Wke

Hur får man en tunn mage

Sommaren berättar fållar att rulla upp högre, och i sommar är inte annorlunda. Så korta shorts och toppar gröda gör en comeback, är det dags att forma upp utan att förlora de viktiga delarna (hänga på dina kurvor, damer!). Följ dessa steg och du kommer inte att misslyckas.

Steg

Hur får man en tunn mage. Missa inte måltider.
Hur får man en tunn mage. Missa inte måltider.
 1. 1
  Missa inte måltider. Det är där de flesta misslyckas. Tvärtemot vad många tror, ​​inte hoppa över måltider inte hjälpa dig att hålla smal. Allt det kommer att göra är att sätta dig ner sökvägen till anorexi, vilket är en väg bäst inte rest. Ät alla dina måltider, särskilt frukost, eftersom det ökar din ämnesomsättning för resten av dagen, och utan det, kommer din ämnesomsättning att vara bara lite och du bränner mindre fett när du äter.
 2. 2
  Ät mindre mat oftare. Hellre än att hoppa över måltider, bara skära ner ditt intag av mat och sprida ut det under loppet av dagen. Till exempel har en trevlig och medelstora frukost, sedan ett litet mellanmål vid ca 10 är, sedan lunch, sedan en annan litet mellanmål vid ca 03:00, sedan middag. Att äta mindre mat på en gång, men att äta oftare kommer att skära ner dina galna cravings, och hålla kroppen energi upp.
 3. 3
  Ät mat som fyller upp dig! När du äter, istället för att äta massor av mat, äta ett par saker som verkligen fyller upp dig. Livsmedel som är mycket fyllning inkluderar gröt / havregryn, soppa, potatis, ägg, pasta, apelsiner, bönor, sallad, avokado, äpplen, nötter (jordnötter och mandel) och bananer. Äta de kommer att fylla din kropp upp snabbare så att du förbrukar mindre kalorier. En annan mat som hjälper till att fylla upp dig är popcorn, vilket skulle göra ett bra mellanmål.
 4. 4
  Skär ner skräp som du äter. Erkänn det, vi är alla lata nuförtiden, och skulle mycket hellre ta en choklad granola bar ur skåpet än skära upp lite frukt. Dock kommer spendera mer tid att göra hälsosam mat spara så många kalorier! Om det är lättare för dig, hugga upp frukt och grönsaker kvällen innan skolan / jobbet, sedan förvara dem i kylen i Tupperware behållare eller plastpåsar så att de är lätta att hålla i när du är hungrig. När du behöver ett mellanmål, alltid nå för färsk frukt eller grönsaker (morot pinnar, någon?) Torkade aprikoser är bra också, eftersom de är förvånansvärt fyllning för sin ringa storlek.
 5. 5
  Ät hälsosam mat. Till lunch, fylla dig själv med färsk sallad (inget av den oljiga matsalen grejer)! Istället för att ha en burgare, prova grillad kyckling i en hel-vete tortilla! Wraps är bra för lunch, eftersom de är lätta och snabba att göra. Till dessert, istället för att ha kalori-packade choklad fudge glass, gå för ett hälsosammare alternativ såsom vanilj yoghurt.
 6. 6
  Sluta äta när du är full! Aldrig tvinga dig själv att avsluta din middag. Bara packa upp den och kasta den i kylen (eller ta med den hem i en doggy bag om du är på en restaurang). Gör inte vargen ner dina måltider - ge din kropp tid att smälta maten och låta dig veta att du är full.
 7. 7
  Kombinera äta hälsosamt med att vara frisk. Japp, det är träning. Men det bör inte vara en knepig uppgift, gå lätt på dig själv. Istället för att göra utöva en syssla, bara införliva den i din livsstil. Små saker gör skillnad! Till exempel, när du tittar på TV, i stället för att floppa ner på soffan, stå upp. Även om du står still, kommer du att bränna fler kalorier på det sättet. Under reklamavbrott, göra sit-ups eller gå runt ditt vardagsrum.
 8. 8
  Starta ljusa och tidigt. Innan du gör något på morgonen (förutom att vakna upp, naturligtvis), snabbt göra 50 sit ups samtidigt groggy och i sängen. Madrassen blir mindre stressande på ryggen, och är trött kommer att göra dig mindre medvetna om smärtan. Bygg den här upp till 100. Detta eldar upp din ämnesomsättning innan du ens har ätit något.
 9. 9
  När du kan träna, göra. Om du bor nära skola / högskola / arbete då gå eller cykla. Använd inte bilar eller bussar om du inte måste. När man går, gå snabbt. Detta snabbar upp din ämnesomsättning, och kommer omedelbart att ge dig mer tid.
 10. 10
  Få upp då och då för att sträcka. Om du har ett kontorsjobb, ta en paus varje timme eller så, gå upp och gå runt ditt skåp för en minut eller två. Under din lunchrast, gå en promenad runt kvarteret. Om folk ger dig konstiga blickar, ignorera dem eller säger att du kommer att få kaffe.
 11. 11
  Prova och ta upp en verksamhet. Det betyder inte att du måste gå på gym, om du inte vill. Istället, ta upp dans, aerobics, eller en lagsport. De är roligare, och bränna sätt mer kalorier än kråma omkring i en lycra byxa kostym. Plus, kommer de att ge dig en chans att träffa människor och få nya vänner. Även för en tonad mage, besöka poolen. Och faktiskt simma några längder när du är där.
 12. 12
  Kör, Forrest, kör! Löpning eller jogging är ett bra sätt att bränna kalorier och hålla dig i form. Du kan gå ut på egen hand med din iPod, eller få tag i vänner och starta en jogging klubb. Köra kan vara roligt, och det hjälper dig att få stranden kroppen av dina drömmar.
 13. 13
  Sleep. Sömn är viktigt för kroppens vila, och för att det ska reparera sig själv. Det blir du piggare på morgonen ändå, och du kommer att vara mer villiga att utöva. Det föreslås att du får 7-10 timmars sömn en natt på minimum, så ställa dig själv en sänggåendet, även om du är vuxen. För en halvtimme innan du går till sängs, lugna din kropp ner genom att läsa en bok, dricka några örtte, eller lyssna på avslappnande musik. På så sätt blir det lättare att somna när du huvudet träffar kudden.

