommer inte att bränna överflödigt fett. Du kommer att behöva bränna överflödigt kroppsfett så att dina magmuskler blir synlig.
 4. 4
  Drick vatten konsekvent under hela dagen, och undvika att dricka någon dryck som kommer att lägga kalorier till din diet. Drick inte läsk, alkohol, läsk eller andra högt kalori drycker.
 5. 5
  Göra en mängd olika abs övningar för att rikta in varje grupp av muskler, istället för bara ett par områden. Du kommer att behöva stärka varje region i magen lika.
  • Gör plankan läget genom att hålla din kropp i en full pull-up läge, med händerna direkt under dina axlar, ryggen rak och ben utsträckt. Håll din kropp i denna position i 30 sekunder medan upphandlande dina magmuskler för att hålla balansen. Den plankan bidrar till att stärka framsidan av abs.
  • Utför ståndpunkt sidan plankan med att ligga på sidan på golvet, och sedan placera din armbåge vinkelrätt mot kroppen. Lyft din kropp upp, med armbågen som stöd, hålla fötterna ovanpå varandra och anpassa dina axlar, höfter och ben. Håll denna position i 30 sekunder, och sedan göra samma sak på motsatt sida. Sidan plankan stärker de sneda musklerna.
  • Gör det enda ben stretch för att arbeta din övre abs. Ligg på golvet på rygg med böjda knän. Lyft ditt huvud mot bröstet. Dra ditt vänstra ben i bröstet, och ta tag i det med händerna. Lyft sedan höger ben till en 45 graders vinkel, håll i några sekunder, sedan växla ben.
  • Försök cykel crunches att arbeta nedre magmuskler. Ligg på rygg med böjda knän så att dina fötter är parallellt med golvet. Räta ut vänster ben, och ta med din vänstra armbåge till ditt högra knä genom att vrida hela kroppen. Sedan, räta ut höger ben, och ta med din högra armbåge till vänster knä och upprepa repetitioner.
 6. 6
  Utför konditionsträning, som att springa och simma ett par gånger i veckan. Din kropp behöver för att bränna fett så att dina magmuskler blir synlig. Du kan ha starka magmuskler men de kommer inte att synas om det finns ett lager av fett ovanpå dem.
 7. 7
  Sov minst 8 timmar per natt. Din kropp behöver sömn för att reparera sig själv.

Tips

 • Gör inte alltför många magövningar, gör alltför många inte skapar de bästa resultaten. För bästa resultat, utför dina abs övningar långsamt.

Varningar

 • Om du hittar några av övningarna att bli smärtsamt, inte utför dem.