Wke

Hur får pecs och abs

Att få en bred bröstkorg och sex-pack abs är något som varje kille vill vinna, helt enkelt eftersom det gör damerna smälter, och det kan hjälpa dig majorly i många, om inte alla, sportaktiviteter. Men det tar tid att få hårda nya muskler, och ändlösa crunches och UPS tryckknappar inte kommer att göra susen. Följ bara dessa steg för snygga abs och pecs

Steg

Hur får pecs och abs. Variera dina övningar för magen.
Hur får pecs och abs. Variera dina övningar för magen.
 1. 1
  Variera dina övningar för magen. dina muskler kan bli uttråkad av att göra crunches. Gör nya övningar att arbeta dina magmuskler på alla möjliga plats. Till exempel kunde jag göra woodchop, plankan och omvänd crunch i en vecka, och knän upp crunches, ryska vändningar och plankor sidan den andra veckan.
 2. 2
  Förbered din kärna. Vid lyft tunga vikter bör du alltid dra in magen för att undvika ryggskador. Det kan också hjälpa dig på vägen till dina stor abs och pecs. Också tror inte att träna varje dag hjälper. Du bör alltid ha minst en dags vila mellan träningspassen.
 3. 3
  Ät massor av protein. Protein är den viktigaste muskel byggare i din mat, så äter gott, men inte så mycket som du klipper ut kolhydrater, fett och andra organ bränslen. Kosttillskott kan hjälpa muskeluppbyggnad samt, om de används vid rätt tidpunkt.
 4. 4
  Gör bänkpress. Göra bänkpress är det bästa draget för att få en stark bröst, och igen om det kombineras med andra rörelser bröstet byggnad såsom flyes, armhävningar och pullovrar, kan det ge dig bröstet du vill.
 5. 5
  Alltid värma upp och värma ner. Det är viktigt att du värmer upp och värma ner eftersom det hjälper till att få blodet att pumpa innan träningen genom att göra cardio, och det hjälper att bli av med mjölksyra efter träningen genom att göra statiska sträckor.
 6. 6
  Åh och en sak till, lämna inte alla andra muskelgrupper ut, eftersom du inte vill ha en riktigt muskulös överkropp, men riktigt smala ben, så träna varje muskel för att få en fullständig snygg kropp med strand kropp abs och pecs

Tips

 • tränar hela din kärna, inte bara din bästa abs
 • sträcka
 • Att ha en bra hållning kan hjälpa till på många sätt
 • Använd alltid en spotter när du lyfter vikter. Om du gör en bänkpress för att bygga din Pecs, måste du arbeta muskeln till utmattning. Utan en spotter, du riskerar allvarlig skada, eller värre. Du behöver någon där som kan greppa skivstången när du inte kan lyfta den tillbaka till baren. För om du bygger lära sig att bygga din Pecs korrekt bör du göra reps tills du inte kan knappt lyckas få vikterna tillbaka upp till baren.
 • lägg vikter till dina crunches när de är alltför lätt
 • Använda gymmet bollen kan dra lott

Varningar

 • Alltid ha en spotter när man gör tunga lyft såsom bänkpress