Tips

 • I stället för att använda hissen, Använd trapporna.
 • Försök att skära ut läsk och dricka mer vatten.
 • Slutligen, vara nöjd! Du är mer aktiv när du är glad och på språng, och du kommer att vara långt friskare. Och tunnare, för den delen.
 • Ät mycket frukt, och försöka gå annat än att få en cab.
 • Undvik att lägga runt gör ingenting. Tristess är syster till över-ätande, så alltid vara upp och om. Du kommer att ha mindre tid att tänka på att äta.
 • Gör armhävningar eller sit ups.
 • ALLT med måtta. Gå inte galen och aldrig äta choklad igen, och sedan köra i 4 timmar varje dag. Gör små saker med måtta. Ät choklad varannan dag, eller en gång i veckan. Kör en halvtimme varje dag.
 • Klipp ut kolhydrater (inte helt!), Socker och salt.
 • Dansa runt galet med flickorna. Dans bränner en häpnadsväckande mängd kalorier, och det kommer att få dig att le.
 • Ge dig själv lite behandlar då och då, så att du kommer och att tillfredsställa cravings.
 • Skratta! Det gör verkligen hjälpa i toning dessa magmusklerna, men det är inte ett sätt att undvika mer ansträngande motion.

Varningar

 • Se till att du aldrig svälta sig själv. Det kommer att hindra dig från att få en tunn mage.
 • Observera, om du vill klippa ut äter alla tillsammans, kommer din kropp att förlora allt det är muskler som den behöver för att hålla din ämnesomsättning hög. Istället kommer du vara kvar med fett. Du har blivit varnad. Friska är utan ytterligheter.
 • Som tidigare nämnts, missa inte frukost. Det är viktigt för din ämnesomsättning.
 • Låt dig inte frestas att jojo diet. Håll dig till en diet du kan hålla för en lång, lång, lång, tid. Inte äta i 3 dagar, sedan äta allt för 2 inte kommer att göra dig smalare. I själva verket kommer det att göra dig upp i vikt, som under de två dagarna du plugga mat ner i halsen du kommer att producera mer fettceller. Och en gång producerat, kommer fettcellerna stanna och fyllas upp så fort du börjar äta igen, vilket betyder din kropp lagrar mer fett.