Wke

Hur får man starkare när du är för liten för att lyfta vikter

Är du trött på att ha dina föräldrar säger att du är för ung eller liten för att lyfta vikter, men du ändå vill få en lite starkare? Jo det finns sätt att göra det utan dvärgväxt din tillväxt eller nåt sånt.

Steg

Hur får man starkare när du är för liten för att lyfta vikter. Bestäm var du vill bli starkare.
Hur får man starkare när du är för liten för att lyfta vikter. Bestäm var du vill bli starkare.
 1. 1
  Bestäm var du vill bli starkare. (Armar, ben, Abs.)
 2. 2
  Bestäm en tid när du vill att arbeta ut. Om ditt schema tillåter det, är den bästa tiden att träna precis innan du äter. Detta beror på att dina muskler är mer mottaglig för näringsämnen direkt efter att de har blivit utnyttjade. Om du hittar tid på morgonen före frukost eller på kvällen före middagen, det är bäst. Du kanske tycker att det är lite svårare att sova om du tränar inom två timmar efter läggdags, så försök att göra det tidigare om du kan (men efter att du faktiskt kommer att sova bättre än du skulle om du inte hade fungerat, vilket är En annan bra anledning att få allvarliga om träning).
 3. 3
  Forskning de bästa övningarna för den del av kroppen du vill bli starkare. Grunderna är armhävningar, pull ups, crunches, sit ups, och väggen sitter.
 4. 4
  Muskler behöver några saker för att växa: De måste upprepade gånger kommit till utmattning under träning, behöver de bra näringsämnen, och de behöver minst 16 timmar för att återhämta sig.
  • Gör en given övning tills du inte kan fysiskt göra det längre. Det kallas en uppsättning. Vänta några minuter för dina muskler att andas, och sedan göra en annan uppsättning (för en bättre träning, kan du göra en uppsättning av en annan övning medan du väntar). Gör 3-5 uppsättningar av en viss övning innan kalla det en dag.
  • Nu är detta är viktigt: Ge dina muskler minst 16 timmar att återhämta sig innan du arbetar på att muskelgrupp igen. Motion bryter ner muskler, ger dem möjlighet att bygga sig starkare. Om du inte ger dem tid att bygga upp, då du kommer att stagnera och kommer inte någonsin verkligen förbättras. En bra rutin för att komma in är att göra benen en dag, sedan armarna på nästa, och så vidare. En eller två gånger i veckan, gör heller.
  • Kanske viktigast av allt, kom ihåg att äta bra. Grönsaker, gröna bladgrönsaker, frukt, fullkornsprodukter, magert kött, ägg, mejeriprodukter, allt det friska grejer du ser på matpyramiden. Helst vill du frukt, grönsaker och bladgrönsaker som utgör ungefär hälften av vad du äter i volym. Om du verkligen menar allvar med att komma i form, hålla sig borta från bearbetade livsmedel, godis, sockrade flingor och snabbmat. Om du kan klippa ut dem helt och hållet, så gör det. Du vill äta saker som fortfarande ser ut som de gjorde när de kom upp ur marken (eller djur). Försök att hålla dig borta från livsmedel som du hittar i centrum gångarna i mataffären. En varm ficka och en påse chips är inte en hälsosam måltid.

Tips

 • Det kan hjälpa att göra mer än en kroppsdel ​​i taget, tänk bara på att inte sluta, och hålla igång.
 • Mat är viktigt, speciellt grönsaker. Fish and chips är ohälsosamt. Drycker är viktigt också, se till att du har gott om vatten.
 • Kom ihåg att hålla god ton, även när du överexploaterat. Alltid värdesätter kvalitet framför kvantitet. Göra ett hundratal rusade, är slarviga armhävningar inte utöva, det är ett slöseri med tid.
 • Tänk, "ingen smärta, ingen vinst" är inte sant. Kom ihåg att vila tillräckligt mellan motion skjutningarna.

Varningar

 • Alltid värma upp innan träning till något stretcha dina muskler och börja blodet flyter. Sträck efteråt för att hålla dina muskler smidig och se till att de utvecklas på rätt sätt.
 • Aldrig göra det när man är skadad eller sjuk!

Saker du behöver

 • Open space