Wke

Hur får man upp lättare på morgonen

För vissa människor, att komma ur sängen på morgonen är det svåraste testet av självkontroll som erfarna. Här är en guide om hur man får gå lättare tidiga morgnar.

Steg

Hur får man upp lättare på morgonen. Ge dig själv en lämplig mängd sömn tid.
Hur får man upp lättare på morgonen. Ge dig själv en lämplig mängd sömn tid.
 1. 1
  Ge dig själv en lämplig mängd sömn tid. Ja, vi alla har ibland nätter där vi har för mycket att göra för att komma till sängs tidigt, men på en regelbunden basis är det viktigt att få den mängd timmar som du personligen behöver. (Skiljer sig från person till person).
 2. 2
  Vidta extra åtgärder, för att vakna bekvämt. På vintern speciellt, kan det vara mycket svårt att komma ur sängen, eftersom din säng är så varmt, och luften är svalare. Ett trick jag har är att sätta en tröja eller dräkt precis bredvid min säng, så jag kan komma upp och kasta det på och inte frysa. Oavsett steg du måste ta, se till att vakna upp på morgonen är så bekväm som möjligt.
 3. 3
  Ställ din väckarklocka på andra sidan rummet. Gör din väckarklocka utom räckhåll, så när den slocknar måste du fysiskt komma ur sängen för att stänga av den. Detta kommer att börja få dig upp och flytta.
 4. 4
  Drick mycket vatten precis innan du går till sängs. Om du gör detta, sedan på morgonen måste du gå på toaletten ganska dåligt. Vilket är bra eftersom att göra en resa till badrummet kommer att hålla dig från väg tillbaka till sängen.
 5. 5
  LIGHT. Omedelbart efter att du stängt ditt larm, gå sätta på belysningen i ditt rum.
 6. 6
  Stretch. Det blir bara ditt blod flyter.
 7. 7
  Vakna upp snabbare med en drink. Natten innan, satte en frusen vattenflaska bredvid din väckarklocka. Omedelbart efter att stänga av den, drick den (då smälta men fortfarande kallt) vatten. Detta verkligen får dig att gå. Du kan också pre-göra kaffe, eller din favoritdrink och lägga den i kylskåpet så på morgonen kan du bara kasta den i mikron
 8. 8
  Splash ansiktet med vatten / duscha. I fråga om att det sista steget, är det liknande. En varm dusch eller kallt vatten i ansiktet kommer att få blodet flyter och väcka dig.
 9. 9
  Försök att göra de första minst 15 minuter av din morgonrutin låg nyckeln. Det är bra att bara ge dig själv lite tid att titta på TV, kolla din Facebook eller e-post, och bara helt vakna innan du hoppar in i allt.
 10. 10
  Gör din morgon så smidigt och enkelt som möjligt. Plocka ut kläder kvällen innan, vilket gör att allt du kommer att behöva är där du kan hitta det, etc. Tanken på att behöva gå upp och har så mycket att göra är inte särskilt uppmuntrande.

Tips

 • Om du har en uppsättning rutin (med tider och morgonen steg rituella) ju mer du gör det, desto lättare blir det. Så småningom kommer din kropp bara få upp och börja få redo utan att ens tänka
 • Inrätta en backup alarm, bara i fallet.
 • Planera tillräckligt med sömn tid

Varningar

 • Aldrig snooze